Şimdi Ara

Mezun, sadece edebiyat…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Mezunum. An itibari ile edebiyata başladim limit el kitabindan çalişiyorum ve lys sinavina kadar yalnizca edebiyata calisicam. Ygs5 395k geldi. Tm1 den ham 260-270 arasi hedefliyorum bunun icin edebiyattan 33-34 net matematikten ygs sorularini yapsam yetiyor 10 11 net getirmem gerek. Edebiyata nasil calismaliyim direk olarak donemlerden mi baslamaliyim yoksa en bastan baslasam süre yeterli gelir mi ? Ve edebiyattan dedigim neti yapmam ne derece zor paragrafta iyiyimdir de edebiyat malum yeni basliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıralamana baktım da mat2deki mat1 soruları o kadar da olay olmuyor. birkaç konu çalış 10 11 yapamazsın
  • hem mat ve geo yüklenmeyeceksin hem de edebiyat 33-34 yapacaksın, bari matematiği hiçe sayacaksın 45-50 edebiyat yapta anlamı olsun
  • Arkadaslar zaten mattan yana skntim yok. Polinomlar, ötf, limit, 2.derece denklem, eşitsizlik gibi konular cepte. Gecen sene mf ydim matematige cok asildim gecen sene cidden buyuk talihsizliklerle sinava girince yapamadim, hatirliyorum halen ama ygs sorulari zaten 12 13 tane kafadan geliyor istedigim net cepte sorun o degil zaten. Edebiyati bu koşullarda kalan surede bitirebilir miyim en baştan, yoksa donemlere calisayim anca mi yetistiririm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +45 e rahat yolu var "istikrarlı" çalışmayla
  • Hocam yardırın gidin. Geçen sene ben sıfırdan 43d 9y yapmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.