Şimdi Ara

Mezun olup ta girenler motivasyon bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazır sınav sıcakken motivasyon konuşması bekliyorum.en büyük hatam denemeleri laylaylom yapmamdi. matematik 30 anca çıkar sosyalde hiç kafa kalmadı zordu zaten son 2dk 3 soru anca yaptım. Fen iyiydi sallaya sallaya tutturdum biyolojiyi. Tr 2.inci sorusunu bile yanlış yaptım. 38k ile liseye girdim şimdi sonuçları görünce çok takmali miyim seneye kalacağım için. Geçen seneki durumunuzla suanki durumunda bariz fark olanlar yazarsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta -- 14 Mart 2016; 1:17:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Mezun olup ta girenler motivasyon bekliyorum

Mezun olup ta girenler motivasyon bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell076 -- 14 Mart 2016; 1:46:51 >
  • Kardeşim bak ben mezunum. Çok çok yoğun değil ama yeteri kadar çalıştım. 83k dan kaldım. Matematiğim 27'ydi. 37 yaptım bu sene. Bu bile adamı 30 bin ileri atar.Türkçe 21 di 32 yaptim. Sosyale zaman arttirip 15 tane sosyal işaretledim. Dönemin başında fenim çok kötüydü.Biyoloji sıfırdı.İnternetten dinleyerek belli bir seviyeye getirdim.33-35 lere sabitledim denemelerde.Ama fizik baya batırdı bu sene. 22 olan fenimi bu sene 26.5 a çıkarabildim.

Kısacası yaparım ben diyorsan kal abi. Bana herkes yapamazsın dedi.Yaptım
    74 olan netimi 111 e çıkardım.

• ilk sene ygs 120 bindim 2. sene 89 bin oldum.lys de 37bin yaptim normal bir calismayla tm olarak. yani hocam mezuna kaldiginizda calisin guzelce, kendinizede guvenin.
    ama suan mezunu dusunmeyin, ygs bu, pek cok kisi ygs den sonra boyle dusunur, siz simdi lys odaklanin calisin guzelce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.