Şimdi Ara

Mezun olunca maaş beklentiniz kaç? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zor derken

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam senin ailen full doktor değil mi en iyi veri sende aydınlat bizi şubat maaşında Mezun olunca maaş beklentiniz kaç? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten asistanın saf maaşı 73-74 olacak yani 70 alman tek kelime ile imkansız

pratisyen hekimin taban maaşı 65

pratisyen ortalama nöbetsiz 80-85 alıyor zaten

asistan doktorların neredeyse çoğu tavandan nöbet alıyor +20bin sadece nöbetten geliyor (temel bilim gibi bir dal seçmedikçe)

yani 100den aşağı alan olmaz üniversite dahil eğitim araştırma ya da şehir hastanesinde daha çoktur

Tüh ya sorduğum tüm asistanlar bana niye yalan söylüyor meğer hepsi 100k üstü alıyomus

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sen kacıncı sınıf oldun simdi ankaratıplı, ilk maasını alınca bordronu bekliyoruz Mezun olunca maaş beklentiniz kaç? 

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

benim mezun olduğumda amerikaya gideceğim ilk zamanlarda maaş alamayacağım ama biraz beklerseniz oradaki ücreti atabilirimMezun olunca maaş beklentiniz kaç? 

Bu arada ayda 7 nöbet dediğin şeyde bile memurların hemen hemen hepsinden daha fazla çalışmış oluyorlar hocam Mezun olunca maaş beklentiniz kaç? 

usmle kaç paraya patlıyo totalde

• zaten ona göre ücretlendirme yapılıyor, hatta memura göre aktif olarak daha çok yoruluyorlar ve insan ile uğraşmak çok daha zordur ve gün içinde mutlaka bazı hastaları ya da yakınlarını memnun edemediğinde tepkiyle karşılaşıyorsun

ve gereğinden çok daha fazla hastaya bakıyorsun zaten o yüzden ücretler yüksek

ilerde hasta sayısı azalırsa daha az hasta bakılırsa ve çalışma koşulları iyileşirse maaşlar da düşecektir

• her şeyi ile birlikte 40-50bin doları buluyor

sınavlar falan ucuz da okulların ücretleri çok pahallı aylık 5bin dolar isteyen yerler var

ama elbette 5-10bin dolar arası ile kapatanlar da var ve okulları ücretsiz getiren de

ama sabit olan şeyler sınavlar ve uçak biletleri ve oradaki harcamaların

Hocam saçma bir soru olabilir de nöbette uyuyor musunuz 2-3 saat de olsa?

Dahiliye mi ?

• 4k+ dolar, ek olarak evi şirket ayarlayacak altıma da tesla model y long rage isterim.

• 105 k

Doğrudur pek bilmiyorum. Okuldaki asistanlarla falan buluşuyoruz sohbet falan ediyoruz bazen içinde olduğum kulübün etkinliklerinden ama maaş sormadım hiç

• Türkiyede 1800-3500 dolar,

• 2k dolar başlangıç için tatmin eder

• Sari kola + probis

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.