Arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum meslek öğrencisiyim staj cart curt geçen sene pek bişey yapamadım MF-4 235 puanım vardı , dandik dandik bölümlere gitmek istemedim bende. Matematikte dahil herşeyi ilk defa dershanede gördüm , sayısal bölümüm ama edebiyat dil anlatım tarih falan vardı matematik fizik kimya biyoloji yoktu meslek lisesi haliyle :D Ankara'da bana tavsiye edebieceğiniz dershane varmı öncelikle. Geçen sene temelimi attım diyebilirim. Diğer bi konu da çoğu insan gelip mezun olarak hazırlanınca seneyede aynı puanı yapıcaksın bi işe yaramıyor , bi senen boşa gidecek falan diye psikolojimle oynuyorlar , yorumlarınızı bekliyorum
alakası yok meznu olarak hazırlandım gecen seneden 100 puan fazla yaptım daha da fazlasını yapardım fakat heycan dıkkatszlk stres sınav anı bunu engelledı not:tmyim
quote:
Orijinalden alıntı: dlxattack
alakası yok meznu olarak hazırlandım gecen seneden 100 puan fazla yaptım daha da fazlasını yapardım fakat heycan dıkkatszlk stres sınav anı bunu engelledı not:tmyim
Tebrik ederim , bana da bi 100 puan fazla lazım
quote:
Orijinalden alıntı: StereoType
quote:
Orijinalden alıntı: dlxattack
Tebrik ederim , bana da bi 100 puan fazla lazım
hakkını vererek çalışırsan olmaması ıcın bır neden yok oyle dıyenler genelde az calısanlar calısmayı beceremeyıp kendısı basarısız olup herkes başarısız olsun isteyen tipler calıs bi gunde 5-6 saat ondan sonra gor bak neler oluyor
dlxattackD
kullanıcısına yanıt
Daha fazlasını çalıştığımıda bilirim ama stajdan falan düzgün çalışamamıştım , bu sene abartmayı düşünüyorum
Aynen hocam ben de meslek lisesi mezunuyum. Geçen sene fazla çalışamadım staj ve bazı sertifika sınavları yüzünden. Bu sene yeteri kadar boş zamanım olacak ve temelim de var bu sene inşallah iyi bir üniversite kazanırız