Şimdi Ara

Mezun mu hacettepe mi (bilgisayar müh.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamam 11.1 k ama hacettepenin burada imkanlarından tereddüt ediyorum. İleride sorun olur mu? 1 sene daha hazırlanabilir miyim şüpheli ayrıca. Aradaki tüm ünileri kimse önermiyor 21k lık hacettepeye kaldık diye de üzülüyorum az da olsa ne yapayım dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 21k'lık hacettepeye mi kaldık diyorsan kal mezuna hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21k yı düşünme hocam. Sıralamaya göre tercih yapma hacettepe iyi bir üni. Eğer İTÜ ve ODTU tuttururum diyorsan kal mezuna ama ben olsam tercih yapardım. Ki yaptım da geçen sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

21k yı düşünme hocam. Sıralamaya göre tercih yapma hacettepe iyi bir üni. Eğer İTÜ ve ODTU tuttururum diyorsan kal mezuna ama ben olsam tercih yapardım. Ki yaptım da geçen sene.

Hacettepeyi kötülemiyorum da 11k yaptım emeğime yazık gibi de seneye nerdeyse 99 neslinin yarısı girecek obpler daha artacak ve ailem mezuna kalmama izin vermeyecek. İtü odtü konusunda korkuyorum.

• Üniversite size balık tutmaz.

Üniversite size balık tutmayı öğretir.

Sen derslerine çalışmazsan, mesleğinde kendini geliştirmezsen eğer Harward'da okusan da boş.

Hacettepe iyi bir üniversite. Köklü bir üniversite. Boşa gitmez tercihiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

quote:

21k yı düşünme hocam. Sıralamaya göre tercih yapma hacettepe iyi bir üni. Eğer İTÜ ve ODTU tuttururum diyorsan kal mezuna ama ben olsam tercih yapardım. Ki yaptım da geçen sene.

Hacettepeyi kötülemiyorum da 11k yaptım emeğime yazık gibi de seneye nerdeyse 99 neslinin yarısı girecek obpler daha artacak ve ailem mezuna kalmama izin vermeyecek. İtü odtü konusunda korkuyorum.

Geçen bir üyeye de dedim. Ben 15 bininciydim ve seninle aramızdaki tek fark galatasaray üniversitesi. Ki fransızca okumak istemiyorsan tercih etmezsin orayı.
    Bilgisayar mühendisliğinde 18 bin ile 9-10 binin farkı olmaz. İtü tutuyorsa tutar yoksa 18k ile ytüye girersin. Ölü sıralama buralar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Geçen bir üyeye de dedim. Ben 15 bininciydim ve seninle aramızdaki tek fark galatasaray üniversitesi. Ki fransızca okumak istemiyorsan tercih etmezsin orayı.
    Bilgisayar mühendisliğinde 18 bin ile 9-10 binin farkı olmaz. İtü tutuyorsa tutar yoksa 18k ile ytüye girersin. Ölü sıralama buralar

Hayatımda fransızca 1 kelime bile bilmiyorum ben siz biliyor muydunuz? Galatasaraya herkes zor diyor ve fransızca gerekli bir dil durmuyor gibi

• Biz de 10kyiz hacettepe yazcaz bi suru 8 9kdan adam yazcak siralamasina ne bakiyon arkadas .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayatımda fransızca 1 kelime bile bilmiyorum ben siz biliyor muydunuz? Galatasaraya herkes zor diyor ve fransızca gerekli bir dil durmuyor gibi

Fransızca bence gerekli bir dil. Birde orada mezun olanlar rahatça fransaya gidip çalışabiliyormuş sanırım. Yani ben öğrenebileceğime inansam kesinlikle girer öğrenirdim. Geleceği açık gibi gözüküyor galatasarayın. Ama öğrenmek kolay değil bir de dersleri fransızca görücen baya iyi öğrenmen gerekli o yüzden. Her yiğidin harcı değil kısaca ama başa çıkabilirim diyorsan tavsiye ederim

• https://youtu.be/eryauOpImHQ

Buradaki kiside hacettepe mezunu is sende bitiyor

Birde agu var kayseriye gelirim dersen ben arastirdim baya iyi akademisyenleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bouncer535 -- 17 Temmuz 2017; 11:21:3 >
  • hacettepe bence , kalsan daha iyi yapacağın kesin değil e sıralamanda güzel zaten
  • Böyle düşünüyorsan Allah aşkına yazma önümüzü kesme bizim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bouncer535

https://youtu.be/eryauOpImHQ

Buradaki kiside hacettepe mezunu is sende bitiyor

Birde agu var kayseriye gelirim dersen ben arastirdim baya iyi akademisyenleri var

Kayseride staj imkanı kısıtlı değil mi ben de düşündüm agü yü de?

• Hocam oyle dusunme bendr 10k yım hacettepey yazacagim gsu de prof bile yok boşa okumus olursun hacettepe de 20 kisi alsa 8-9k olur zaten , hacettepenin savunma sanayisinde avantajı da var kayseride napacaksin

• 10k dan öğrenci alması o bölümü yukarıya taşır mı?

• UP KARARSIZIM YARDIM

• Galatasaray üniversitesini düşün müyor musunuz ? Hacettepe den mezun olup savunma sanayinde çalışan çok kişi var . Ama illa odtü itü diyorsanız 1 yıl bir şey kaybettirmez .

• quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Galatasaray üniversitesini düşün müyor musunuz ? Hacettepe den mezun olup savunma sanayinde çalışan çok kişi var . Ama illa odtü itü diyorsanız 1 yıl bir şey kaybettirmez .

Yapamazsam korkusu da var ama iki türlü puanım heba olacak. Ben muhtemelen denicem seneye hacettepeyi kazanacak kadar yaparım seneye garanti olur diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Galatasaray üniversitesini düşün müyor musunuz ? Hacettepe den mezun olup savunma sanayinde çalışan çok kişi var . Ama illa odtü itü diyorsanız 1 yıl bir şey kaybettirmez .

Yapamazsam korkusu da var ama iki türlü puanım heba olacak. Ben muhtemelen denicem seneye hacettepeyi kazanacak kadar yaparım seneye garanti olur diye düşünüyorum

Sıralaman 15–16k olsa yaz derdim de 11k dan 21k lık yeri yazmak israf olur bence. Karar sizin denersiniz odtü itü olmazsa hacettepeyi yazarsınız en azından ilerde keşke 1 yıl deneseydim odtü için diye kalmaz en azından .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.