Şimdi Ara

MEZUN ÇALIŞMA PROGRAMI BAKAR MISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezuna kaldım dershanem 19 eylülde başlayacak. Ben de ders çalışmaya 1 ağustosta başlayacağım. Şimdi geçen yıl ygsm daha iyiydi lys kısmım çok eksikti. Bu 50 günlük süreçte ygs mi bitireyim yoksa lysde tam oturmayan türev integral organik ve lys biyoloji mi çalışayım ? Geçen yıl yetiştirememiştim lys yi bu yıl diyorum şimdi çalışsam unutur muyum işleyene kadar mezun olduğum için rahat yetişir otuttururum diyorum ama ne önerirsiniz ?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ygs lys kısmında bitek benim postlarım ilgi görmüyor sokacam böyle işe ya bi postuma yardım edin be nasıl forum bu
  • Sakin :DDD

Bir kere Organik ve Biyoloji'yi yani saf ezber derslerini pat diye yazın halledebileceğini düşünüyosan yanılıyorsun he eğer şimdi çalışırsan sene içinde aşinalık olur ezberlerken kolaylık olur senin için.

(Tabi ben öyle bişey hissetmemiştim tamamen tekrar ezberlediğimi hissettim :D)

Türev integral çalışabilirsin öneririm çünkü bunlar az bir tekrarla pat diye hatırlancak şeyler ama fonksiyon parabol bilmeden öğrenmeye kalkma.
  • rez
  • Eylül 20 ye kadar ygsyi bitirirsin sonra deneme atmaya başlarsın.Deneme atarken lys çalışmaya başlarsın o süreçte zaten dershanen açılmış olacağı için ygs tekrarlarınıda dershaneyle götürürsün diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar bu yıl lys mi söyleyeyim
    Matematikten bütün konuları biliyordum sadece türev integral ve konikleri tam oturtamamıştım
    Fizikten son konulardan çok test çözemedim
    Kimyada organiğe hiç bakmadım birkaç konuyu da tam oturtamadım
    Biyoloji hiç çalışmaıdm.

Şimdi bu yıl dershaneyle birlikte gitsem yetiştirir miyim erkenden başlamama gerek var mı ? Hedefim 20 30k arası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alt yapın var anladığım kadarıyla LYS ağırlıklı git ve bence paragraf ve problemler için hiç YGS kitaplarına bakma ALES al direk. YGS yide ocağa kadar falan bitirebilirsin denemelerde de yüksek puanları görünce çalışma motivasyonun olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.