Şimdi Ara

mewtwo vs mew (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Live Evil

valla turkiyeye 2 tane pokemon filmi geldi oda bir mew2lu olan bir lugialı olan ondan sonra gelmedi yani verilmez onlardan başka

ayrıca ne zaman verilcekleri meçhul youtubede istedin zaman indir izle ohh misss saatlerce izliom nasıl olsa bişi demio bizimkiler :)

iyi de live evil türkçe dublajlı var mı?
  • arkadaşlar yalvarıyorum lutfen pokemon filmlerini turkçe dublajlı olarak upload edin
  • arkadaşlar bulduğunuz filmleri lütfen buraaya koyun
  • http://www.youtube.com/watch?v=zdhyZO-SBow&mode=related&search=

alın bu filmin ilk parcası 5 parcadan olşuo bitince parcalar bekledin ekran kararıo dier bolumler yazcak part 2 die tıklaın izleyin ama ingilizce

mew ölüo.....
  • ya abicim ben upload etmesini bilsem upload etcemde bide doom desire sana çok kırıldım ben hava atmıyorum
  • özür dilerim pardon peren_potter
  • ya upload etmesini bilmiyom bide bende cd olarak var türkçe dublaj

• hay a.- kaçırdım mı güselim filmi ya üf

• www.rapid%20share.de den upload edebilirsiniz
    ancak linkteki %20 yi silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffytl -- 3 Eylül 2006; 17:54:00 >
  • www.hemen554paylas.com daha iyi ama 554 ü silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SegaSuperStar -- 3 Eylül 2006; 20:08:43 >
  • şimdi filmi izliyom güzelmiş
  • peren_potter işte upload etme:

winrar diye bir programın bilgisayarında olması gerekli.OLdu sayalım şimdi pokemonun cdsini bilgisayarına tak cdnin içindeki dosyaları bul daha sonra yeni bir klasör aç cddeki dosyaları açtığın klasöre at sonra winrarı aç açtığın klasörü winrarın içine at sonra sıkıştırma türünü rar kabul et ve sonra devam et açtığın klasör winrarın içinde görünecektir winrarın içindeki dosyayı masaütüne sürükle sonra www.rapidshare.de sitesine gir gözata tıkla (gözat butonu upload butonunun yanındadır)all files veya tüm dosyaları seç masaüstünde açtığın klasöre tıkla ok butonuna bas sonra upload de upload olduktan sonra dosyanın yeri üstte(sitelerin adresini yazdığın yerde) bir adres çıkar bu adresi forumda yaz işte bu kadar

• winrarıwww.inndir.com da bulabilirsin
  • ben duygulu şeyleri sevmem
  • http://www.youtube.com/watch?v=z-TguVIWbtc bunu izleyin çok güzel bi video
  • ben tv bölümlerini izliom şimdi eski bölümlerdeyim
  • Benim iLk Sinemaya gittigim fiLm Pokemondu Mewtwo yu Bilim AdamLarı yatıyor Mewtwo pokeLeri kopyaLıyor savaştırıyor Kendide Mew iLe savaşıyordu. evde var süper

Abim diger fiLmLerini indiriyor Lugia ve Diger EfsaneLer feLan var süper ama izLemedim daha :( ALt yazısıda yok :'(
  • ben izleye izleye doyamıyom
  • abi o filmleri bi upload etsen güzel olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.