Şimdi Ara

mewthree

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MewThree, MewTwo yaratıldığı zaman, Mew'in DNA larının kendi kendine mutasyona uğrayarak gelişmesiyle oluşmuştur. Bunu neredeyse hiç bir sitede bulamazsınız. Anlatacağım hikaye sadece benim sitemde var. Kullanırken kaynak belirtin.

MweTwo yaratılmıştır ve bilim adamlarından daha zeki oluşu, daha güçlü oluşu ve en önemlisi de bir klon oluşu yüzünden onlarla uzlaşamayarak laboratuarı yerle bir etmiş ve kaçmıştır. Sonra onu Roket Takımının Patronu Geovanni(bir söylentiye göre ASH'in babası) kendi adına çalıştırmaya başlamıştır.

Yıkılan laboratuara bir daha kimse uğramamıştır. Fakat Mew'in DNAsı her ihtimale karşı yedeklenmiştir. Yedeklenen bu DNA haliyle laboratuardaki bazı maddelerle karışmıştır. Embriyo oluşmuştur artık. Git gide büyüyen bu embriyo sonunda yavaş yavaş MewTwoya benzemeye başlamıştır.

Aylar sonra evrimini tamamlayan embriyo artık bellidir : MewThree.
    Laboratuardan çıkıp gücünü toplamak üzere ormana giden MewThree, bir Kangaskan ailesi tarafından yetiştirilir.
    Mew ve MewTwo ile hiç savaşmaması yüzünden onlardan güçlü mü olduğu bilinmiyor.
    Fakat cinsiyetinin dişi olduğu söylentiler arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-Gear -- 19 Aralık 2006; 14:07:08 >

• çizgi filmde gösteriliyo mu?
  • iiide ilk resmin altında 2001 yazıyoyinede güzel olmuş saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 19 Aralık 2006; 14:14:53 >
  • hayır anime bir pokemon
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario

hayır anime bir pokemon

O NE DEMEK
  • insanlar arası söylenti
  • bunun adını kim mewthree koydu?
    bu arada bi sitede yazıyordu:

KENDİLERİ ALINTI

Bazı söylentilere göre Mewthree çıktı diyorlar.Fakat daha değil.Bunu pokemon yapımcıları çok düşünmüştür.Yakında yapılacağı söyleniyor.Yapımcılardan sızan sözlere göre dişi olacağı söyleniyor.Fakat gücü Mew türlerine göre daha az olup sadece su ve ateş pokemonlarını rahatlıkça yenebildiği söyleniyor.Buna entei,moltres, suicine ve bunun gibi efsane pokemonlarda dahil.Su ve ateş pokemonlarını rahatlıkça yenebileceği söylenen Mewthree için özel bir flim hazırlanacağı söyleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Dialga
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

MewThree, MewTwo yaratıldığı zaman, Mew'in DNA larının kendi kendine mutasyona uğrayarak gelişmesiyle oluşmuştur. Bunu neredeyse hiç bir sitede bulamazsınız. Anlatacağım hikaye sadece benim sitemde var. Kullanırken kaynak belirtin.

MweTwo yaratılmıştır ve bilim adamlarından daha zeki oluşu, daha güçlü oluşu ve en önemlisi de bir klon oluşu yüzünden onlarla uzlaşamayarak laboratuarı yerle bir etmiş ve kaçmıştır. Sonra onu Roket Takımının Patronu Geovanni(bir söylentiye göre ASH'in babası) kendi adına çalıştırmaya başlamıştır.

Yıkılan laboratuara bir daha kimse uğramamıştır. Fakat Mew'in DNAsı her ihtimale karşı yedeklenmiştir. Yedeklenen bu DNA haliyle laboratuardaki bazı maddelerle karışmıştır. Embriyo oluşmuştur artık. Git gide büyüyen bu embriyo sonunda yavaş yavaş MewTwoya benzemeye başlamıştır.

Aylar sonra evrimini tamamlayan embriyo artık bellidir : MewThree.
    Laboratuardan çıkıp gücünü toplamak üzere ormana giden MewThree, bir Kangaskan ailesi tarafından yetiştirilir.
    Mew ve MewTwo ile hiç savaşmaması yüzünden onlardan güçlü mü olduğu bilinmiyor.
    Fakat cinsiyetinin dişi olduğu söylentiler arasında.

bu arada sen nerden buldun bunu başka sitede bulamassak diyon yaa.yoksa benim bulduğum sitedenmi buldun

• hayır kapatılmış bir siteden önbellek yaparak buldum
  • quote:

hayır kapatılmış bir siteden önbellek yaparak buldum

ee ok.acaba niye kapatılmış.
  • emeğe saygı lütfen
  • quote:

emeğe saygı lütfen

yok yaws meraktan sordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

quote:

emeğe saygı lütfen

yok sana değil kimse bir teşekkür etmiyor onu dedim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

quote:

emeğe saygı lütfen

yok sana değil kimse bir teşekkür etmiyor onu dedim

ok.zaten neredeyse bizden başka kimse takılmıyor

• dh ne hallere düştü yaaa
  • quote:

dh ne hallere düştü yaaa

+1903
    dh önceden böyle değildi walla yaws.millet okuyo bi saol yazmak zor geliyo.
  • nası olsa yazınca parmakları erimiyo hem sonuçta postlarıda kasılıyor
  • quote:

nası olsa yazınca parmakları erimiyo hem sonuçta postlarıda kasılıyor

bu arada biz burada baya post kastık konuşa konuşa
  • onlar birşey yazmassa bizde onların hakkına yazarız
  • quote:

onlar birşey yazmassa bizde onların hakkına yazarız

yazarız anam yazarız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.