Şimdi Ara

Metro Fm deki sarkılar ve isimleri!... ( Yeni Parçalar İlk Mesajda ) (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.994
Cevap
66
Favori
970.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İLK SAYFADAKİ LİSTE YENİLENDİ ARKADAŞLAR İYİ DİNLEMELER
  • 2002 yilinda metro fmde ilk ona giren bi fransizca sarki vardi bulmama yardimci olabilirmisiniz acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

İLK SAYFADAKİ LİSTE YENİLENDİ ARKADAŞLAR İYİ DİNLEMELER

Müthişsin kardeşim
  • arkadaşlar bu sıralar çalan "beyonce-diva" hangi remix ? çok hoş olmuşta... ismini bilen veya şarkıya sahip olan varsa ve söylerse süper olur
  • arkadaşlar şu sıralar metro dahil çoğu radyoda çalan bir şarkı var. Japonca gibi bi şarkı ve hızlı yani club bi şarkı. çoğu mekanda çalıyor. ve Asuman Krause nin aşkın acısı içimde kalır die bi şarkısı var ona benzetiyorum çok az... biliyormusunuz acaba...??
  • arkadaşlar şu sıralar metro dahil çoğu radyoda çalan bir şarkı var. Japonca gibi bi şarkı bayan söylüyor ve hızlı yani club bi şarkı. çoğu mekanda çalıyor. ve Asuman Krause nin aşkın acısı içimde kalır die bi şarkısı var ona benzetiyorum çok az... biliyormusunuz acaba...??
  • Bir sarkı var sabahları duyuyorum arasıra, bob sinclair'in world hold on'uyla remix yapmıslar tekrar ve bir erkek söylüyor sadece mırıldanır gibi ysysyssyss filan gibi birseyler söylüyor, hem hızlı hem slow gibi, bilen var mı lütfen aramaktan öldüm gercekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: leknesil

Bir sarkı var sabahları duyuyorum arasıra, bob sinclair'in world hold on'uyla remix yapmıslar tekrar ve bir erkek söylüyor sadece mırıldanır gibi ysysyssyss filan gibi birseyler söylüyor, hem hızlı hem slow gibi, bilen var mı lütfen aramaktan öldüm gercekten

Sarkıda ayrıca I just want you to be my own I love you so please allow this romance sege digi digi digiiii digiiii eee see uuu gibi cümleler ve sözler de geciyor. Biri yardımcı olsa :(
  • O DEDİGİNİZ ŞARKI SÖZÜYLE AYNI ADDA INUSA DAVUDA RUMOUSR DİGİ DİGİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: dabbemre

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

İLK SAYFADAKİ LİSTE YENİLENDİ ARKADAŞLAR İYİ DİNLEMELER

Müthişsin kardeşim

• up

bu konuya buralar yakışmıyor
  • arkadaşlar bu metro fm in çıkardığı kastler vardı eskiden metro hits die 97 98 yada 99 aralğında tam hatırlamıorum metro hits kasteini almıştım orda çalan bi parça vardı şarkıları dinlediğimde 10 yaşında idim şimdi 24 yaşındayım ve hala bi parça varki bulamadım bunların tracklerini nerden edinebiliriz nerden buluruz ????
    bulan çok duamı alır.... :(
  • slm arkadaşlar benim aradiğim sarkıyı bı erkek soyluyo nakaratı " oo baby baby pleaseee , baby pleaseee , pleaseee pleaseee baby... babyyy " die yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar bı kac kez duydum gece yayınlarında h-bunu hatta hafta sonu dj lerınden sanırım dj malc da setinde yer vermıstı bu parcaya ...bilen solesın Allah aşkına şimdiden cok thanksss..
  • herkese mrb. metro yu 98 yılında dinlemeye başladım ve altın çağını yakaladım diyebilirim. o zamanlar harikaydı. sadece metro fm dinlesen yetiyordu. mp3 player a (o zaman pek yoktu zaten) ihtiyacın yoktu. sonradan bozuldu tabiki ama şu aralar çalışıyorum. en mükemmel parçaları yavaş yavaş toparlıyorum. bittiğinde buradan hem listesini hemde ulaşabileceğiniz bir server ı bildireceğim. dinleyenler işte metro döndü diyecekler. görüşmek üzere...
  • erkek sarkıyı soyluyor kadın araya giriyor. ve kadın pastaaaaa gibi birşey diyor varmı bilen ?

now u are gone nerden bulabilirim facebokk ta video ları dolasıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslimdayok

erkek sarkıyı soyluyor kadın araya giriyor. ve kadın pastaaaaa gibi birşey diyor varmı bilen ?

now u are gone nerden bulabilirim facebokk ta video ları dolasıyor

metro fm kaynakları nersiddir toplu olarak bulabilecegimiz ?

teşekkurler
  • arkadaşlar bi şarkı arıyorum hemde yıllardır ama nafile delirmek üzereyim aklıma geldikçe o yaşlarda pek ingilizce bilmediğm için sözleride tam bilmiyorum ancak ozaman yaptığım kasedin içindeki şarkılar size belki zaaman dilimi olarak yardımcı olur şarkılar şöyle
    diana ross - not over you yet
    nightcrawlers - never knew love
    gabrielle - sunshine
    cranberries - animal instinct

benim aradığım şarkıda bu şarkılara bakarak söyliyebilirimki 1999 tarihinde çıkmış bi şarkı sanırım, şarkıyı yabancı bir erkek söylüyor, şarkıda auto tune effekti kullanılıyor ağırlıkla ve duygusal bi şarkı hızlı bir parça değil ancak slowda diyemem

şarkının nakaratı hafızam beni yanıltmıyorsa eğer:

come come through me,
    come come through remind

yada

come come through me,
    come come through to be mine, şeklinde yardımcı olursanız minnettar kalırım 10 senedir aklımın bi köşesine takılı olarak geziyorum ya mutlaka bulmam lazım şimdiden sağolasınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: muli2003

quote:

Orjinalden alıntı: asean20

quote:

Orjinalden alıntı: muli2003

slm arkadaslar bi parca begin begin youu an diye gidior o parcanin adini bilen warsa söyleyebilirmi bulamadim adini hic bi yerde lutfnn

madcon - beggin

For-hot present tan Begüm huuu şarkısını da alternatif olarak sayabiliriz.
  • selam arkadaslar aradıgım sarkı sadece metro fm de calıyor erkek söylüyor she is candelos dangerous diyor sözlerini tam olarak bilmiyorum tarzı sean paul andırıyor metro ismini vermiyor gıcık oluyorum yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.