Evet arkadaşlar m2 yi bıraktım bırakmamın sebepleri:
1-)Küfür çok bol önüne gelen küfür edio 15 16 tane ss yolladım 1 ine bile cvp gelmedi
2-)68 lwl adam hile yapıo ss alıp yolluom cvp yok ve bunun gibi bir sürü +60 adam
3-)Kas kas insanın canı sıkılıo ve üstüne m8 suikast bi türlü m9 olmayınca hiç hevesiniz kalmıo
4-)Oyunda realden en yakın arkadaşlarım ban yedi bazıları küfürden bazıları hileden bi türlü anlamadım o kadar ss yolladım onlar banlanmadı benim arkadaşlar banlandı
6-)Günden güne birileri soyuluo artık ne zaman sıra bana gelcek die bekliodum
7-)Bu oyun çok bağımlılık yapıo günde en az 12 saat oynuodum
8-)Artık bu çoluk çocuk beni iyice sıktı ingilizce ve zor olan oyunlara gidicem onlarda çocuk olduğunu sanmıyorum
9-)Bu oyunda gm yok gibi Allah'a emanet gibi bişiyiz
10-)Şu ana kadar 1 tane event gördüm o da olay yardımcısı oyunda hiç event yok yani
11-)Keşke bu oyundada imparatorluk savaşları,(knight oynayanlar bilir)bdw gibi bir sürü güzellikler olsa
12-)En sinir olduum şey erkek erkeke aşkım dio sanki bilmiom adamın erkek olduunu bu oyunu oynayan kızmı varki
aklıma şimdilik gelen bu kadar.Belki oyuna geri dönerim ama bu çok zor olur arada bi metin2 bölümüne gelip bişiler yazıp çıkarım o kadar
Gm ler hiç ilgilenmiyor zaten gel msn e sana lw.y2sf üyelik alayım azrail sandıkları markette 0 yang inciler 12k istiriye 2k
xSquaLLx Pmden msn adresini gönderirmisin ben gönderemiyorum.
Ne olursa olsun bırakma sağlam bi loncaya gir Azrail yapın süper oluyor.
Bırakmakla en doğru kararı almışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: leaderknight
Evet arkadaşlar m2 yi bıraktım bırakmamın sebepleri:
1-)Küfür çok bol önüne gelen küfür edio 15 16 tane ss yolladım 1 ine bile cvp gelmedi
2-)68 lwl adam hile yapıo ss alıp yolluom cvp yok ve bunun gibi bir sürü +60 adam
3-)Kas kas insanın canı sıkılıo ve üstüne m8 suikast bi türlü m9 olmayınca hiç hevesiniz kalmıo
4-)Oyunda realden en yakın arkadaşlarım ban yedi bazıları küfürden bazıları hileden bi türlü anlamadım o kadar ss yolladım onlar banlanmadı benim arkadaşlar banlandı
6-)Günden güne birileri soyuluo artık ne zaman sıra bana gelcek die bekliodum
7-)Bu oyun çok bağımlılık yapıo günde en az 12 saat oynuodum
8-)Artık bu çoluk çocuk beni iyice sıktı ingilizce ve zor olan oyunlara gidicem onlarda çocuk olduğunu sanmıyorum
9-)Bu oyunda gm yok gibi Allah'a emanet gibi bişiyiz
10-)Şu ana kadar 1 tane event gördüm o da olay yardımcısı oyunda hiç event yok yani
11-)Keşke bu oyundada imparatorluk savaşları,(knight oynayanlar bilir)bdw gibi bir sürü güzellikler olsa
12-)En sinir olduum şey erkek erkeke aşkım dio sanki bilmiom adamın erkek olduunu bu oyunu oynayan kızmı varki
aklıma şimdilik gelen bu kadar.Belki oyuna geri dönerim ama bu çok zor olur arada bi metin2 bölümüne gelip bişiler yazıp çıkarım o kadar
hayatini kurtarmissin.Kac sene oynadiysan o kadar zarardasin ama zararin neresinden donulse kardir
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
Ne olursa olsun bırakma sağlam bi loncaya gir Azrail yapın süper oluyor.
güzel loncalar bulurumda adam ayarlamak zor oluo hem biz gittiimizde düşük lwller(ezikler)de bizle girio mühürü alıolar açmasınıda bilmiolar kalıosun öle
bir son dakika haberi gönderdiim sslerden 5 tanesine cvp gelmiş daha bekleyen 9 tane var
Erkeğin Erkeğe Aşkım Demesi Ayrı Bir Olaydır
İğrenç bir oyun nasıl oynuyorsunuz hayret..
quote:
Orijinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ
Erkeğin Erkeğe Aşkım Demesi Ayrı Bir Olaydır
o dediin olayı bildiğimden emin olabilirsin
Birkaç sorun bahane gösterilmemeli bence -Çocuklarla kimse muhattap olmak zorunda değil. -Oyunu oynayan bir sürü KIZ var iyi biliyorum Alestada kızlar loncası vardı. -Erkeklerin sırf kasılmak için birine aşkım demesi kadar zaten saçma birşey yok bu kimseyi oyunu bıraktıracak kadar engellemez -Günden güne birilerinin soyulması tamamen %90 yanlış bilgisayar kullanımı ve birşekilde virüs, trojan yeyip yada metin2 sitelerinde gezip bilmediği,bildiği dosyaları indirdiklerinde kendileri farketmese bile hack yemeleri ve ardından gm charımı soydu demeleri -Gm oyuna zaten ilgi göstermiyor ora ayrı konu -Yolladığınız ticketlerin mutlaka üslubuna dikkat edin sokakta arkadaşınızla konuşur gibi olmasın bunada özen göstermeyin lütfen ve attığınız ticketle ilgili bilgileri vermeyi unutmayın bende yolladım ama adamın ban yediğini görmesemde cevap geldi. -Oyunda eskiden Gm bulma etkinlikleri vb olurdu şimdi sadece özel günlerde olay yardımcısı geliyor beta bir oyunda event daha fazla olması gerekir fakat malesef gm ler napolyonla yaşıyorlar(bkz : para para para) -Son diyeceğim ben oyunu kesinlikle savunmuyorum oynamak isteyen herşartta KENDİNİ KORUYARAK oynar ve leaderknight Hoşgeldin aramıza
Haklısınızda Bir Süre Sonrada Sıkıyor Gibi Birşey İnsan En Sevdiği İtemleri Yakınca Sıkılıor
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Birkaç sorun bahane gösterilmemeli bence -Çocuklarla kimse muhattap olmak zorunda değil. -Oyunu oynayan bir sürü KIZ var iyi biliyorum Alestada kızlar loncası vardı. -Erkeklerin sırf kasılmak için birine aşkım demesi kadar zaten saçma birşey yok bu kimseyi oyunu bıraktıracak kadar engellemez -Günden güne birilerinin soyulması tamamen %90 yanlış bilgisayar kullanımı ve birşekilde virüs, trojan yeyip yada metin2 sitelerinde gezip bilmediği,bildiği dosyaları indirdiklerinde kendileri farketmese bile hack yemeleri ve ardından gm charımı soydu demeleri -Gm oyuna zaten ilgi göstermiyor ora ayrı konu -Yolladığınız ticketlerin mutlaka üslubuna dikkat edin sokakta arkadaşınızla konuşur gibi olmasın bunada özen göstermeyin lütfen ve attığınız ticketle ilgili bilgileri vermeyi unutmayın bende yolladım ama adamın ban yediğini görmesemde cevap geldi. -Oyunda eskiden Gm bulma etkinlikleri vb olurdu şimdi sadece özel günlerde olay yardımcısı geliyor beta bir oyunda event daha fazla olması gerekir fakat malesef gm ler napolyonla yaşıyorlar(bkz : para para para) -Son diyeceğim ben oyunu kesinlikle savunmuyorum oynamak isteyen herşartta KENDİNİ KORUYARAK oynar ve leaderknight Hoşgeldin aramıza
hoşbulduk
şimdide oynayacak oyun arıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Bırak ya savunmuyormuş yalancılığında bu kadarı her böyle metin e karşı art başlıkta senin oyunun hep çekici ve güzel yanlarını ya da anlatılanların aksi yanlarını anlatman hiçte savunmak olmuyor değil mi ? Dengesiz dengesiz konuşmayın ya. Kızlar loncasıymış zamanında alestada gayet sağlam charım vardı ve arkadaşlarla o loncanon eğer bahsettiğinse bilmiyorum yalan olduğu ortaya çıktı bundanda haberimiz var ve hepside rezil oldu hatta birinin adı gay diye kaldı abisi mi ne ortaya çıkarmış kız char rolüyle milletle kaynaşıyormuş. Bu oyunu eski haliyle oynayan kız olabilirdi ama şu haliyle olan kız, ya maldır, ya sevgilisi vardır, ya da büyük ihtimalle YOKTUR. Daha alesta yokken çok güzeldi serverlar bak o zaman söylediklerine katılabilirdim ama şuan hepsi foSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsss ulan fos.
@DeLüRüK Öncelikle üslubunu bozmadan konuş bahsettiğin gibi şu imzamdaki Ve ViCt0R diye olan konudaki charimi görüyormusun? bak gir o konuya görmediysen o char benim charım işte senin bu savunduğun dediğin oyunun aptal GM leri haksız yere ban attı kime derdimi anlatıyımda geliyim burda oyunu savunuyum söylermisin ? söyleyemessin... Ve şu alestadaki bahsettiğin kız loncası gerçekten vardı senin bahsettiğini bilmiyorum ismini bile bilmiyorum çünkü bayağı bir zaman oldu seninde dediğin gibi bu oyunu eski haliyle oynayan kızlar vardı ve bahsettiğim loncayıda kızlar loncası diye arkadaşlar arasında makara olmuştu. Öyle kaldı hafızamda sen terbiyeni bozma üslubunu bozma bilmediğin konu hakkında konuşma yeter.
oyunu oynayan cok fazla kız /kadın var tabi gelip size ben kızım demezler bilemezsiniz
oyunun bence en buyuk sıkıntısı yonetiminde yoksa oyun olarak oyunda normal bir oyun