Şimdi Ara

Metin2 Yararlı bilgiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
20.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler saolun yorumlarınız için geçmişte bir tartışma olduysa kapandı bitti benim kimseyle sorunumu yok olan varsada güzel güzel konuşur anlaşırız inşallah kimseninde arasında bir bozukluk olmaz yada en kısa sürede biter
  • arkadasslar bn tranmalondayım 14 lwl lim bni kasacak olan warmı arkadaslar lutfen
  • ÖNCELİKLE 1LWL SAVAŞÇININ GÜCÜNDEN DOLAYI DEDİĞİM YARATIKLARI KESMEKLE ZORLANMAZSINIZ.

NEYSE BİZ BAŞLAYALIM:
    1Lwl:KURT VE YABANI KÖPEK
    2LwL:ALFA KURT VE KURT
    3LWL:ALFA KURT,AÇ ALFA KURT
    4LWL:AÇ MAVİ KURT-AÇ ALFA KURT
    5LWL:YABAN DOMUZLAR(yanında alfa kurt olanlardan)
    6LwL:AÇ YABAN DOMUZLARI
    7LwL:AÇ YABAN DOMUZLARI-AÇ KIRMIZI YABAN DOMUZU(elinizidekinin +sı güzelsemesela 1lwlin +4kılıcı yeter)
    8-10lwl yaban domuzlarının hepsi (scrofa haric)
    10Lwl-15LwL:BOZ AYI VE KAPLAN
    15-20LWL:BEYAZ YEMİNLİLER
    20-25LWL:BEYAZ KAPLANLAR VE BEYAZ YEMİNLİLER
    25-30:YONGBİ ÇÖLÜ
    30-40:VADİDE
    40-50LWL:VEBALI HAYVANLAR
    50-55LWL:BUZ DAGINDAKI 50LWL YARATIKLAR
    55-65LWL:CANINIZ NERESINI ISTERSE
    65-70LWL:KATIL BALİNA VE GOLEMLER
    70-75LWL:ALEV YARATIKLARI

Arkadaşlar ayrıcada; Metin2 türkde en iyi karakter suradır çünkü savunması yüksek skilleri güçlüdür. Kasılması zrdur ama lw nizi ilerletince vede lw nize göre güzel şitemleriniz varsa kolayca rakiplerinizi alt edebilirsiniz .. 3 yıllık tecrübelerime dayanarak bu yorumu yapıyorum..

• [SelamunAleyküm] Sayın arkadaşlar ben sanal alemde bir topluluk kurup o toplulukla Metin2 oyununda beraberce sıcak dostluklarla zevkli bir şekilde oyun oynayacağımız bir ortam kurmaya çalışacağım..

Adı: TroyTeam
    İlk önce gelmek isteyen arkadaşlarımın bana ulaşabileceği linkler vereeyim
    1.:http://troyteam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
    2.:http://www.facebook.com/profile.php?id=100003762720465
    3.:http://www.facebook.com/pages/TroyTeam/357725660944964

bunlar time katılacak arkadaşlarımızın beni arkadaş ekleyerek oneriler verip istişare yaparak bereberce bir ekip kurma linkleridir..

Katılmak isteyen arkadaşlarımızda şu özellikler aranmaktadır..:
    1. 15 yaşında veya üstü kişiler olamlıdır ki olgun düşünebilmeli ve saygı konusunda kusur etmesi olanağını kısıtlamak için.
    2. Saygıda kusur etmeyecek ve verilen görevleri yerine getirebilecek birisi olmalıdır..
    3. Asla küfürlü konuşmamalı ve erdemli olmalıdır..
    4. Arkadaşlık ilişkileri iyi olmalı ve iletişim kurmada zorluk çekmemeli
    5. Metin2 oyunu hakkında az da olsa bilgi sahibi olmalıdır.
    6. Takım halinde çalışabilme yeteneğine sahip olmalıdır.
    7. Adam gibi adam olmalısın. Hırsızlıktan, küfürden, hak yemekten, yatırabildiğin adamla dalga geçmekten çok uzak olmalısın. Timdekileri kardesin gibı görmelısın!
    8. Yenmeyi bildiği gibi yenilgiyi de kabul etmeyi bilecek kişilik sahibi olmalıdır..
    9. Hemen sıkılıp bırakacak olan birisi ise hiç olmaz
    10. Son olarakda lider olan kişiye dediğim gibi itaat etmeli onu dedğini yapmalı ve diğer ekip arkadaşları ile saygılı dost canlısı sıcak kanlı kişiler olmalıdır..

Evet arkadaşlar bu kuralları okuyunuz.. Kendinizi bu kurallara uygun buluyorsanız iletişim içinde olabilecek TroyTeam' ulşın ve konuşun..
    Düşünsenize bir oyundasınız ve o oyunda arkanızda yüzlerce kişi var ve hepsi biribrini taıyor.. Bu ekibin kurulması bira zaman alabilir ama bence o ortam için değer.. Ekibi geliştirebilirsek birçok başarıya imza atabiliriz... bunu untmayın adımız sanala alemde yankılanabilir bu sizlerin elinde...!!

knua çmayı bilmediğim için buraya yazıyourum onn için özür dilerim ..[
    ViCt0R ]

Bana burdan cvp yazmayınız facebook veya web adresimizdeki ilteşim kısmından bana ulaşın .. Lider; TroyTeam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.