Şimdi Ara

Metin2 ,Wolfteam,İ Can Football ve Omafya Char Takas Edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metin2'de 22 level'lik içinde 5 m ve satılırsa yaklaşık 4m para gelecek bir charım var.Ve Wolfteam'da 750 kpli 40.000 altınlı kdsi 1.72 olan seviyesi Subay olan basit bir charım var.Omafya'da daha önce içine altın yüklenmiş seyahat saati 1 dk olan seviyesi tetikçi olan koruması ve saldırısı en yüksek olan içinde 800.000.000 para ve 95.000 mermi bulunan bir charım var.İ can football'da ise 8.960 puanı olan 3485 parası olan 25 kredisi olan lisanslı,8 tane enerji içecekli,1 aylık tivibu deneme paketi olan bir hesabım var.Ve mevki değiştirilebiliyor.
    Evet,işte bu 4 hesaptan birine ya da daha çokuna karşılık oyun charı istiyorum oyunun hangi oyun olduğu farketmez.Sadece hangi hesabı veya hesapları istediğinizi ve karşılığında hangi hesabıı vereceğinizi yazınız.Hiç bir şekilde para kabul etmiyorum sadece takas yaparım.Daha fazla bilgi isteyenlere her zaman açığım.

• bombom veya dwar düşünürmüsün orada char kabul edermisin omafyadaki chara karşılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1515 -- 18 Haziran 2011; 23:00:22 >
  • metin2 ile wolfteam charları kötü diğer oyunları oynamadım bilmiyorum hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.