Şimdi Ara

Metin2 Son Halini Açıklıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hess.com

eskiden xfire den video izlemek bile zevk verirdi

Kesinlikle katılıyorum..

Metin2 benim için 105 levellerin yine 105 levellere 50k üzerinde doğal damageler atmasından sonra bitmişti zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

6 sene önce falan oynardım çok zevkli oyundu ortamda çok iyiydi.Birde Us yani Amerikan versiyonunda da oynamışlığım var o ortamda çok iyiydi Türklerde boldu güzel ortamlardı.

Aynen şimdi o ortam bulunmaz
  • Yemeyip icmeyip m cekmeye harcadigim paralara aciyorum :( ama 5 yil once falan ortami mukemmeldi yani hersey degerdi cok zevkliydi ozamanlar, suan oynanmaz bi hal almis ozaman anca Pvp :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 nin oyuncu azalmasının en önemli nedeni gereksiz server açılması ve sahte sitelere kurban giden henüz oyunu öğrenemeden yok olan oyunculardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: tranz

5 yıl oynadım bıraktım her gece aha soyuldum aha soyuldum aha soyulacam diye geceleri gözüme uyku girmezdi sonra hepsini sattım kurtuldum. 1 defa GM nin arkadaşı ile dalaştım banladım sene 2008, server ilk 10 daydım. Oyun pvp güzel ama Gerek türkiye yönetimi gerekse içindeki ergenler ve GM lerin hesap hırsızlığına bulaşmaları para ile ban açmalar vs vs hepsi bırakmama vesile oldu. Bence yöneticisi türk olan oyun oynamayın. 4 yıldır lord of the rings online oynuyorum pvp si hariç herşeyi kat be kat çok iyi. içindekiler de insan gibi insan yani oyuncular. Ben bu kadar birbirine yardım eden topluluk görmedim:D emin olun şaşıracaksınız.

Oyun ilk açıldığında başlamıştım dershaneden arkadaşlar başlatmıştı. Öyle müthiş bir yerdi ki, daha liseli bile değildim ama ben insanlara saygılıydım hakeza büyüklerde bize karşı öyleydi yardımcı olmaya çalışırlardı. O zamanlar Ejderha Tanrısı düşüren kraldı Bi abimiz düşürmüştü bakabilirmiyim diyince adam hiç ikiletmeden gösterdi. Şimdi böyle bişey olsa. Yani sen 30-35 lvlken 99-105 birine mesaj atsan cevap bile vermez. Hani diyorlar ya oyun çoluk çocuk doldu diye alakası yok. Biz de çocuktuk oyuna başladığımızda büyüklerimize abilerimize karşı hiçbir saygısızlık yapmadık. Nesil kötüye gidiyor.

@hypersoarTR
    Adamlar haklı değil mi kanki

• Biri mt2 mi dedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypersoarTR

Biri mt2 mi dedi ?

Uzmanlık alanımız
  • kemer gelmiş lan kemer düşün artık
  • Eskiden oyun harbiden cok guzeldi , simdi oyunun hic tadi kalmadi. Eskiden rekabet ortami , dostluklar falan cok fazlaydi. Simdi serverlar bombos nerdeyse bu yeni maplar itemler falan oyunu iyice bozdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.