Şimdi Ara

Metin2 Serveri Açsam Tutar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar serverin son halini sizinle paylaşmak istiyorum

450 Kişilik oyuncu kapasitesine sahip olucak.Eğer rağbet görürse serverin yedeğini alınıp bi üst versiyona geçiş yapılacak.Tabi bu olurken karakteriniz ve itemler aynı şeklini koruyacak.

TR Files içeren bi servere sahibiz.Artı yenilik getiren küçük çaplı seveceğiniz özelliklerede sahibiz.Bunlara alt tarafta verdiğim linkten detaylarına bakabilirsiniz.

Serverin özellikleri bu sekil olucak ;

http://metin2.netaktif.net/trfiles.html

Ben sizlerin düşüncelerinide almak isterim.Sonuçta server isteklerinize göre şekillenecek.

Şimdi soruyorum sizlere Lycan karakteri olsun mu olmasın mı ?
    TR'deki dönüşümler yerini korusun mu korumasın mı ?
    Max. Lvl 105 mi olsun 99 mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 1 Temmuz 2015; 9:39:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Güzel olur. Fakat level sınırını 105 yap bence.
    Eğer açarsan haberim olsun lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Güzel olur. Fakat level sınırını 105 yap bence.
    Eğer açarsan haberim olsun lütfen.

TR'de en son lvl 105 mi ? Serverı TR ile eşdeğer yapmak istiyorum.Peki bu server tutar mı ? Editsiz olucak fakat parayı başka yoldan nasıl kazanırım ? Kurunca DH'deki herkesi çagırcam merak etme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 4 Haziran 2015; 0:45:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    Ben eski bi TR oyuncusuyum. Pvp'lerle pek aram yok o yüzden popülaritesi nasıl olur bilemem.
    Fakat gösterdiğin özellikler hoşuma gitti, gayet güzel ve mantıklı. Sadece 105 Lv dönüşümlü itemleri kullanabilmek için level sınırını 105e cekmen gerekir. TR'de de sınır bu.
    Serverın başında uzun süre online kalabilecek ve oyuncuyla ilgilenecek görevliler ayarlayabilirsen ve bir de oyunun forum sitesi olursa çok da güzel olur bence.
    Başarılar.
  • Sana bişey diyimmi alt yapı kaliteli olsun, level sınırı 99 olsun, level atlamak zor olsun bir haftada herkes 80 falan olmasın.
    Npcler aynı kalsın, efsun biraz pahalı olsun, efsun botu olmasın ve efsun değerleri sabit olmasın. Bu beta dönüşümleri falan olmasın. Metinden bk ruh taşı düşürmeli olsun. Emin ol şuan böyle bir server yok eskiyi arayan oyuncu çok. Kesin tutar bu server.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server editlemeyi nasıl yapmayı düşünüyorsun dosyalar falan nereden?

• quote:

Orijinalden alıntı: IO

Server editlemeyi nasıl yapmayı düşünüyorsun dosyalar falan nereden?

Serveri satın alınca filesler,auto patcher ve site sana hazır halde paket halinde veriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi karar verdiysen aç istersen, açıkcası vakit geçirmek için oynamayı düşünüyorum. Güzel bir ortam olursa oynarım.
    Arkadaşın dediği gibi level sınırı 99 olursa 105'lik dönüşümlü silahları kaldırman gerekiyor. Ama oyunun özgünlüğünü bozmazsan her haliyle güzel bir server olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

Sana bişey diyimmi alt yapı kaliteli olsun, level sınırı 99 olsun, level atlamak zor olsun bir haftada herkes 80 falan olmasın.
    Npcler aynı kalsın, efsun biraz pahalı olsun, efsun botu olmasın ve efsun değerleri sabit olmasın. Bu beta dönüşümleri falan olmasın. Metinden bk ruh taşı düşürmeli olsun. Emin ol şuan böyle bir server yok eskiyi arayan oyuncu çok. Kesin tutar bu server.

Metin2'nin özüne yakışır bir server olucak.Zor olucak fakat eple satılan herşey npcde olucak.Fiyatlarınıda yüksek tutucam.Misal 200 efsun değiştirme 100M gibi.Lycan asla olmayacak.Dönüşümleride istek doğrultusunda düzenlerim.Yada kaldırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 5 Haziran 2015; 19:03:04 >
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    İçiniz rahat olsun eski Metin2 ortamını sizlere yaşatmaya çalışıcam.DH'deki herkesi yeni servere beklerim.Seçimlerden sonra açmayı düşünüyorum.

• Böyle bir server açarsan türkü bırakır gelirim :D ama zor olması lazım pvp nin mesela dropları %100 yada %50 yap böyle bi pvp olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oturan Boga

Böyle bir server açarsan türkü bırakır gelirim :D ama zor olması lazım pvp nin mesela dropları %100 yada %50 yap böyle bi pvp olsun.

İsteyin droplarıda kapatıyım :)

• 30 TL'lik bir serverın kaliteli olacağına inanmıyorum, ha dersen ki level sınırı 99, Türkiye serverının ilk hâli gibi, bir nebze iyi diyebilirim ama geniş oyuncu kitlesi alması için çok daha yüksek bir miktarı gözden çıkarmalısın.Unutma ki piyasada şu an çok kaliteli yabancı serverlar var ve çoğu gözünü Türk oyuncu kitlesine dikmiş durumda.Gün gelecek, bütün kalitesiz Türk PvPlerinin soyu bitecek ve yabancı serverlara biat edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

30 TL'lik bir serverın kaliteli olacağına inanmıyorum, ha dersen ki level sınırı 99, Türkiye serverının ilk hâli gibi, bir nebze iyi diyebilirim ama geniş oyuncu kitlesi alması için çok daha yüksek bir miktarı gözden çıkarmalısın.Unutma ki piyasada şu an çok kaliteli yabancı serverlar var ve çoğu gözünü Türk oyuncu kitlesine dikmiş durumda.Gün gelecek, bütün kalitesiz Türk PvPlerinin soyu bitecek ve yabancı serverlara biat edeceğiz.

Şimdilik 100 kişilik serverın yeterli olacağını düşünüyorum.Biraz popüler olup,ismimiz duyulduktan sonra serverin yedeğini alıp üst versiyona geçiririz (55 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 6 Haziran 2015; 19:32:09 >
  • Level Gösterimi Mevcuttur
    Başlangıç 45 LvL 1m Para
    Roket Bineği Ekli..
    Yeni Silahlar
    Yeni Zırh
    Surgun Magarasi 1. ve 2. Kat Sorunsuz
    1. ve 2. Kata Cıkıs Sorunsu
    4. ve 5. Efsunlar Sorunsuz Mevcut
    Zindan Katları Sorunsuz
    Kristal Oda Ekli Ejderha Sabit ( Giris Icin 100 Level Olmak Gerekmekte NPC den Giris yapilir.)
    Özel NPCler ( P AT KAHRAMAN , Kutsama Küresi Vss )
    Nesne Market Ekli
    4X-DC-1HIT-PKMOD Hileleri Kapali
    %100 Turkce OX Yarismasi ve Sorunsuz
    Epic Sura Sorunsuz ve Turkce
    %100 Turkce Kule 11 Kat Azrail Katı Aktif
    120 Level Silahlari Ekli ve Sorunsuz
    %100 Turkce Mob ve Item Proto
    Lonca Savasi Mapi Sorunsuz
    Binekler Ekli Sorunsuz Atak Yapiyor
    %100 Turkce Isınlama NPC
    Zombi Map Ekli Zombiler Sorunsuz
    Sabit NPC'ler
    Uyku Modu & Girişlerin Kapanması Gibi Sorunlari Yoktur
    Buz Cadısı Sabit
    Expler Duzenli , Droplar Sorunsuz
    Lonca Lideri Değiştirme Yüzügü ekli
    Karsi Krallik Oyuncu Oldurme Gorevleri
    Atak Server VB. Edit item Yapma Programlarinda %100 Sorunsuz
    Evlilik Bolgesi Sorunsuz
    2 Adet Kanal ( yeni )
    Monarşi Sistemi ( yeni )
    GMLik Hiçbir Zaman Bozulmuyor.
    NOT>SİTEYE GİRMENİZ İÇİN HAMACHİ AĞIMIZA BAĞLANIZ LAZIM
    Hamachi Ağ kimliği:GGoldenMT2
    Şifre:123
    Hamachi ip: 25.29.187.8
    DOSYALAR İP ADRESİNE GÖRE AYARLANMIŞTIR OYUNUN İÇİNE ATIP GİRMENİZ YETERLİDİR (hiçbir dosyaya ellemenize gerek yoktur)
    Site adresimiz:25.29.187.8
    Oyun kurucusu: [TL]BAHADIR
    Yardımcıları ise :[GM]BERKE İLE [SGM]FIRAT

• ah eski metin2 ortamı ahh 99 son lv olduğu Zamanlar ne güzeldi.şimdi oynu mahvettiler para kazanıcaz diye.

• yapcaksan şu şekil yap tutat okullar kapanmadan hemen aç ki okullar bitince millet başlar oyuna senin serverin bir adım önde olsun

bence yapman gereken server özellkleri
    skilleri oto g yapan npc koy p yi millet metinden ruh taşı cıkarıp yapsın
    npc ye 61 zırhlarını ve 65 lwl lik kötü silahları koy oyunda bir pazar olusur bu şekilde ve biraz emek gerekir oyuna esun botu falan entegre etmelisin ha bide saçma silah zırhlar kolyeler falan olmasın tr dekilerin aynı dönüşüm şekliyle olmalı öbür türlü coluk ocuk oynar 2-3 gün sonra gider

ayrıca majestic mt2 var benim söledigim tarz da ona bi bak o şekil hosuna giderse yap tutar piasaada emek ve pvp serveri cok fazla orta server yok tercih sebebide bu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cja -- 10 Haziran 2015; 18:55:35 >
  • Kazanamazsın :)

• Dostum herkez eski mt2 arıyor öyle bir pvp yok şuan.Açarsan iyi bir reklam sonucunda tutar ama para kazanamazsın anca ego tatmini
  • Lvl atlamayi kolay yap kaydoluruz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.