arkadaşlar eskisi gibi hiçbir server yok. şuanki haliyle oynamaya değer bulmuyorum hiçbir serverı official ya da private.
server kuracak arkadaşlara önerim 1- level sınırı 99 olacak ama zor olsun level atlamak 2- efsun oranları tr ile aynı olacak ve sabit olmayacak. efsun botu olmayacak. efsun nesneleri biraz pahalı olacak. 3-en önemli konu bu bence : başlangıçta hiçbir özellik verilmeyecek. saldırı hızı iksiri satılmayacak. hareket hızı iksiri de düşük olacak. şebnemler ve saldırı hızı iksiri bastıktan sonra güclü bedenin de öfkenin de hükmü kalmıyor. orjinalinden uzaklaşıyor oyun. şebnem, ejderha tanrı gücleri, hız iksirleri falan iptal oyunda hiç olmayacak. rüzgarın ayakkabısı 30 hız veren olacak. efsunlarda saldırı 5 olacak en fazla. 4-mümkünse international olmalı server yoksa da sorun değil. 5- beceri kitapları her metinden 3 adet sabit düşmeli ruh taşları 45+ metinlerden düşmeli ama garanti düşmemeli biraz zor düşsünki tadı çıksın oyunun. 6- istridye degil de balık tanesi 5-10 k dan markette satılmalı, hiç bir artı basma itemi npc de olmamalı ama slotlardan kolay düşmeli. aynı şekilde artı basma oranları tr ile aynı olmalı ama büyülü metal de ucuza satılmalı npc de. artı bastıgım şeyin düşmesi sizi bilmem ama beni sinir krizine sokardı zamanında. 7- 1 ch olmalı kalabalıklaştıkça arttırılmalı 8- tekrar diyorum ekstra özellikler kaldırılmalı komple kritik isabeti alıyorlar itemler full kritik zaten şamanın hiç bir etkisi kalmıyor ne kasılmada ne düelloda. 9-npc de item olarak 1 lvl +9 lar olmalı sadece biz düşürelim dolunayı bile. 10- en önemli ikinci konu : itemlerde hiçbir dönüşüm olmamalı. 65-70-75 silahları son /66 zırhları son/ 41 kaskları son /55 ayakkabı son/ 54 takıları son/ 61 kalkanları son olmalı ve bunları en azından silah ve zırhları düşürmek zor olmalı 90 metninden cıkabilir 65 silahları ama 66 zırhlarının açıkcası zor düşmesi gerektigini düşünüyorum 86+ levellar slotlarda zor düşürmeli kızıl sonda.
artık ben kurucam kimse kurmazsa böyle bir serverı .bence vakti geldi yoksa oyun yok olacak.