Şimdi Ara

Metin2 oyununu oynadığımızı sanmamıza rağmen bize oynanılan oyun-oyunun tabanındaki pislikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar,çoğumuz bu metin2 adlı oyuna hayatımızın belli bir kısmını feda ettik.Kimimiz üniversitede mezuna kaldık,kimimiz ortaokul döneminde okulu astık internet cafeye gidip bu oyunu oynadık,kimimiz çeşitli yöntemlerle insanların itemlerini kendimize geçirerek hesabını soyduk ve bazı insanların vaatlerine kanıp hesabımızı verdik hesabımız soyuldu.Şimdi bu oyun gelişti ve belli bir yere geldi.Benim bu konuyu açmaktaki gayem farkındalık yaratmak ve bu oyunu oynayan arkadaşlarada nerede durması gerektiğini bilmesini sağlamak.Ben bu oyunda estergon serverında 65 lvl bir ninjaydım ve hesabım ban yedi.Bu 65 lvl çara günlerimi verdim itemini yapmak için, lvlını artırmak için,biraz da cebimden koydum.Neyse konuya giriyim, bu oyunun zirvesinde bize oynanan birçok oyun ve pislikler var.

A)Yang satıcıları-Hesap engeli

Evet arkadaşlar, bildiğimiz gibi bu yang satıcıları belli bir zaman önce türediler ve oyunun yapısını 90 derece döndürdüler. Oyunun kendisiyse dedi ki yang satın almak illegaldir ve ban sebebidir! Ancak düşünüyorum ki, bu da dini imanı para olan GameForge şirketinin bir oyunudur. Nitekim, oyunculara satılan astronomik miktardaki paraların(500m 1tlerin) 2.dünyadaki botların yerden otomatik yang toplamasıyla oluşacağını aklı selim olan kimse yemez. Botlar da bu işin süsüdür kanaatimce.Klasik bir metin2 senaryosu:
    Oyunda bir hesap yaratırsın ve oynamaya başlarsın ancak oyunu oynayarak sağladığın yang ve aldığın itemler seni tatmin etmemektedir.Bu yüzden yang satıcılarından cebinden belli bir miktar para verip yang satın alırsın ve bu bir yerden sonra alışkanlık haline gelir.Çarın gelişmiştir,itemleri dizilidir ve seni tatmin edecek bir boyuta gelmiştir ancak çarın geliştikçe aynı seviyedeki oyuncuları ws-düello da yenebilmen için gereken itemlerin masrafı artmaktadır.Yang satın almanın zaman aralığı azalmıştır ve bir gün yine yang satın alırsın ve ana çarına aktarılırken bir şekilde bu alışverişi yaptığın farkedilir ve hesabın engellenir!
    Bu senaryonun derinliklerinde bir düşünce yatmaktadır.Senin hesabın engellenmiştir ancak bu oyun hayatının bir parçası haline gelmiştir ve bir hesap daha açıp aynı miktarda parayı vericeksindir.Aynı zamanda sende oluşan bu hırs seni oyuna daha çok bağlayacaktır.

Gelelim bu yangların kaynağına.Kaynak tabii ki oyunun kendisidir yang satın almayı illegal göstererek daha çok para kazanabilecektir.

Hesap engeline gelelim.Sen çarını önemli bir noktaya getirmişsindir ve +9 zehir kılıcı yapmışsındır şansının yaver gitmesi veya elindeki yang miktarının bu kılıcı almaya yetmesiyle.Bu kılıç, oyunun piyasasında astronomik fiyatlara satılmaktadır ve sen bir halt yiyip ban yemişsindir o kılıç da gitmiştir. Bazı sitelerde bu kılıç veya benzeri 100 150 tl gibi meblağlarla satılabilmektedir yani bu gm denen adam seni banladığı hesaptan aldığı itemleri satmak suretiyle para kazanabilmektedir.

B)Ep Olayı

Ep denen nesneyle oyuncular kendilerine avantaj sağlayabilecek birçok şeyi satın alabilmektedir.Bunların başında efsun nesnesi ve efsun değiştirme nesnesi gelmektedir. Yine zehir kılıcından gireyim, sen bu kılıcı aldın çok sevindin oo artık benim de bir zehir kılıcım var dedin ancak seninle lvlı aynı olan bir adamda onun sağlam 5 efsunlusu var ve seni yeniyor. Bunu satın alamazsın çünkü gerçekten değeri yangla ölçülemiyor genelde takasla satılıyor ve senin vaadedeğin itemler onu tatmin etmeyecektir. Ep penceresini açıp efsun olayına bakarsın ve çok pahalıdır. Ancak bağımlısındır ve o adamınki gibi efsun basılmış bir kılıca sahip olmak istiyosundur.Kredi kartından ep satın alır efsunları basarsın ancak gel gör ki efsunlar berbat gelmiştir. Bu sefer çare değiştirme nesnesidir onu da kredi kartının limitlerini zorlayarak alırsın ve yine gelmez,böyle böyle tekrar eder durur. Olan senin parana olmuştur ve bu paranın boşa gitmemesi için iyi efsun yakalayıp satman gerekir onunda garantisi yoktur.

Uzun lafın kısası, oyun içinde bize belli başlı oyunlar oynanarak bizi müptela haline getirirler ve paralarını katlarlar.Oyunu oynayacaksanız bile nerede duracağınızı bilmeniz gerekiyor yoksa kredi kartınızın limitlerini altüst edebilirsiniz.. İyi forumlar.

• ben hayatimi verdim desem yalan olmaz yalniz oyunu birakali 4 sene oldu , tramoladaki en iyi zihinsellerden ilk 2 deydim. ozamanlarda 85 lvl olmama ragmen hedef kitlem daima ozamanin en son seviyesi olan 99level di. Pismanlik fayda etmiyor giden gitti. Ayrica dedign gibi oyunda gf de turlu pislik donuyor , hic bulasmayin bu oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 19 Ağustos 2014; 3:52:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Ayrıca Neden Pişman oluyorsunuz ki ? Metin2 oynamasaydınız Hayatınız bambaşka mı olacak tı ? Metin2 oynayanların hepsi Amerikada ücretsiz burs kazanıpda metin2 yüzünden mi gidemedi ?

Metin2 oyununda EP ALIMI zorunlu değildir. ep almadanda vaktini harcayıp Ep alan oyuncudan daha güçlü olabilirsin ? Bu böyle değilmidir ?
    Mesela bende metin2 yi bıraktım ama KÜÇÜK cocuklar yüzünden Bıraktım. birde Tr serverlerindeki Olmayan Yönetim yüzünden Bıraktım.
    inanın ki, O botları açan kuranların Yöneticiler Gmlerle alakası yok. Tamamen ufak yaştaki oyuncular VE 3-5 kuruş kazanmak isteyen oyuncular.
    TAMAM ep satılıyor para kazanıyor OYUN sahipleri ama, Bu kazanılan paralarda YETİNMEZ kısa sürede herkesi kesmek en güçlü olmak isteyen Hırs sahibi Oyuncular yüzündendir.

• USTA şimdi bunları yazdım diye bana karşı çıkanlar olacak Hatta Metin2 nin kendi adamı diyenlerde olacak ama =)

zaten metin2 denilen oyun bitik bir oyundur. Bu halde bile EN ÇOK TRDE oynanılıyor para yatırılıyorsa Sorun bu topraklardaki OLMAYAN SOSYAL HAYATTADIR...

Ben 27 yaşındayım, Ne uygun bir iş var nede birşey ? Bunca Zaman para biriktirdim. Az bir param var Biriktirdim, Araba alamıyorum. Ya dolandırıcılar çıkıyor yada geçen yıl 8.000 tl ye Satılan arabalar bu yıl karşıma 15.800 tl olarak çıkıyor... Ulaşım sıkıntısı var. hiç bir sosyal hayata giremiyorum.
    Üni mezunları iş bulamıyor ben açık liseli halimle nerden ve nasıl iş bulayım?

Ve metin2 oyunundaki oyuncuların yüzde 90 ı benim gibi. Bu ülkedeki metin2 oyuncular ADAM alır 600-800 tl asgari ücreti gider 500 ünü metin2 ye yatırır...
    GERİ KALANI eğer durumu iyi ise, Maddi manevi iyiyse,, düzgün bir işi varsa bu oyunu oynuyorsa AKIL SAĞLIĞI yerinde değil demektir...

ARKADAŞIM yatırsın... 800 tl nin herşeyini harcasa gerçek hayatta harcasa ABAD olabilirmi ?

bu oyun zaman öldüren ZATEN boşa geçen zamanı İşe yaramayacak, ALEYHİNE dönen zamanı öldürmeye bire bir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man55 -- 19 Ağustos 2014; 23:24:50 >

• Türkiye serverı denildiği üzere, GF'nin para için yapmadığı şaklabanlık bırakmadığı bir serverdır.Ama bi Türkiye serverı yüzünden Metin2 oyunu karalanamaz.Örneğin, şu an Singapur'un resmi serverı olan Metin2 SGde oynuyorum.Sürekli yapılan yenilikler, her gün online görebileceğiniz Gmler, ticket attığınızda size en fazla 24 saat içinde dönme sözü veren yönetim kadrosu, para vermeden emek vererek harika bi çar yapılabilmesi, HİLESİZ, kaliteli saygılı oyuncuları ve kalabalığıyla Metin2yi Metin2 yapan server çok rahat derim.Dünyanın en iyi serverıdır ve Türkteki gibi yaş seviyesi diplerde değildir.47 yaşında baba tanıyorum bizzat.Velhasıl, 2007deki metin2yi özleyen herkesi metin2.sg ye beklerim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    hocam bu singapur serverinde türkçe dil seçeneği var mı? Tahminimce yoktur ama en azından ingilizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.