Şimdi Ara

METİN2 OYUNCU KULÜBÜ l 45 KİŞİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
35.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jaydee

siteden oyuna kayıt oldum mailden onayladım , oyunu kurdum fakat kullanıcı adımla ve sifreyle giris yapamıyorum kabul etmiyor bi turlu oyun account name or password incorrect diyor neden yapar bunu 2 tane uyelik aldım 2 sindede aynı acaba yetkililer acmıyormu oyun icin acc yi ?

forumu acan arkadaş dier forumda yardım eden yok buraya gelin demis ama su soruya cvp veren bi allahın kulu yok nedense
  • quote:

quote:

siteden oyuna kayıt oldum mailden onayladım , oyunu kurdum fakat kullanıcı adımla ve sifreyle giris yapamıyorum kabul etmiyor bi turlu oyun account name or password incorrect diyor neden yapar bunu 2 tane uyelik aldım 2 sindede aynı acaba yetkililer acmıyormu oyun icin acc yi ?

forumu acan arkadaş dier forumda yardım eden yok buraya gelin demis ama su soruya cvp veren bi allahın kulu yok nedense

31. server a girmeyi dene öbür server lara almaz

• 31. server a nasıl giriyoruz ben oyunu acınca corum ve meang diye 2 secenek cıkıyor 2 sindede 4 tane kanal var
  • sen bu siteden indirdiine eminmisin

http://www.metin2.org/main/download
  • ewt bu siteden indirdim ufak boyutlu bi dosya indirdi daha sonra onla download edip kuruldu update de yaptı
  • İndirdiğin dosyanın 400-500 MB civarı olması lazım. Yanlış dosyayı indirmişsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

İndirdiğin dosyanın 400-500 MB civarı olması lazım. Yanlış dosyayı indirmişsin.

500mb indirdi zaten o indirdigim dosya
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

İndirdiğin dosyanın 400-500 MB civarı olması lazım. Yanlış dosyayı indirmişsin.

500mb indirdi zaten o indirdigim dosya

nası ya olması lazım bende anlamadım bi ss koysana oyuna girdiinde
  • Ortada bir acayiplik olduğu belli toplam 31 tane server var sunucu yanlış şeyi yüklemiş olmalı
  • bni de eklerseniz sevinirim birde ben artemiste 32 lwl lim acilen 50 lwl ve uzeri olmam azım yardım edecek olan arkadaslar casper.casper1995@windowslive.com bni eklesin
  • quote:

quote:

arkadasım sen onaylamamıssın uyelıgını msn de bi daha dene...........

• quote:

Orjinalden alıntı: blood_rayne

quote:

quote:

arkadasım sen onaylamamıssın uyelıgını msn de bi daha dene...........

onayladım arkadaşım

• çektiğim dosya nın ismi Metin2_UK_20080811 518mb ss te aşağıda

METİN2 OYUNCU KULÜBÜ l 45 KİŞİ
  • yeniden cekiyorum 500 luk dosyayı haber vericem bi gelisme olursa
  • tamam şimdi oldu arkadaşlar menulerde ingilizceydi daha oınce simdi turkce oldu ve hele sukur giris yapabildim ama ilginc olan clienti gene turkce siteden cekmistim bu sefer farklı indi
  • Uk clienti indirmissin
  • ÜYELER

1-) ViCt0R

2-) .Uğur.

3-) leaderknight

4-) umutum9

5-) Çeyun

6-) rainbow05

7-) TrFuRKaN

8-) ank_yer_6

9-) The Hun

10-) IaMChak0

11-) Josea

12-) xSquaLLx

13-) ..FaTaLiTy..

14-) Karavel

15-) Sonic17

16-) NitroWar

17-) EaqLe

18-) Th€King

19-) fatih1o

20-) 3nes

21-) _ZaFer_55

22-) tavlasever

23-) y_o_y_o

24-) blood_rayne
  • Dostum Benide ekler misin ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrééDy

Dostum Benide ekler misin ??

Tabikide kapımız herkese açık yeterki ekle deyin
  • merhhaba arkadaşlar oyuna daha başlamadım oyun içinde yardımcı olabilecek kişi var mı msn:talip_3_53@hotmail.com özellikle dh loncası felan varsa katılmak isterim.çünkğ oyunda çok çoluk çocuk var
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.