Şimdi Ara

Metin2 ninja ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nınja syh'sinde onemli olan ortalamamı yoksa becerımıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkünse 2 sini birden bul. Veya - si fazla olmayan bul örneğin 30 ort -20 beceri değilde 10 ortalama -1 beceri gibi. ama bulamassan beceri tabikide.
  • Beceri tabiki. Ona bide karakter taşı taktın mi tamamdr

• mümkünse ikisinide bulundur diyen arkadaş kısıtlı bilginle insanları yanlış yönlendirme mümkünse 10 ve yukarı becerili syh bul ortalamalı sakın alma syh de ortalama 40 olsada çöp bi item syh de mutlaka beceri olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsurn

mümkünse ikisinide bulundur diyen arkadaş kısıtlı bilginle insanları yanlış yönlendirme mümkünse 10 ve yukarı becerili syh bul ortalamalı sakın alma syh de ortalama 40 olsada çöp bi item syh de mutlaka beceri olmalı

Güldürdü. Sen 20beveri-40ortalama devam et. Zaten mümkünse dedim mümkün değilse beceri dedim ...

• senin gibi kısıtlı oyun bilgisine sahip birisiyle tartışmak istemiyorum 3 yıllık ninja tecrübemle bu soruyu yanıtladım ayrıca 20 becerili karakter taşlı syh +8 taşsız ejder bıçağı kadar vuruyor bunu denemiş biri olarak söylüyorum daha fazla konuşup kendini rezil etme ortalama sadece düz vuruşlarda işe yarar ki bi ninjanın syh ile düz vuruşta rakibi kesmesi imkansız ninjayı ninja yapan skilleridir
  • Pekı syhde ortalama ne işe yarıyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsurn

senin gibi kısıtlı oyun bilgisine sahip birisiyle tartışmak istemiyorum 3 yıllık ninja tecrübemle bu soruyu yanıtladım ayrıca 20 becerili karakter taşlı syh +8 taşsız ejder bıçağı kadar vuruyor bunu denemiş biri olarak söylüyorum daha fazla konuşup kendini rezil etme ortalama sadece düz vuruşlarda işe yarar ki bi ninjanın syh ile düz vuruşta rakibi kesmesi imkansız ninjayı ninja yapan skilleridir

güldürdü sen kimsin benim oyun bilgimi test ediyosun ?
  • Herhangi birinin yüksek olmasına dikkat etme çünkü biri çok yüksekse diğeri - dir bu yüzden - siz bi siyah bul slotlardan düz vuruşlarda ne kadar can götürmen önemliyse slotların skillerle de canlarını götürmen aynı ölçüde önemli unutma oyun bilgisi kısıtlı insanları dinleyip yanlış kararlar verme
  • kaç sene ninja çar oynadın kaç levele kadar kastın onu söyle istersen bnm ninja çarımın resim arşivini ekliyim buraya
  • milletin tartismasini seyretmek cok zevkli

• Şimdi Yapacagın İşe Göre Degişir Eger Benim Lwl Düşük Kasıcam Dersen 40 Ort. +3 Veya +4 Canavar,Kritik Taşı Basılı Bir Syh Kasılmada Süperdir.Fakat Ben Vs Atmak İçin İstiyorum Diyorsan Bulacaksın En az 15 Bec Ve Karekter Taşlı Sana Tavsiyem Zaten Syh'e 2 taş eklenir,Sura Taşı basma Zaten Kendi Lwl'indeki Adam akıllı Bi Surayı Alma İhtimalin Binde Bir.Taşlar Savaşçı Ve Ninja Olsun.Böylece Skill Damagelerin Yükselir Düz Vurus Damagelerin Azalır,Zaten Ninjalar 60'dan Önce Wsde Düz Vurusları Tercih Etmez.Ort Getirirsende Düz Vurusun Artar Beceri Damagelerin Düşer İşte Bu kdr.
  • Yav ortak bi yanıt yokmu kimmsede biri dio kasılcaksan ortalama al diğeri dio beceri olsn ama eksisi az olsn :D
  • syh ile nasıl kasıyosunuz allah aşkına söyleyin ninja kasarken attan kılıç kullanarak yada dönüşümle kasılır dönüşümle kasacaksan ortalaması yüksek gby bulmalısın syh kasmak için kullanılmaz seni çok yavaşlatır vsde yüksek beceri syh kasılmada yüksek ort dolunay yada gby
  • Bilmeyen o kadar çok kişi yorum yapmışki :(

Ben 75 lvl e kadar SYH la kasıldım. 40 ortalamalı +4 taşlıydı. Ortalamalı silahlar her zaman kasılmada kullanılır. Ortalaması 0 olan bir SYH la düz vuruşla 100 vuruyorsanız 40 ortalma ile %40 daha fazla , yani 140 vurursunuz.

Becerili silahlar VS lerde kullanılır. Beceri değeri skill vuruşlarınızdaki değeri arttırır.
  • Arkadaşlar ben tam 7 yıldır ninja kasıyorum :) eğer okçuysan kasılmak için alıyorsan kesinlikle ortlu alman gerekir eğer bıçakçıysan wslere önem veriyorsan karakter taşlı (soğutmada olabilir) becerili almanı öneririm...
  • Kesinlikle ikisi de + olarak almanı öneriyorum. +9 21 ortalama syh mi, 10m e satıp 8 ort 6 beceri +9 aldım yarı fiyatına, işimi daha çok görüyor.
  • Beceri ama
    Ort da cok düşük olmamalı.
    Tabi beceri yüksek şe ort cok düşük olur ama
    2 beceriye -5 ort da olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizCan.

Kesinlikle ikisi de + olarak almanı öneriyorum. +9 21 ortalama syh mi, 10m e satıp 8 ort 6 beceri +9 aldım yarı fiyatına, işimi daha çok görüyor.

Kasarkenmı kardesım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: DenizCan.

Kesinlikle ikisi de + olarak almanı öneriyorum. +9 21 ortalama syh mi, 10m e satıp 8 ort 6 beceri +9 aldım yarı fiyatına, işimi daha çok görüyor.

Kasarkenmı kardesım

Hem kasmalık hem vs lik kullanıyorum iste :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.