Şimdi Ara

Metin2 nin amacı nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen nediyosun ben yanlışlıkla +9 dolunayı düşürdüm aldı gitti biri off offfff
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastertugay

sen nediyosun ben yanlışlıkla +9 dolunayı düşürdüm aldı gitti biri off offfff

nasıl düşürürsün yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastertugay

sen nediyosun ben yanlışlıkla +9 dolunayı düşürdüm aldı gitti biri off offfff

oha
  • Bende 26 lvl ım at aldım dört nala kosturup duruyom.
    oyun hakkında en ufak fıkrım yok :)

gercek hayattada arkadasım var onunda atı oldu aksam dere kenarında dolasmaya cıkıyoruz
  • Tekrar knightı bıraktım metin2 ye devam aspendosta 27 lvl oldum öyle ne yapıcağımı bilmeden kasıyorum işte
  • Naytta amele gibi NP kasacağına doğru yani Metin 2 ' de milleti kes. Ölümsüzlük gibi bir şey yok. 70 i geçte savaşları vs. gör. He tabi Alesta dışında fazla zevk vermez orası da ayrı. Nayttan gelen heves kaçıran bebelerde tabi bu oyunda da bıraktırma noktasına getirebiliyor ama katlanacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 20 Mayıs 2009; 8:40:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: S A H

Tekrar knightı bıraktım metin2 ye devam aspendosta 27 lvl oldum öyle ne yapıcağımı bilmeden kasıyorum işte

Bu mesajımı yazdıktan henmen sonra metin2yi tekrar bıraktım dün akşam başladım 30 lvl oldu aynı karekterde oyun hileden geçilmiyor kdp+0 120m aspendosta
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFake

quote:

Orjinalden alıntı: .Uğur.

quote:

Orjinalden alıntı: S A H

Yokmu bu oyunda pvp alanı falan yokmu hep hayvanmı kesilir 100 tane kdp düşse ne olur pvp olmadıkça takım işi olmadıkça bu oyun exp kasmaktanmı ibarettir?

pvp alanı yoktur lonca(clan) savaşları vardır.
    loncan bir loncaya savaş açar eğer karşı lonca kabul ederse savaş alanına gidilir
    loncanın üyeleri savaşa girer ve savaş başlar

Ondan Sonra Galip Gelen Taraf Puan Kazanır O puanlar Serverdeki Loncalar Arasında 1. Olma Yarışı vs. vs...

1. olunca noluyoki kolluk g0 mı oluyo ??

• pelerın takmıon sonra merak etme
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.