Şimdi Ara

metin2 manas serverinde 83 level büyülü silah sura satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    başlıktaki sura itemleriyle beraber satılıktır.item olarak sadeceüzerindekiler değil.extradanda pek çok item dahildir.skilleri parmakdarbesi G-1,büyülü zırh G-2,büyülü keskinlik G-9,ejderha dönüşü G-2,kalnlarda dehşetle,büyü çözmede.gözlem bandıyla istediğinize vermeye devam edersiniz.
    örneğin üzerindeki itemler hep 5 efsunlu (+7+8 olanları 9 yapmak için gerekli malzemeleride vereceğim.)ayrıca hesapta 1t yang(fazlasıda olur) da ekleyeceğim böylece perfect açmak için ruhtaşı ihtiyacınızıda rahatca karşılayacaksınız.aldığınızda fazlası var eksiği kesinlikle yoktur
    +8 karabüyü zırhı
    +9şahin kalkan
    +9abanoz küpe
    +9cennet kolye
    +7cennet bilezik
    +7aslan kılıç(bu 5 efsunlu değil 32 ortalı)
    +6 muharebe kılıcı
    +6 anka ayakkabı
    bunlar üzerinde kullandığım itemler
    +9boynuzlu kaskta var ama efsunu yok.
    extra olarak aklıma gelenler.
    hesapta 350 civarı oyun parası yüklü ayrıca 2000 de ejderha markası var,1 artırma kağıdı ve 2 efsun nesnesi,ejderha tanrı kağıtları,kutsama küreleri 480 saatlik binekler(3-4 tane var),100-150 adet cesaret pelerini
    15-20 adet inci,30 kantaşı,ejderha madalyaları,36 adet delici isabet,48 adet kritik isabet,ejderha ve yaşam kutsamaları,1 güneş özütü,soğutma iksiri,düzeltme kağıdı,lider kitapları,büyülü bakır,exp yüzükleri
    +9 5 efsun kaplan kalkan
    +9kale kask
    +9alaycı 2 adet
    +8alaycı 5 zehirli
    +6 karabüyü(2 efsunlu)
    +6keskin pala
    +7aslan kılıç
    +9 cennet kolye
    +6 5 efsunlu cennet kolye
    +9 kaplan kalkan
    +8aslanağzı kalkan
    extra olarak 40 level şaman da hediye.42 de olabilir hatırlayamadım.
    aklıma gelenler bunlar.fazlasını veririm ama eksiği olmaz.oyunu komple bırakmak istediğim için satılıktır.+ basma itemleri kutsamalar yani işinize yarayacak daha pek çok malzeme hazırdır.
    bu malzemelerin bulunduğu çarıda vereceğim.yani size 3 hesap devredeceğim.vereceğim itemler zaten tek çara sığmaz.
    çarla ilgili daha detaylı konuşuruz gerçekten almak isteyen arkadaşla..takasta düşüne bilirim.işime yarar birşeylerle.daha fazla resim eklemedim ama ciddi alıcı arkadaşlara resimlerini gösterebilirim.itemlerin resimlerini
    05435761163 ten kolaycada ulaşabilirsiniz.ankaradan,yozgat,kayseriden elden teslim ederim.
    fiyat xxxl dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mespan4 -- 17 Şubat 2013; 16:00:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Oyunu hiç oynamadım ama isimlere bayıldım hocam.
  • Güzel char eskiden ne oynardım
  • burda ilk satilan char sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.