Şimdi Ara

Metin2 Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Metin2 ye 2006 yilinda baslayip 2011 de oynamayi birakmistim. Bayram boyunca arkadaslarla kasip birakacagiz. hala serverlar duruyor mu? Artemisteydim ben su an hangi sunucular iyidir? Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aga serverlar birleşti kasma masma hikaye artık oara konuşuyor oyunda boşuna vaktini öldürme

• quote:

Orijinalden alıntı: ever think of me 4

Aga serverlar birleşti kasma masma hikaye artık oara konuşuyor oyunda boşuna vaktini öldürme

Tamam hocam tesekkurler lole devam o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lotus_

quote:

Aga serverlar birleşti kasma masma hikaye artık oara konuşuyor oyunda boşuna vaktini öldürme

Aga valla yang ile oyunda ticaret yapmak baya iyi oluyor ciddi meblaalara katlayabilirsin paranı oyunda ticaret yaparak ama baslangıçta bi 150 200 tl veya kafandaki işlem hacmine göre fazla veya daha az para harcaman lazım yoksa yaş iş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Lotus_

quote:

Aga valla yang ile oyunda ticaret yapmak baya iyi oluyor ciddi meblaalara katlayabilirsin paranı oyunda ticaret yaparak ama baslangıçta bi 150 200 tl veya kafandaki işlem hacmine göre fazla veya daha az para harcaman lazım yoksa yaş iş

Oyuna yuklu para yatirmak istemiyorum, zaten gecmiste yuklu para yatirmistim. Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.