Şimdi Ara

METİN2 HACKSHİELD DE HATA ALIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önceleriden bu sorun çıkıyordu karşıma oda net kafelerde falan... şuan kendi pc m deyim burda her zaman normal bir şekilde flash bellekten metin2 açıyordum fakat bugün sorun alıyorum 2 saat oldu tam hala çözemedim sorunumu...
    metin2 açılıyor onda bir sorun yokta hackshield açılış güncellemesini başlatınca çubuk %10 dolu oluyor. bazen %40 lara çıkıp tekrar %10 a düşüyor sonra 1 kaç dakika sonra hackshield update time error hatası ve ardından hackshield error yazıyor... lütfen yardım edin hack shield kapama ihtimalimiz varmı acaba varsa yazın lütfen yada neden kaynaklanıyor.... güvenlik duvarı açıktı kapattım --- modemi resetledim--- ne yaptıysam olmuyor....yardımmm

• wolfteam pointblank gibi oyunları oynuyorsan bu hatayı alırsın önce onlara girip torent yapıcak oyuna gir sonra metin2 ye girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GusttavoLima

wolfteam pointblank gibi oyunları oynuyorsan bu hatayı alırsın önce onlara girip torent yapıcak oyuna gir sonra metin2 ye girersin

Kardsim alakası yok bnde wolfteam falan oynuyom sorun vermiyor oyunu sil yeniden yukle olmazsa torrentten yukle oda olmadi su linke gozat

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=69056037

Bu telden olani telden giriyom ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.