Şimdi Ara

Metin2 Gameforge Dava Açıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Metin2.org sayfası üzerinden 125+10 Ejderha Parası siparişi vermiş bulunmaktayım. (Paypal, Kredi kartı bağlantılı)
    Siparişimi tamamlamam ardından yaklaşık 45 Dakika bekledikten sonra Ejderha Parasının hesabıma aktarılmadığını paypal tarafına belirttim oyun yapımcısı olan gameforge ile iletişime geçildi.
    Sonrasında gameforge tarafından almanca mail gönderildi ve mail içeriğini anlamadım, ardından hesabım bloke edildi.
    Chat sayfanızdan yetkili arkadaşlarla görüştüm özel olarak ve metin2 destek birimlerine bilgi vermem gerektiğini belirttiler.
    Bilgi verdiğimde bankam ile görüşmem gerektiğini söylediler.
    Banka ile görüştüğümde provizyonda kalan işlemimin bulunmadığını ücretin paypal yolu ile gameforce tarafından tahsil edildiğini paypal ve bankam ile görüşerek ve online işlemler bölümünden kontrol ederek takibini yapmış bulunmaktayım.
    Hesabım bloklanmış, aldığım ürün veya hizmet verilmemiş, kredi kartından ücret tahsil edilmiş ve destek alamamaktayım.
    Kredi kartı babama ait ve ben hakkımı hukuki olarak aramak istiyorum neler yapmam gerekir?
    Ne kadar para öderim bu hukuki işlemler için?
    Emeğimde gasp edildi ve ben hakkımı aramak istiyorum.

Metin2 Gameforge Dava Açıyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diemcizone -- 30 Eylül 2012; 15:21:36 >

• Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Hesabınızı kapatma sebepleri nedir? Ayrıca paypalda ücretin yatırıldığına dair bilgileri Metin2 görevlilerine ulaştırdınız mı? Ulaştırdıysanız ne dediler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoRegime

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Hesabınızı kapatma sebepleri nedir? Ayrıca paypalda ücretin yatırıldığına dair bilgileri Metin2 görevlilerine ulaştırdınız mı? Ulaştırdıysanız ne dediler?

Merhaba çok teşekkür ederim.
    Hesabımı kapatma sebebini almanca açıkladılar ve türkçeye çevirdim google vasıtasıyla:
    Diemci Merhaba,

28/09/2012 20:47:47 (6GC996591E651440L) üzerine 9.99 EUR 135 Ejder Parasi Paypal yoluyla sipariş başarıyla tamamlanmıştır. Ne yazık ki, paranızı bu sipariş için iade.

Aksi halde (Ejder parazitler) ödenmemiş hesap ödeninceye kadar geçici olarak hesabınızı askıya aldık, zaten oyun ile sevildi gidiyor.

Sizin Metin2 ekibi

-
    Gamepay Destek
    support.gamepay.de
    Gameforge - Game support
    http://support.gamepay.de

Bunun üzerine gameforge ve metin2 destek birimlerine defalarca kez resimli kanıtla birlikte düzgün biçimde açıklama yaptım fakat halen daha cevap alamamaktayım.
    Bunun üzerine şikayetimi chat bölümünde arkadaşlara anlatırken sürekli beni kickliyorlar ve ip adresime ban atıyorlar, defalarca kez girmeyi denedim spotflux gibi programlar ile ip değiştirip tekrar girmek istesemde giremiyorum başka birisi giriyor isim değiştiriyorum yine giremiyorum.
    Ne yapmaya çalıştıklarını inanın bende bilmiyorum ve hakkımı aramak istiyorum ve paramı dahi geri iade alamıyorum.

• Güncel arkadaşlar yardım bekliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    METİN2 PVP ANTİVİRÜS HATASI
    9 yıl önce açıldı
    Origin SRO Yabancı Emek Serverr
    6 yıl önce açıldı
    Korsan Oyun Sitesi Açmak Suçmu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.