Şimdi Ara

Metin2 Destek Bölümüne Şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hesabıma birisi çökmüş, ben iki üç gün sonra çökeni bulup hesabımı geri aldıktan sonra öğrendimki hile yüzünden banlanmış. Şimdi suçsuz yere ve oldukça sinirli bir şekilde destek takımının vereceği cevabı bekliyorum. Umarım biraz insaflılardır ama çevremdekilerden duyduğuma göre hiç öyle değillermiş. Arkadaşın birini haksız yere banlayıp şikayetine tam iki ay sonra cevap vermişler. Verdikleri cevaplar ise "tamam ilgileneceğiz" "şikayetinizi gözden geçireceğiz" şeklinde geçiştirme laflarıymış.
    Yazık... Biraz insaf. Emek var, en azından emeğe saygı. Tamam hileliyi banlayın, oyunu kuralları dışında oynamaya çalışana cezasını verin ama biraz insaf.
    85 level adamı oyun deneyimi boyunca bir kere hile kullandı diye banlamayın!
    Çileden çıkartıldıktan sonra küfür etmesine zorlanmış İNSANLARI banlamayn!
    Sadece dandik bir ekran görüntüsünden yola çıkarak insanları yargılamayın!
    Şu ilgisizliğinizede bir son verin; yaptığınız suçlamalara itiraz edenleri dinleyin, boşvermeyin!

Şimdi bende iki ay bekleyecek ve sonuç alamayacaksam, haksız yere bütün emeğimin boşa çıkmasını seyredeceksem şunu söylüyorum: Bir "enayi" daha kaybettiniz. İyi kazıklamalar.

• Uzun zaman önce 45lvl charım hacklenmişti. Hackleyen kişi charımla küfür edip charımı banlatmıştı. Bende forum sitesinden iletişime geçtim. Charımı açmıcaklarını, hatanın benden kaynaklandığını, Trojan türü programların olduğu yerlerden karakterimi açmamam gerektiğini yazdılar. Yıllar geçti charım hala açılmadı. Metin2'nin Online Destek ekibi berbat ötesi. Charını açmalarına pek ihtimal vermiyorum, ama inşallah açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Uzun zaman önce 45lvl charım hacklenmişti. Hackleyen kişi charımla küfür edip charımı banlatmıştı. Bende forum sitesinden iletişime geçtim. Charımı açmıcaklarını, hatanın benden kaynaklandığını, Trojan türü programların olduğu yerlerden karakterimi açmamam gerektiğini yazdılar. Yıllar geçti charım hala açılmadı. Metin2'nin Online Destek ekibi berbat ötesi. Charını açmalarına pek ihtimal vermiyorum, ama inşallah açılır.

Bilmiyorum ben trojan türü programlarla alakası olmayan bi şekilde banlanmışım. Daha kötü; ben direk hile kullanmışım. Oyun hayatım boyunca hile kullananları hep kötülerim oyunu berbat ediyorsunuz diye. Ama şimdi boştan yere hile yüzünden ban yedim. Ne harika bi sistemleri var

• 72 level hesap açılmadı kardeşim seninki hiç açılmaz malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şizofrenik Sancılar

72 level hesap açılmadı kardeşim seninki hiç açılmaz malesef.

Umudum yok zaten. Bugün cevap vermişler; "karakterinizde hile kullanimi tespit edilmis hesaplarniz suresiz kapatilmistir".
    Buna cevap denirse tabi. Arkadaş ben zaten hesabım kapatıldğı için itiraz yapmışım gelip bana aynısını söylüyolar. Bu nasıl ilgilenmektir ya. Aynen böyle cevap yazdım zaten. Biraz insaf...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porphyrogenitus

quote:

Umudum yok zaten. Bugün cevap vermişler; "karakterinizde hile kullanimi tespit edilmis hesaplarniz suresiz kapatilmistir".
    Buna cevap denirse tabi. Arkadaş ben zaten hesabım kapatıldğı için itiraz yapmışım gelip bana aynısını söylüyolar. Bu nasıl ilgilenmektir ya. Aynen böyle cevap yazdım zaten. Biraz insaf...

Hocam sizinki yine iyi benim hesabım çalındığında ben ticket attım dedim herşeyi ilgileniyoruz dediler tamam dedik. 1 hafta sonra hesabım ban yemiş. Ticket attım hesabım ban yemiş, daha önce çalındığına karşı ticket attım size ticket bilgilerini verdim, hesap bende değildi dedim. Gelen cevap sonuç ne olursa olsun karakteriniz hileden dolayı banlandı dediler.

• quote:

quote:

quote:

Hocam sizinki yine iyi benim hesabım çalındığında ben ticket attım dedim herşeyi ilgileniyoruz dediler tamam dedik. 1 hafta sonra hesabım ban yemiş. Ticket attım hesabım ban yemiş, daha önce çalındığına karşı ticket attım size ticket bilgilerini verdim, hesap bende değildi dedim. Gelen cevap sonuç ne olursa olsun karakteriniz hileden dolayı banlandı dediler.

Evet aynen. Kurallarımız ve ceza sistemimiz kesin ve nettir yeni bir id ile oyuna başlayabilirsiniz dediler şu an sinirden fıttırmak üzereyim. Bütün emek boşa gitti. Para yatırmıştım oyuna paramı geri isteyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donanım Haber Adminleri
    14 yıl önce açıldı
    Forum Destek
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet aynen. Kurallarımız ve ceza sistemimiz kesin ve nettir yeni bir id ile oyuna başlayabilirsiniz dediler şu an sinirden fıttırmak üzereyim. Bütün emek boşa gitti. Para yatırmıştım oyuna paramı geri isteyeceğim.

Parayı hiç vermezler hocam boşuna uğraşmayın.

• Bırak hileyi küfrü.
    Adam hesabını çalıyor. Şikayet edince hesabı iki kisi kullanıyor diye banliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Bırak hileyi küfrü.

Yuh ya böyle birşey olabilirmi arkadaş. Metin2 benim için bitmiştir artık.

Paramı geri isteyeceğim iş istediği kadar uzasın. Para verdiğim bi oyundan beni banlıyolar öyleyse ya paramı geri verecekler yada banlamayacaklar. Dolandırıcılığa giriyor vallahi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Bırak hileyi küfrü.

Yuh ya böyle birşey olabilirmi arkadaş. Metin2 benim için bitmiştir artık.

Paramı geri isteyeceğim iş istediği kadar uzasın. Para verdiğim bi oyundan beni banlıyolar öyleyse ya paramı geri verecekler yada banlamayacaklar. Dolandırıcılığa giriyor vallahi

Arkadaşlar, 2 gün önce çelik ile gümüş bileziğim çalındı ss almıştım adamlar aradan 1 gün geçtiktne sonra benden video istiyor.

Merhaba xxxxxx

Yeni ceza sistemi gereği artık ss kabul edilmemektedir böyle durumlarda video alarak gönderiniz.

Videonuzu alırken oyuncunun yanınızda olması yada olmaması durumu değiştirmez ekranınızda bulunan konuşma penceresini açarak yazışmaların tamamını dahi video alsanız yeterli olacaktır.Video aldığınız tarih ve saatide gönderimlerde bildirmeniz gereklidir.

Not: Destek sistemini kullanımda videoyu alan hesap sahibi kendisi gönderim yapmalıdır bildirimler sırasında hesap adınızı ve mail adreslerinizi doğru yazmaz iseniz bildiriminiz geçersiz sayılacaktır.

benim cevabım:

Cevabınız:

Hocam ben şimdi nasıl video alayım, olay dün oldu nasıl video alabilirim ki. Böyle bir durumda bu kadar durumları zorlamanızı anlamıyorum. Olayın üzerindne gün geçiyor ve siz video istiyorsunuz nasıl video çekebilirim ki şimdi ben. İsterseniz hesabımın eski itemli halininde resmini gönderebilirim. Herşey resimde ortada orda başka şamanın nickide gözüküyor Altay olduğuda belli daha nasıl bir kanıt sağlayabilirim size anlamış değilim. Sizcede mantıksız değilmi şimdi benden video istemeniz, benden nasıl video almamı bekleyebilirsiniz şuan.

cevap bekliyorum bakalım.

• iyi demişsin. Benim itirazımı reddettiler sorun benden kaynaklanıyormuş. Yapacak birşey yok... Allah'ından bulsunlar
  • metin2 ekibi fazla yasamaz isallah oyunyasaklanırda kurtuluruz hic ilgilenme yok haksızlık cok gm ler keyıf catıyor yakında bos serverlerde bırbırlerıyle ws atarlar
  • metın2 destek tıckatlardakı anketlerı metın 2 takımını yetersız buluyorum gec cevap verıyorlar dıye doldurun anketler ust duzey yonetıcıler tarafından degerlendırılıyor
  • beyler bnm çar soyuldu ticket attım bana soru sordular cevaplicamda yanına cevaplayın diyo tıklıyom tıklıyom olmuyo neden ?
  • ARkdaşlar benim çar 19.04.2015 te açılacaktı açılmadı 12:49:22 tam buna göre açılacaktı açılmadı ne yapcam hilede kullanmadım birden düştü çar bende geri açtım ban yedim yardım eddiiinnnn
  • kralesme1 beni kandırdı yardım edşn +1000 hp lik 18 lvl zırhımı aldı geri vermedi en kısa zamanda ona ban atarmısınızlütfen
    ATINNN!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.