Şimdi Ara

Metin2 Davalık mı Değil mi Garip İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,metin2 de bir adamla adam beni kasarken muhabbet ettik ortak olalım fln dedi olaylar açıldı daha sonra en son 4 5 gün önce fln skypede konustuk ne zamandır konusuyoruz işte sonra bu cocuga ben hesaptaki bi kaç item vardı onları verdim
    bana hesabın şifresini değiştirip verceğini sürekli böyle oyalamaya felan çalıştı en son dün verdi anca şifreyi.Son 4 gündür beni oyalıyor.En son artık cıldırcak duruma geldim verdi şifreyi.Ama bu son 2 gün skypeden ne cevap verdi ne bana mesaj attı ben
    ona çıkıcakken şifreyi bırak dedim bırakmadı 2 gün geçti aradan dün girdi aradı skypeden fln verdi şifreyi sonunda ben kafayı yıyınce,bendede bi çar var arkadaşın o hesabı istiyordu sürekli benden 2 dakka ver takılıyım seviyorum yüksek levelle oynamayı
    flnda beni kekliycekti aklı sıra bende arkadaşla konusıyım ona belki ortak olursun dedim daha sonra ben böyle diyince aradaki güveni sağlamak için büyük ihtimalle anca dün verdi hesabı.Bana hesabını verdi yani 2.,3.şahıslarla paylaşımda bulundu kısaca.
    Bende bunun anlayınca ne yapıp ne yapmıycanı hesabındaki kendi verdiğim itemler dahil tüm itemleri aldım.Bugun böyle yüksek levellerden birine anlatmıs galiba bu durumu herif bana yazıyor benım kardeşimin itemlerini çalmışsın bilişim suclarına vercez felan
    senle yüz yüze görüşcez bi ton şey söyledi.Sizce böyle bir durum olabilir mi?Adam yasak olan bir şey olan 2.3.kişilerle paylaşımda bulundu hemde benı o kadar oyaladı.

• Sıkıntı olmaz. gözünü korkutmak istemişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuKLy

Sıkıntı olmaz. gözünü korkutmak istemişlerdir.

Ben bir şey okudum,metin2 almanyanın olduğu için asıl alman mahkemesine başvuruda bulunmak gerekiliyormus ve buda biraz masraflı oluyormus vs vs.Birde şöyle birşey okudum Bilişim Sucları'da Metin2 Türkiye ve genel Metin2'de hesabınızı kesinlikle 2. ve 3.kişilerle paylaşmayın diye bir madde koymuslar.Kendisi benle hesabı paylaştı bende itemleri çarıma aktardım bana öyle geliyor ki hiç bir sorun olmıycak.Metin2.org'a ticket bile atsalar ne diycekler hesabı çaldığımı iddia etse edemez çünkü kendisi verdi.Sence görüşlerimde haklımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

Orijinalden alıntı: KuKLy

Sıkıntı olmaz. gözünü korkutmak istemişlerdir.

Ben bir şey okudum,metin2 almanyanın olduğu için asıl alman mahkemesine başvuruda bulunmak gerekiliyormus ve buda biraz masraflı oluyormus vs vs.Birde şöyle birşey okudum Bilişim Sucları'da Metin2 Türkiye ve genel Metin2'de hesabınızı kesinlikle 2. ve 3.kişilerle paylaşmayın diye bir madde koymuslar.Kendisi benle hesabı paylaştı bende itemleri çarıma aktardım bana öyle geliyor ki hiç bir sorun olmıycak.Metin2.org'a ticket bile atsalar ne diycekler hesabı çaldığımı iddia etse edemez çünkü kendisi verdi.Sence görüşlerimde haklımıyım?

Boşuna Kafanı Yorma Hiç Bir Sıkıntı Olmaz. Rahatlayabilirsin. Ama Kendini Rahat Ettirmek İstiyorsan Sana Vermiş Olduğu Şifreler SKYPE üzerinden vermişsse Onların SS'sini Al. Ve de Öyle Bir Metin2 Alemi ki Bu Gün İçerisinde Kaç İnsanın Çarı Soyulmakta. Rahat Ol Yani Hiç Bir Sorun Olmaz.

• Su konuya bi +1 veriyim,geniş bilgi sahibi olan biri varsa bu konu hakkında özelden yazarsa sevınıcem.
  • quote:

Su konuya bi +1 veriyim,geniş bilgi sahibi olan biri varsa bu konu hakkında özelden yazarsa sevınıcem.

kendi verdiyse kanıtı varsa suçlu kendisi kanıtın da varsa hiçbir şey olmaz sana.
  • Bilişim suçuna gidip dava açabilir, ama uğraşması gerekir. Elinde kanıt varsa davaya çağırılmana kadar gider. Korkutmak için falan yazmıyorum da dolandırıcılığa girer sonuçta. Yapsanda yapmasanda dava açabilir karşı taraf kanıtları olduğu sürece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bişey olmazz
  • kilikyada biz oynadıgımız sıralar benm çeligim çalınmıştı oyunun harekletli yogun dönemiydi güvendigim biri tarafından hemde itemi aldı bu oyundan çıktı 2 dk lıgına giycem dedi çıktı burda mahkemeye başvuru yaptık bi ablamız oyundan zorla yaptırdı bana ilk duruşmada çocuga para cezasıı kesildi yaşı küçük oldugundan 3bin küsür lira ceza kestiler halbuki itemi ben verdim tic kabul ettim ama itemleri sonra geri vermedigi ve karşılıgında ödeme yapmadıgı gerekcesiyle dava açtk kazndk 2.5 3 sne felan oluo isterse açabilir ama çogu ugraşmaz itemler önemliyse yada kıl biriyse açar benm çelik 9 du o zaman çok az kişide vardı
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben bu oyunu yıllardır oynuyorum. Kesinlikle bi sıkıntı cıkacagını sanmıyorum soyduğun itemler Runik veya beş element gibi büyük item değilse veya serverda adını duyurmuş büyük bir clanda olan bi carında itemlerini soymadıysan hiç bişey olmaz. Ama bnce sen adam itemlerini geri ver Kul hakkıdır oyunda bile olsa yenmez. Onada emek vermişler sonucta.
  • Kardeşim ben bu oyunu yıllardır oynuyorum. Kesinlikle bi sıkıntı cıkacagını sanmıyorum soyduğun itemler Runik veya beş element gibi büyük item değilse veya serverda adını duyurmuş büyük bir clanda olan bi carında itemlerini soymadıysan hiç bişey olmaz. Ama bnce sen adam itemlerini geri ver Kul hakkıdır oyunda bile olsa yenmez. Onada emek vermişler sonucta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4499

Kardeşim ben bu oyunu yıllardır oynuyorum. Kesinlikle bi sıkıntı cıkacagını sanmıyorum soyduğun itemler Runik veya beş element gibi büyük item değilse veya serverda adını duyurmuş büyük bir clanda olan bi carında itemlerini soymadıysan hiç bişey olmaz. Ama bnce sen adam itemlerini geri ver Kul hakkıdır oyunda bile olsa yenmez. Onada emek vermişler sonucta.

Kardeş bugun dava etmediğine kesin emin oldum,her neyse kul hakkı demıssın aslında ben insan gibi beraber oynuycaktım ancak bana amacını belli etti.
  • Çok güldüm yanlız öyle bişi olmaz korkma hem sonuçta bir şekilde sana ulaşıcaklar diyelim eee bu kullanıcı eskiden kimindi diyceksin ip adresinden bakıcaklar seni göstericek ozaman napıcaklar ayrıca kendi eliyle vermiş sonuçta hackleme vs birşey sözkonusu değil.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    O amacını belli etmiş zaten sen ver adamın itemini yalnız hepsini vermeki ders olsun.
  • muhtemelen o kişi en fazla 16 yaşında oyüzden davada açamaz, gidip anasına babasına: hesabımı soydurdum daha açalım mı diyecek :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enes4499

Kardeş bugun dava etmediğine kesin emin oldum,her neyse kul hakkı demıssın aslında ben insan gibi beraber oynuycaktım ancak bana amacını belli etti.

hangı serverdesın beraber oynayk kac lvl sın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.