Şimdi Ara

Metin2 Çocuk oyunu mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
3
Favori
8.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimonTR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz38

quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

Evet.

Hocam neyini beğenmiyorsun sizce kötü olan yanı nedir ona söyleyim bari

-

Hayatinda kac kez mario oynadin?

Çok oynadım kardeş ilk bilgisayarımda windows 98 vardı 1999 yılından 2004 yılına kadar mario oynadım o zamanlar o vardı pc de birde street fighter ve nfs hot pursuit 3 vardı. Daha sonra 2005 yılında daha iyi bir sistem topladık yavaştan ağır oyunlara doğru giriş yaptık.

zevk gore değişir o dediğin. benım oynadıgım oyun metın 2 den berbat ama haz alıyorum oyundan.
    oyundan bi kare:
     Metin2 Çocuk oyunu mu ?
    insanın oyun grafiğine değil , konusuna + cevresıne gore değişiyor. oyunda cok cevrem var +20 yaşlarında
    ( 30 yaşında oynayan kadın bile var tanıdıgım oyunda )
    yanı kısacası ınsanın zevkine gore değişir. oynadığı oyun.
    bende 2 yıl once metın2 oynuyodum yalan yok güzel geliyodu oyun sonradan cocuk dolunca oyuna sıkılıp bıraktım.

• Alakası yok.Bugüne kadar wow'dan lol'a oynamadığım online mmo oyunu kalmadı ama hiç birisinden alamadığım tadı metin2'den aldım.Burda sövüp sayanların hepsi metin2'yi sonradan oynayanlardır.Metin2 ilk çıktığı yıllarda (2006-2007 olması lazım) Türkiye'de fazla tanınmadığı için çoluk-çocuk yoktu.Ben 8.sınıfa gidiyordum oyunda benden küçüğüne denk gelmedim Oyunda tanıştığım 30-40 yaşların adamlar bile vardı.Oyuncular birbirine saygılıydı, hile-küfür-dolandırıcılık vs. yoktu.

Edit:Şimdi oyunu ilkokullular işgal ettiği için evet çocuk oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 24 Ocak 2013; 11:27:15 >
  • quote:

quote:

quote:

Evet.

La olum oyun baştan sona vasat grafik desen mario tadında, saçma bir senaryo, efektler 5 para etmez, oynanılabilirlik nerede ise hiç yok en azından bana göre, ayrıca bebe oyunu.

Bu senin oynadığın oyun ve grafikleri;

Metin2 Çocuk oyunu mu ?

----

Bunlarda benim- bizim oynadığımız baba oyunlar;

Metin2 Çocuk oyunu mu ?

Metin2 Çocuk oyunu mu ?

Metin2 Çocuk oyunu mu ?

Metin2 Çocuk oyunu mu ?

Metin2 Çocuk oyunu mu ?

Metin2 Çocuk oyunu mu ?

Fark bariz ortada fazla söze gerek yok.

bunları oynamak metin2den kolay valla

• Hayatımda LOL gibi gereksiz oyun görmedim METİN 2 1000 BASAR LOL'A
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.

-

Çok oynadım kardeş ilk bilgisayarımda windows 98 vardı 1999 yılından 2004 yılına kadar mario oynadım o zamanlar o vardı pc de birde street fighter ve nfs hot pursuit 3 vardı. Daha sonra 2005 yılında daha iyi bir sistem topladık yavaştan ağır oyunlara doğru giriş yaptık.

zevk gore değişir o dediğin. benım oynadıgım oyun metın 2 den berbat ama haz alıyorum oyundan.
    oyundan bi kare:
     Metin2 Çocuk oyunu mu ?
    insanın oyun grafiğine değil , konusuna + cevresıne gore değişiyor. oyunda cok cevrem var +20 yaşlarında
    ( 30 yaşında oynayan kadın bile var tanıdıgım oyunda )
    yanı kısacası ınsanın zevkine gore değişir. oynadığı oyun.
    bende 2 yıl once metın2 oynuyodum yalan yok güzel geliyodu oyun sonradan cocuk dolunca oyuna sıkılıp bıraktım.

anam adam kehanetçi çıktı kaç lvlsin

• Şimdi bir oyun grafiklerine göre iyi ya da kötü denilemez. Bazı 8-bit oyunlar daha keyifli olabilir. Burada Metin 2, Wolfteam gibi oyunlara çocuk oyunu denmesinin sebebini internet kafeleri dolaşarak anlayabilirsin. Yaş ortalaması 10-12'ye kadar düşten bir oyunun kalitesi de yerlere düşer. Oyuncu kitlesi kalitesizdir çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden güzel oyundu şimdi bebeler saldırı yaptığı için tadı çıkmıyor
  • Metin2 her türlü bebek oyunu benim için lakin bir metin2 pvp sunucum var geliri gerçekten çok iyi,çocuk oyunu falan ama iyi getiriyor yani,çocuk oyunu diye sunucusunu da mı açmıycaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

kendine oyuncu diyen adamın bilgisayarına wolfteam , metin2 , ko uğramayacak bir kere ilk şartı budur.

Kesinlikle. Şimdi oyuncu geçinen bebelere Diablo ne, Elder Scrolls ne, Baldur's Gate ne, Sacred ne, Fallout ne? Diye sorsan bir şey diyemezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Lol oynayin ama TR serverinda baslamak gibi bir hata yapmayin.TR serveri=Metin 2 her macta kavga cikiyor.Adam oynayamiyor,trolluk yaptigini saniyor.En ufak elestirinde ana avrat saydiriyor.Support adam ADC den kill calmaya calisiyor.

Ben yaptım böyle bi hata şimdilik oynuyorum kendi takımın olursa sorun olmaz ama kendi takımın yoksa kötü.Ve her maç kesin bir darius vardır.Adamlar darius oynamamış herkes alıyor diye darius alıp oynuyor kill almak için kovalıyor ve ks her maç ks yaptın lafını duyarsınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.

-

Atariden yada Windows 95'ten başlamadıysan işin grafikte bitmediğini anlamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.

-

Hacı işin grafik kısmı oyunu oynanabilir kılıyor en basit örneğini vereyim sana bir zaman gta 3 vardı 2000'li yılların başlarında yıl oldu 2013 gta 5 çıkacak ve grafikleri olağan üstü şimdi 2 oyunu yan yana koy ve kendine sor hangisini oynamalıyım diye. Bu arada onu eklemeyi de unuttum ataride oynamıştım.

Hatta 2 oyunu şöyle yan yana koyayım sana;

Metin2 Çocuk oyunu mu ?  Metin2 Çocuk oyunu mu ?

Oyun ne kadar gerçekçi ise o kadar haz alıyorsun hacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 24 Ocak 2013; 11:40:42 >

• Grafiklere göre oyunları yorumlayan arkadaşlar Minecraft'ın başarısına ne diyecek merak ediyorum
    Zamanında oynamıştım, bana kalırsa gayet zevkli bir oyun. Ancak diğer arkadaşların dedikleri de doğru. Yaş ortalaması inanılmaz düşük, o yüzden sıkılıp bırakıyorsun zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Evet.

La olum oyun baştan sona vasat grafik desen mario tadında, saçma bir senaryo, efektler 5 para etmez, oynanılabilirlik nerede ise hiç yok en azından bana göre, ayrıca bebe oyunu.

Bu senin oynadığın oyun ve grafikleri;

----

Bunlarda benim- bizim oynadığımız baba oyunlar;

Fark bariz ortada fazla söze gerek yok.

Aynı mantıkla gidersek Mafia 1 iğrenç ötesi bir oyundu.Hala oynanır sırf senaryosu için online oyunlarda grafik aramak bana biraz aptallık gibi geliyor.Online oynayan adam zaten ortamına pvp sistemine göre oynar diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCnR06 -- 24 Ocak 2013; 11:53:00 >

• ben ilkokuldayken oynamıştım.çocuk olduğum için normal karşılıyorum.17 yaşındayken oynamak normal değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.

-

Hacı işin grafik kısmı oyunu oynanabilir kılıyor en basit örneğini vereyim sana bir zaman gta 3 vardı 2000'li yılların başlarında yıl oldu 2013 gta 5 çıkacak ve grafikleri olağan üstü şimdi 2 oyunu yan yana koy ve kendine sor hangisini oynamalıyım diye. Bu arada onu eklemeyi de unuttum ataride oynamıştım.

Hatta 2 oyunu şöyle yan yana koyayım sana;

Metin2 Çocuk oyunu mu ?  Metin2 Çocuk oyunu mu ?

Oyun ne kadar gerçekçi ise o kadar haz alıyorsun hacı.

Ee o zaman şu an sunucuları dolup taşan Gta SA'ya ne demeli?
    Veya hala Cod1 multiplayer,cod2 aynı şekilde cod4 multiplayer oynayanlara ne demeli?
    İş gerçekten grafikte bitmiyor,ben hala arada sırada gta san andreas oynuyorum.Grafik ne kadar güzel olursa oynanılabilirlik o kadar güzel oluyor fakat grafik senin aldığın hazı değiştirmez,mesela medal of honor warfighter çok güzel grafikleri var diyecek bir şey yok ama oyunu indirdim (orjinal) multi attım 1-2 gün sonra hiç giresim gelmedi bi daha?Ayrıca Assassin's creed ilk oyunu 2007 de yapıldı hala oynuyorum ben şu an Assassin's creed 3'ün grafikleri daha güzel ama tam bir facia oyun,hiç zevk almıyorum ben.Anca askerlerle dövüşünce zevk alıyorum,ama AC1 öyle değildi.Grafik ile hazın bence bir orantısı yok grafik güzelleşirse haz artar veya grafik çirkinleşirse haz azalır gibilerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhami onay

Grafiklere göre oyunları yorumlayan arkadaşlar Minecraft'ın başarısına ne diyecek merak ediyorum
    Zamanında oynamıştım, bana kalırsa gayet zevkli bir oyun. Ancak diğer arkadaşların dedikleri de doğru. Yaş ortalaması inanılmaz düşük, o yüzden sıkılıp bırakıyorsun zaten.

+1

Grafik oyunlarda bakılacak son şeylerden biridir bana kalırsa.
  • soruna cevap, evet.
    ayrıca her şey grafik demek değildir. grafik önemlidir fakat daha önemli olan oyunun senaryosu, atmosferidir.
  • Grafik oyuncularını dinlemeyin. Onlar sadece yeni nesil sırf grafikten ibaret oyunları bildikleri, diğerlerindeki o tadı, o zevki alamadıkları için kendi çaplarında yorum yazarlar.

"Metin2 çocuk oyunu mu?" sorusuna gelirsek her oyunu her yaş grubu oynayabilir. Fakat bence oyunu oynayan kitlenin yaşı önemli. Etrafında sürekli bilinçsiz ufaklıklar dolanırken ve ona göre oynayıp saçma sapan hareketler yaparken sen normal oynamaya kalkarsan bu senin keyfini kaçırır oyundan soğutur.

Size şunu söyleyeyim. Bu gün bile Max Payne 1, Half-Life 1 gibi oyunları oynarım ve ilk günkü zevki alırım. Half-life 1'deki o zevki bana Crysis veremedi. Crysis her ne kadar günümüzün en iyi grafiklerine sahip olsada oyunun içi boş. Half-Life'ta o kare kafalı karakterler, düz tek skinden oluşan duvar kaplamaları olmasına rağmen hikayenin içinde kaybolup gidiyorsunuz.

GTA serisi de aynı şekilde. Her ne kadar 4 geçiş oyunu olduğu için böyle düşünsem de bir San Andreas, Vice City ve GTA III havasını alamadım. Şimdiki gençler 80 fps'yi beğenmeyip oyun siliyorlar. Ben Vice City'i P4 işlemcili, onboard dandik ekran kartlı bilgisayarda 1 ana yolu 5 dk'da kasa kasa geçe geçe oynadığım zamanları hatırlıyorum ve o zamanlarda bile ne kadar keyif aldığımı kimse anlayamaz.

Şimdi bakıyorsun Fifa 13, Pes 13 derken oradaki grafikleri bile beğenmeyenler var. Sega'da Fifa 98 oynarken grafikler çok mu güzeldi? Tabi bunları oynamayanlar bilmez ama o maçlardaki zevki oynayanlar hatırlar.

Bu geri kafalılıkla, yaşlılıkla falan alakalı bir durum değil. Oyundan keyif almakla alakalı bir durum. Günümüzde grafikle oyun dinamiklerini, hikayeyi iyi şekilde bağlayan oyun sayısı 5'i geçmez. Her gün süper grafiklere sahip onlarca oyun çıkıyor. Yarısından fazlası çöp. Yeni, eşsiz ve sürekleyici hikaye kıtlığı var. Oyun hikayeleri birbirini tekrarlar duruma geldi. 10 yıl önceki hikayeleri makyajlayıp bize sunuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 24 Ocak 2013; 12:03:15 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.