metin2 çin pvp server değildir.ve her server gibi normaldir ama ne hikmetse herkes pvp leri çin metin2 olarak genellemeye başladı
quote:
Orijinalden alıntı: Cy[B]eR Sp[A]cE
metin2 çin pvp server değildir.ve her server gibi normaldir ama ne hikmetse herkes pvp leri çin metin2 olarak genellemeye başladı
O yüzdenmi bir ay dayanıp kapanıyor ?
quote:
Metin2 nasıl Türkiye serverı varsa çinliler içinde vardır. Ancak PVP olarak adlandırdığımız '' Private Server '' lar özel serverlardır.
http://www.metin35.com/ Bu olabilir mesela bak bir günde 70 Level oluyorsun , balıkçıda bk satılıyor 1k ye , markette Kötü Ruh Kovma şeyleri var onunla grand master yapiyorsun markette kutsama filanda var.Umarım yardımcı olur
Aynen süper bi private server ya en azından Metin2TR de yapamadıklarını orada yapabiliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: iLLeGaL`#
Aynen süper bi private server ya en azından Metin2TR de yapamadıklarını orada yapabiliyorsun
Ben metn35e giremiyorum şuan nedense
quote:
Orijinalden alıntı: Kürşat.
quote:
Metin2 nasıl Türkiye serverı varsa çinliler içinde vardır. Ancak PVP olarak adlandırdığımız '' Private Server '' lar özel serverlardır.
bende onu kastettim zaten :)
sizin metin2 çin dediğiniz metin2 çin fln degil çin pvp leri.
normal metin2 çin tr gibidir şimdi linkini unuttum yoksa yollardım
Aynen öyle, Metin2 Çin PVP'leri ile karıştırmışlar sanırım. Google üzerinden aratsanız bu tarz private serverlar olduğunu görürsünüz.
yaa ltfn soleyin nasıl indircez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme