Şimdi Ara

Metin2 Bk Okuma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S A Arkadaslar - Ben Oyuna Ara Vermek Istiyorum Ve Bu Süre Zarfi Icerisinde Hergun Duzenli Olarak Carima Girip Bk Okuyacagim Ve Yeniden Oyuna Basladiğimda Skillerimin Grand Master Olmasini Istiyorum. Oyunu Birakmadan Once Carima Bayaği Bir Bk Depolayacagim M1 den GrandMaster e Kadar Ortalama Tahminen Kac Bk Gider Kac Bk Depolamaliyim Ve Ayni Zamanda Biyolog Gorevlerinide Duzenli Olarak Yapmak Istiyorum Ozetle M1den G ye Tahminen Kac Bk Ve Ork Dişi Gorevinden Son Biyolog Gorevine Kac Tane Gider Yardimci Olurmusunuz.ALLAH Sizden Razi Olsun Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim yaklaşık bir 56 tane bk lazım her skil için ama sen kesin olarak yinede 60 tane depola ne olur ne olmaz
  • 1 skill'i Grand açabilmen için toplamda Başarılı 55 adet Beceri Kitabı okuman lazım. Oyunda Başarılı BK Okuma şansının bayağı düştüğünü hesaba katarsak her skill için 100-150 adet kitap depolaman lazım. Bu benim görüşüm. Ork Dişi Biolog Görevi için ise 20-25 diş stoklasan yeter. Ork Dişi'ni çabuk kabul ediyor.
  • Kardes oylede hepsi kabul ederse 55

• etomays E kullanıcısına yanıt
    Pvp oynamıyorsun sonuçta, TR bu değil mi? Eğer öyleyse 55/55 imkansızdan başka bir şey değil. Tabi Münzevi Tavsiyem var dersen orası ayrı. 3-4 ay sürer 1 skill'i grand açman o da iyimser bi rakam. Süre kaymaları, başarısız okumalar derken 4-5 ayı bulur normal bi karakter gelişiminde. 55 BK toplayıp hergün sadece BK okuyup çıkarsan skiller M6-M7 deyken elindeki BK lar tükenecektir söyliyim.
  • Dogru Soyluyosun Kardesım De 55 Bk Almıyacam 100 150 BK da GrandMaster Olma Ihtımalı Varmıdır Munzevısız kotu ruh kovmasız 150 BK YETERMI YANI 1 SKIL ICIN
    Benim düşüncem her skill için 100-150 şer BK biriktirmiş olsan Grand açman için yeterli olur.

Not: Başka soru sormak isterseniz mesajımı alıntılayın ki cevap yazdığınızı görebileyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Level vs Oyungezer
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: carleone_16

Benim düşüncem her skill için 100-150 şer BK biriktirmiş olsan Grand açman için yeterli olur.

Not: Başka soru sormak isterseniz mesajımı alıntılayın ki cevap yazdığınızı görebileyim.

Peki ork disi seytan hatirasi buz topu lanet kitabi bunlar icin ne kadar gider ayrintili bilgi verebilirmisin kardesim ?
    tesekkurler

Öncelikle bunlar tamamen şansa bağlı olduğu için ben 10 derim birisi 15 der. Siz 30.da görevi tamamlarsınız bu tamamen oyunun yapısıyla alakalı.

Ork dişi ve Lanet kitabı genelde kolay kabul edilir. Hatıradan itibaren işler zorlayır ve Buz topu bayağı bir zorlu geçer.

Benim tavsiyem: 20 tane ork dişi, 30-35 tane Lanet Kitabı, 40 tane Hatıra stoklayın(Hatıra toplamak için Şeytan Kulesinde birkaç saat takılmak kafidir, ben kolay düşürürdüm.), 50-55 tane de Boz topu stoklayın.

Tabi şansınız iyi gider görev bitmesine rağmen bunlardan bir kısmı elinizde kalır orası şansınıza bağlı. Ama benim düşüncelerim böyle.

Not: Biolog taşlarını da elinizde bulundurmayı unutmayın.http://wiki.metin2.org/index.php/Biolog_G%C3%B6revleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 20 Nisan 2015; 23:39:49 >

• Eyvallah kardesim adamsin

• Metin2'yi bırakın artık bitti.
    Bak bu adam haklı işte. Metin2' bitti artık.
  • G olması için minimum ,90 bk gerekiyor

• metin2 hala yaşıyor
  • 150 bk yap her sikil icin garanti olsun. Arada oyle bir takilir ki 30 bkdir gecmedigini bilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.