Şimdi Ara

Metin2 Bıçakçı Ninja PvP Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metin2 de bıçakçı ninja kullananlar için kısa bir pvp rehberi hazırladım. Fazla teferruatlı olmadı fakat faydalı olacağını umuyorum.

Öncelikle Skillerden başlayalım:

1.Suikast: En fazla damage veren skilimiz.
    2.Bıçak Çevirme: Suikaste göre daha az diğer skillere göre daha fazla damage veren skilimiz. Ayrıca zehirleme şansı ve ard arda 3 lü vuruş yapabilme şansımız var.
    3.Hızlı Saldırı: Orta düzey bir damage fakat düşmanı etkisiz hale getirme veya düşmanın o andaki hamlesinden kaçmaya yarayacak skilimiz.
    4.Zehirli Bulut: Az bir damage fakat yüksek seviyelerde zehirleme şansı oldukça yükseliyor. Düşük lvl lerde işinizi görmez.
    5.Kamuflaj: Hamle gibi sersemletme skilinden kaçmak veya suikast vuruş gücünü kullanabileceğimiz pasif bir skill.

Şimdi PvP sırasında hangi yolları izleyeceğimizi görelim:

1- Önce rakibiniz size duello yollamış ise kamuflaj basıp görünmez oluyoruz. Duelloyu başlattığımız anda rakibin duruduğu bir zamanda-rakip hareket ediyorsa suikast kaçabilir- suikasti uyguluyoruz. Ardından zehirli bulut ile zehirlemeye çalışıyoruz. Sonra skill kullandığı bir anda hızlı saldırı ile hem skilinden kaçıyoruz hemde iyi bir damage veriyoruz. Bu sırada düşman ileri gidiyor. Bıçak çevirme burda devreye giriyor. Düşmana son vuruşumuz sırasında geriye doğu gittiği anda bu skili kullanıyoruz. Ve bu sayede 3 kere dönerek x3 damage veriyoruz.

2-Rakibinize siz duello yolladınız onunda kabul ettiği anda büyük ihtimalle sersemletmeli skillerden birini kullanacaktır. Önce hamle yapıp kamuflaj açarsanız skili boşa gider ardında biraz bekleyin ve durduğu anda suikasti kullanın kalan kısımıda yukarıda anlattığım gibi yapın.

Püf Noktaları:

Savaşçı-Şaman-Ninja: Bu karakterler size büyü hasarının yanında pyh damagede veriri bu yüzden itemleriniz sersemletmeli olursa sizin için iyi olur.

Şaman: Zorlanacağınızı düşünmüyorum. Sersemletmeli skili olmadığı için ve çoğu zaman büyü hasarı verdiği için yanında kalın ve düz atck da yapın.
    Ninja: Diğer ninjalarla sizin ayıran özellik item gücü; delici ve kritik vuruş ayrıca sersemletme ve zehirlemeli itemleri fazla olan kazanır.(Birazda şans faktörü var)
    Savaşçı: Yukarıda savaşçı ile olan pvp ye örnek verdim. Arayı açmak istiyorsanız sersemletmeli ve zehirlemeli item işinize yarar.
    Sura: Zorlanacağınız karakterlerden biri. Büyü hasarı fazla olduğu için büyüye karşı dayanıklı itemler kullanmakta yarar var. Ayrıca sersemletmesi yok ve düz vuruşları oldukça az. Bu yüzden sersemletme pek görmez fakat zehirleme ve kritik-delici vuruş oldukça yarar sağlar.

Canlılık: Canınızı yükseltir pvp de ve pvm de işinize yarar.
    Güç: Phy damagenizi artırır pvp de ve pvm de işinize yarar.
    Çeviklik: Savuşturma artar yani sersemletme zehirleme gibi pasif skillerden korunuruz. Ayrıca defasn artar.

Bunlar pvp ve pvm de işinize yarayan skiller. Delici ve Kritik vuruş şansı her daim olmalıdır. Karakterlere karşı daha üstün olmak isterseniz karakter itemleri(şahin kalkan v.b) gibi itemler ve karakter taşları kullanın ayrıca suralara karşı büyüye karşı dayanıklık önemli yarı insanlara karşı güçlülük her zaman fayda sağlar.

Sersemletme ve zehirleme çoğu karaktere karşı işinizi görür.

Arkadaşlar kısada olsa biraz bilgi vermeye çalıştım umarım yararlı olmuştur.

Alıntı Değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8C133B34 -- 8 Temmuz 2013; 15:24:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Farm Önerileri
    4 ay önce açıldı
    Metin2 Pvp
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.