Şimdi Ara

Metin 2'ye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yıl aradan sonra tekrar oynamaya karar verdim arkadaşlar. Tamamen unutmuşum oyunu, dolayısıyla karakterimi nasıl geliştireceğimi bilmiyorum.
    Savaşçı 1 lvl şu an karakterim. Ne yapayım, ne önerirsiniz?

• Kasılmanı öneririm :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç başlama...

Kasıl, görev yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile buluyosan kas bulamıyosan göreve yüklen
  • Devam ediyormusun hala hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Devam ediyormusun hala hocam ?

Yok ya, oyunun devam edilecek yanı kalmamış. Hileden geçilmiyor, görev yapacakken adam çekiyor kendine otobüs kaçırmış gariban gibi kalıyorsun kenarda.
  • arkadaşın falan yoksa işe yaramaz...

kardeş bu oyun counter strike gibi cani sikildimi yeni bir sw ye başlanılacak bir oyun değil...
    herşeye sifirdan basliyorsunuz... bunuda unutmayın. gidin daha duzgun grafikli oyunlar oynayin su bug manyagi olmus oyuna vakit harcamayin...
    neyse =)

+9 zirhin +9 1 level kalkanın +9 kilicin olsa 1 den 20 levele kasilman = 20 dakika.
    ama sifirdan baslayipda 1 - 20 yapman = 3 gununu alir.

hersey item bu oyunda bakiniz, millet korkuyor 95 level 30 leveli 55 levele 3 gunde kasamiyor =) zorlaniyor =)
    ben 0 dan 55 levele sadece tek karekterle dogru ve en duzgun itemleri takarak + tum gorevleri yaparak (yapilabilecek gorevler ork disi falan harici.)
    EP ALMADAN! kimsenin yardimi olmadan yan karekterimi 10 saatte 1 - 55 yaptim =)
    İtemsiz oynanmaz bu oyun... artik item yapma zamani coktan gecti... Metin2 tr zaten bitti millet 3 yilda yaptigi herseyi 50 tl ye satar kurtulur hale geldi.

Ama diretiyorsaniz illa metin2 oynayacam diye, Metin2 ingiltere oynayin en azindan İngilizceniz gelisir.
    Hileli orani cok az. tek bir server, surekli pazar kuruluyor. cunku dunya saatleri farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailKansas -- 16 Ekim 2014; 4:39:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin 2 TR Neden Bozuldu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmailKansas

arkadaşın falan yoksa işe yaramaz...

kardeş bu oyun counter strike gibi cani sikildimi yeni bir sw ye başlanılacak bir oyun değil...
    herşeye sifirdan basliyorsunuz... bunuda unutmayın. gidin daha duzgun grafikli oyunlar oynayin su bug manyagi olmus oyuna vakit harcamayin...
    neyse =)

+9 zirhin +9 1 level kalkanın +9 kilicin olsa 1 den 20 levele kasilman = 20 dakika.
    ama sifirdan baslayipda 1 - 20 yapman = 3 gununu alir.

hersey item bu oyunda bakiniz, millet korkuyor 95 level 30 leveli 55 levele 3 gunde kasamiyor =) zorlaniyor =)
    ben 0 dan 55 levele sadece tek karekterle dogru ve en duzgun itemleri takarak + tum gorevleri yaparak (yapilabilecek gorevler ork disi falan harici.)
    EP ALMADAN! kimsenin yardimi olmadan yan karekterimi 10 saatte 1 - 55 yaptim =)
    İtemsiz oynanmaz bu oyun... artik item yapma zamani coktan gecti... Metin2 tr zaten bitti millet 3 yilda yaptigi herseyi 50 tl ye satar kurtulur hale geldi.

Ama diretiyorsaniz illa metin2 oynayacam diye, Metin2 ingiltere oynayin en azindan İngilizceniz gelisir.
    Hileli orani cok az. tek bir server, surekli pazar kuruluyor. cunku dunya saatleri farklı.

Mt2 nin ingiltere serveri nasıl oynanıyo hocam türk gibimi yoksa farklı seylerı varmı canlışıgı nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.