Şimdi Ara

METİN 2 LOG 3D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna girerken 3D LOG falan yazıyor ekran kartını okutcam ama nasıl bilen varmı?

• Ekran kartının driverlerini güncelle.
  • Ama nasıl güncellicem.
    ATİ Radeondan indirdim bişiler sonra ekranın rengi gitti porgramı silince düzeldi nasıl yapmam lazım?
  • Ya valla ekran kartının sitesinden yapıcan.
    Benim nDivia çok kolay yapıyorum Modelini falan yazıyorum çıkıyor
    Sen modelini serisini falan yaz ben hallederim
  • ATİ RADEON 9550

siteden giriyorum işte seçiyorum falan 75 mb birde 21 mb lık 2 tane download var ikisinide denedim yüklüyorum pc yeniden başlıyo sonra ekran gidiyor renkler falan program ekle kaldırdan yüklediğimi silince düzeliyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

ATİ RADEON 9550

siteden giriyorum işte seçiyorum falan 75 mb birde 21 mb lık 2 tane download var ikisinide denedim yüklüyorum pc yeniden başlıyo sonra ekran gidiyor renkler falan program ekle kaldırdan yüklediğimi silince düzeliyor??

Windows kaç ? Veya ney ? XP , Vista falan?
  • XP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spoilerin içinde indirme linkiMutlaka olacaktır. Olmazsada yapacak birşey yok

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/9-11_legacy_xp32-64_dd_ccc.exe
  • http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Sorunda bu zaten ordan XP,Radeon ve 9550 seçiyorum ordan download yapıyorum falan pc ye kurunca renk gidiyor?
  • Ayarlarını yap ? Benim ekran kartım nvidia . Son driveri yükledikten sonra sağ alt köşede NDIVIA Settings çıkıyor oradan ayarlama yapılabiliyor . Sen de çıkması lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 14 Şubat 2010; 2:43:14 >
  • Programı kaldırmıştım şimdi yine yükledim ve 9-11_legacy_xp32-64_dd_ccc adında program indi.Onu kurdum ve sonunda pc yeniden başlatılsınmı yazdı evet dedim bu sefer ekranın renginde problem yoktu ama ekran 800x600 idi ve başlangıçta msn çıkıyor onu kapatınca pc donuyor mecburen düğmeden kapatıyorum.Yine denedim bu sefer hemen 800x600 düzelteyim derken yine dondu yine kapattım sonra ekle kaldırda programı kaldırdım pcye res atıldı ve düzeldi. Benmi yanlış bişi yapıyorum bilmiyorumki.Bazıları diyorki Bilgisayarım-özellikler-donanım-aygıt ordanda ekran bağdaştırıcısına girip güncelleyebilirsiniz diyor ama bende ekran bağdaştırıcısı yok?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.