Şimdi Ara

METİN 2 1 DKDA SERVER LİSTESİNE ATIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR METİN2 YE GİRİYORUM SERVER SEÇİP OYUNA BAŞLIYORUM AMA 1 VEYA MAKSİMUN 2 DK SONRA TEKRAR SERVER SEÇME BÖLÜMÜNE ATIYOR.OYUNDA 115 DK OYNADIM 115 DKDA 100 KERE OYUNA GİRDİM.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

• hile kullanıor musun?
  • hayır hocam oyuna daha yeni başladım hileden felan fazla anlamam hile vb. bir proğram kullanmıyorum ama işletim sistemim vista homebasic yükledikten sonra ilk oyunu açtığımda patchleri yüklemeden önce could not execute metin2.bin 740 diye bir hata aldım.ve tamam dedim daha sonra patchler yüklendi bidahada bu hatayı almadım eğer dosya konumunu veya adını değiştirirsem bu hatayı tekrar alıyorum.server seçip oyuna giriyorum daha 1 dk oynamadan tkrr server seçme bçlümüne geliyrm.lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
  • ayrıca ilgilendiğin içinde teşekkürler kardeş şuana kadar 15 kişi bakmış ama kimse bişey yazmamış
  • Vistada mt2 hataları çok görünüyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekek

ayrıca ilgilendiğin içinde teşekkürler kardeş şuana kadar 15 kişi bakmış ama kimse bişey yazmamış

rica ederim... araştırdımda hile kullananlarda oluyormuş genellikle senin dediğin bu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 14 Ekim 2009; 22:07:27 >
  • yaa kardaşlar şimdi windows 8.1 kulanıcısıyım bende alıyom galiba uymlulukla alakalı uymlulluk ayarlarına bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 PC den 2 KO açma yöntemi.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreulas0

yaa kardaşlar şimdi windows 8.1 kulanıcısıyım bende alıyom galiba uymlulukla alakalı uymlulluk ayarlarına bakın

adam konuyu 2009 da açmış. o zamanlar windows 8 falan yoktu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.