Şimdi Ara

metallica nın yeni şarkısı...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk defa 06/06/06 da berlinde söylediler.muhteşem bir sound ile öze dönmüş bir metallica karşımızda tam tahmin ettiğimiz gibi.solo bu sefer var ve muhteşem olmuş.şarkının adının set me free ya da death is not the end olacağını düşünüyoruz.buyrun bu muhteşem şarkının canlı versiyonu;

http://www.youtube.com/watch?v=fZi15-Ke5xs&search=metallica%20new%20song

şarkının sözlerinden birkaç bölümü(elimizde olanalrı) buraya taşıyorum arkadaşlar eminim beğeneceksiniz.

''men in black walked around"
    "black's the light , blacks the sound"

"hear the toll of the bell"
    "dearly beloved we are gathered here today"
    "say goodbye to all your sins"

"open up your gate"
    "peer inside your hate(?)"

"the light sets me free"

''death is not the end.
    not the end,not the end
    to beginning''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killemall -- 16 Haziran 2006; 0:36:48 >

• 19 mb mış indiriyorum yorum yaparım hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

19 mb mış indiriyorum yorum yaparım hemen

izlemedin mi kardeşim videoyu?ayrıca dur ben sana bir link atayım ordan indir.8.81 mb.ve oldukca kaliteli.
  • izledim az önce giriş biraz uzun olmuş. gerçi canlı performans düzenleme olur.

st anger dan sonra bu sound hoşuma gitti.

solo da gusel. her şarkıda solo isteriz

şarkıya alışmak gerek . bi kaç kere dinleyim ben
  • bunun linkini bana da werir misin gerçekten güsel
  • solo bodom'un sololarına benziyor biraz. Sevdim ben şarkıyı valla
  • sarkı guzel ozellıkle solosunu cok sevdım

rob un da ızledıgım ılk konseri bence yerini hakediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben şarkıyı ilk dinlediğimde hiç hoşuma gitmemişdi.ama bir kaç kez daha dinlediğimde acayip sardı.kesinlikle çok güzel.solo zaten muhteşem olmuş.şarkı üzerinde oynama yapacaklar daha.mutlaka yontulacak şarkı.ve bu kamera kaydının kötü olmasını da hesaba katın eminim orjinal kayıt harika olacak.ne kadar heyecanlandığımı anlatamam.bir de enstrümantel parça koyarlarsa (ki bu imkansız ama olsun.) eminim yine yer yerinden oyanyacak ve b.k atmya çalışanların eline attıklarını yerleştirecekler.
  • bunun albüm versiyonu daha güzel olur

solosu harbi güzel

şarkının ismi ne bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 14 Haziran 2006; 12:06:45 >

• arkadaşlar banada şarkının linkini atarsanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

bunun albüm versiyonu daha güzel olur

solosu harbi güzel

yazmışdım baş tarafa ama yine de yazayım kardeşim.şarkının adını söylemedi james ''new song'' dedi.ama biz ya ''death is not the end'' ve ya ''set me free'' olur diye düşünüyoruz.

• stüdyoda 5 en fazla 6 dakika yaparlar bu şarkıyı bence.

bu arada alttaki yorumlar çok komik
  • şarkının linkini banada atarsanız cok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: killemall

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

bunun albüm versiyonu daha güzel olur

solosu harbi güzel

yazmışdım baş tarafa ama yine de yazayım kardeşim.şarkının adını söylemedi james ''new song'' dedi.ama biz ya ''death is not the end'' ve ya ''set me free'' olur diye düşünüyoruz.

hıms saol

• arkadaşlar şarkı güzel buna laf yok ama bi sorun kendinize öze mi dönmüşler?
    alakası yok ya bu şarkıda load ve reload çizgisinde,sadece belli kısımlarda-özellikle solo kısmında-black albüm havasında thrash yapmışlar ama genelde load/reload şarkıları gibi olmuş
    bu adamlar niye saf thrash yapmıyor
    neyse st.anger gibi bi b.ktan iyidir en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 14 Haziran 2006; 14:57:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşlar şarkı güzel buna laf yok ama bi sorun kendinize öze mi dönmüşler?
    alakası yok ya bu şarkıda load ve reload çizgisinde,sadece belli kısımlarda-özellikle solo kısmında-black albüm havasında thrash yapmışlar ama genelde load/reload şarkıları gibi olmuş

ya aslında haklısın hocam.ama daha değişecekmiş şarkı.lars ''eskisi gibi yine james ile birlikte heavy riffleri topluyoruz ve st.anger ı bir daha tekrarlamaya ihtiyacımız yok'' dedi.ben şahsen load albümüne bayılıyorum.en iyi albümü değil katılıyorum ama oldukca güzel bir albüm.keşke benzeri birşeyler yapabilseler.öze dönüşden kastım genel olarak solonun olması,vokalin düzelmesi ve baterinin st.anger ın ne kadar rezil olduğunu hatırlatacak kadar sağlam olamsı.bass sesini doğal olarak net bir şekilde duyamadım onun için yorum yapamayacağım ama iyi oduğuna can-ı gönülden inanıyorum.
    kısacası metallica bence çok sağlam bir şekilde geliyor.umarım diğer parçalar bundan daha kaliteli olur ve en kötü şarkı bu olur albümde...

• quote:

quote:

ya aslında haklısın hocam.ama daha değişecekmiş şarkı.lars ''eskisi gibi yine james ile birlikte heavy riffleri topluyoruz ve st.anger ı bir daha tekrarlamaya ihtiyacımız yok'' dedi.ben şahsen load albümüne bayılıyorum.en iyi albümü değil katılıyorum ama oldukca güzel bir albüm.keşke benzeri birşeyler yapabilseler.öze dönüşden kastım genel olarak solonun olması,vokalin düzelmesi ve baterinin st.anger ın ne kadar rezil olduğunu hatırlatacak kadar sağlam olamsı.bass sesini doğal olarak net bir şekilde duyamadım onun için yorum yapamayacağım ama iyi oduğuna can-ı gönülden inanıyorum.
    kısacası metallica bence çok sağlam bir şekilde geliyor.umarım diğer parçalar bundan daha kaliteli olur ve en kötü şarkı bu olur albümde...

usta zaten bende load ve reload u çok severim ama yinede ilk zamanlarındaki gibi yapmalarını isterim yani saf thrash
    dediklerinde haklısın ama vokal için söylediklerine katılamayacagım james in sesi çok kötü yani thrash yapsalar bile bu vokalle güzel olmasını beklemeyelim
    umarım sesi düzelir ve saf thrash yaparlar
    sanırım st.anger la ne kadar büyük bi hata yaptıklarını farketmiş olmalılarki lars böyle şeyler söylemiş
    kıvırıyo işte bi daha ihtiyacımız yok diye falansuna desene tamam albüm kötüydü bi daha o tarzda yapmıcaz diye

• quote:

usta zaten bende load ve reload u çok severim ama yinede ilk zamanlarındaki gibi yapmalarını isterim yani saf thrash
    dediklerinde haklısın ama vokal için söylediklerine katılamayacagım james in sesi çok kötü yani thrash yapsalar bile bu vokalle güzel olmasını beklemeyelim
    umarım sesi düzelir ve saf thrash yaparlar
    sanırım st.anger la ne kadar büyük bi hata yaptıklarını farketmiş olmalılarki lars böyle şeyler söylemiş
    kıvırıyo işte bi daha ihtiyacımız yok diye falansuna desene tamam albüm kötüydü bi daha o tarzda yapmıcaz diye

yok aga öyle demiyo ''st.anger eğlenceliydi ve iyi bir deneyimdi ama aynısını tekrarlamamıza gerek yok''diyor adi herif. vokale gelince valla ben rock am ring konserini internet üzerinden canlı izledim kusurusuzdu vokali inan bana.burda da o günkü kadar olamsa da öyle çok kötü değil.sen 2004 faciasını iyi bilirsin hocam aman ben buna valla razıyım. neyse albüm gelecek sene ortalarında çıkacak belşki o kadar beklemeyiz bile ama benim içim içime sığmıyor.bu benim metallica dinlerken ki ikinci albümüm olacak ve çok heyecanlıyım.ilkinde apışıp kalmışdım umarım bu sefer sevinçten apışıp kalırım.

• quote:

quote:

load ve reload zaten gerçekten güzel albümler. Fakat grubun geçmişinde Master of Puppets, Ride the lightning, And justice for all, Kill'am all gibi efsaneler yatarken biraz komik kaçtılar. Tamam illa her albüm efsane olcak diye birşey yok ama Lars'ın da itiraf ettiği gibi metallica cliff'in ölümünden sonra ruhunu para ve şan için geride bıraktı. O iki albümde buna örnek gösterildi yıllarca. Öze dönmeleri, hatta bence dönmeyi denemeleri bile yeterli. Şu video bence metallica için son kurtuluş ümidi gibi birşey. En azından ilerde adları geçtiğinde herkesin aklında güzel şeyler uyandırması açısından.

• Öyle ya da böyle bence bomba gibi bir albüm gelio biraz da toplumun beğenisine kaçacaklar ne de olsa son albümleri olacak(bence) bu yüzden o kadar sert ya da thrash bir albüm olmayacaktır ama beklediğimden ii şarkı biraz daha düzenlenmesi gerekli sadece
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.