ya bende fazla metal grubu bilmioyurm yani black sabbath ı bilmiyorm o yüzden sordum teşekkürler hiç de duymadım nasıl olur ya
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
olm zaten her kafadan bi ses çıkıyo.dur bende bişey atiyim ortaya.death metal metal değildir ulan.asarım keserim.neyin metal olup olmadığına ben karar veririm
sen sus olm bir kere!konusmaya hakkin yok!sen git arabeskini dinle :)))) her neyse harbi her kafadan bir ses cikiyo ya.olmuyo boyle yani.Black Sabbath'in kliplerini isteyenler
black sabbath maiden kadr hit olabilmişmidir?
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
olm zaten her kafadan bi ses çıkıyo.dur bende bişey atiyim ortaya.death metal metal değildir ulan.asarım keserim.neyin metal olup olmadığına ben karar veririm
sen sus olm bir kere!konusmaya hakkin yok!sen git arabeskini dinle :)))) her neyse harbi her kafadan bir ses cikiyo ya.olmuyo boyle yani.Black Sabbath'in kliplerini isteyenler
arabesk coverı dedinmi üstüme yok abi
quote:
Orjinalden alıntı: diablo666
olabilmiştirblack sabbathı ne kadar takip ettiğine bağlı bu
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
ben istiyorum merak ettim o grubu
Metalllica'nın da Maiden'ın da (ve pek cok metal grubunun) etkilendiği bir gruptur Black Sabbath.Mesela Metallica'nın Garage Inc. albümündeki Sabbra Cadabra Black Sabbath coverıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: Demus
Metalllica'nın da Maiden'ın da (ve pek cok metal grubunun) etkilendiği bir gruptur Black Sabbath.Mesela Metallica'nın Garage Inc. albümündeki Sabbra Cadabra Black Sabbath coverıdır.
evet ama metallica daha çok motorhead'den etkilenmiştir
BLACK SABBATHA LAFIM YOK COK İYİ BİR GRUPTUR....
quote:
quote:
olabilmiştirblack sabbathı ne kadar takip ettiğine bağlı bu
hit olma konusuyla bir grup olcusecekse o zaman metallica'nin ustune grup yok.
quote:
Ozzy Osbourne ismi sana bir şey çağrıştırıyor mu?Ya Ronnie James Dio.
quote:
quote:
Sabbra Cadabra bir Black Sabbath şarkısıdır . Metallica 1998 yılında çıkardığı Garage Inc. albümünde bu şarkıyı coverlamıştır . Hatta Black Sabbath'tan daha iyi yapmışlardır şarkıyı. Zaten Metallica coverladığı şarkıları gerçek sahiplerinden çok daha iyi hale getiriyor . Astronomy'i , Turn The Page'i , Whisky In The Jar'ı bir gün bi arkadaşın evinde gerçek sahiplerinden dinledim , gülmekten kırıldım yaa . Metallica resmen şarkıları baştan yaratmış
teşekkürler albümü hala satılıyo mu balck sabbath ın?
quote:
quote:
evet ama metallica daha çok motorhead'den etkilenmiştir
Motorbreath şarkısı ile ''Motorhead'in yolundayız !'' derler
quote:
Orjinalden alıntı: bozz
quote:
quote:
evet.deli raporludur kendisi bu yuzden herhangi birsey yapilamiyor kendisine
quote:
Orjinalden alıntı: bozz
teşekkürler albümü hala satılıyo mu balck sabbath ın?
D & R gibi büyük mağazalarda bulabilirsin
ozzynin tarzını sevmiyorum.....
Bi arkadaş Ozzy Osbourne'un sahnede bateristine oral sex yaptığını ve sahneye fareleri bırakıp hepsinin üzerinden altı çivili ayakkabılarıyla geçtiğini söylemişti Bilmiyorum ne kadar doğruluk payı var