Şimdi Ara

Metallica'nın en iyi şarkısı The Unforgiven II 'dur (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

benim icin Seek and Destroy dur

Pek metallica dinlemem ama seek and destoyu severim.
    Sörciiiin,siik en disçroy

aynen bende 3-5 sarkisini dinliyorum en iyisi seek and destroy

din din dirriiin dirriiin dirrin dirrin dirrin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fade to black
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

troll diyecektim ama Nightwish yazmis saygi duyalim
  • Çok zor buna cevap vermek ama bana görede Unforgiven ve fade to black :) ama diğerleride muhteşem seçmek zor en çok etkileyeni desek daha doğru gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

ayrım yapmak zordur ama beni uçuran ve coşturan şarkılarından biri wherever i may roam

. ayrıca metallica en iyi parçası olduğu bilim adamları tarafından ispatlanmış.bana göre gelmiş geçmiş gelecek en iyi parça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre Ride the Lightning.

• Her Metallica seven bunu izlemeli. Ayrıca başlık dalga amaçlı açılmıştı(r) zamanında. Her parçası efsanedir Metallica'nın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Her Metallica seven bunu izlemeli. Ayrıca başlık dalga amaçlı açılmıştı(r) zamanında. Her parçası efsanedir Metallica'nın

Boş şarkısı yok denecek kadar az. Hepsinin bir anlamı var. James Hetfield gibi bir bestekar daha gelmez.

• Aslında Dave'nin ayrılması bence çok iyi olmuş. Dave'nin tarzı zaten ortada bence James ile Dave tarz olarak birbirlerine uyuşmayan 2 insan. Dave çok sert seviyor trash'ın dibine vurmak isteyen adam. James ise trashdan daha sade tam Heavy Metal diyeceğimiz bir müzik yapıyor. Bence Dave ayrılmasaydı And Justice For All.. One, Fade To Black, Nothing Else Matter ... gibi sayısız efsaneler çıkmazdı.
  • quote:

Aslında Dave'nin ayrılması bence çok iyi olmuş. Dave'nin tarzı zaten ortada bence James ile Dave tarz olarak birbirlerine uyuşmayan 2 insan. Dave çok sert seviyor trash'ın dibine vurmak isteyen adam. James ise trashdan daha sade tam Heavy Metal diyeceğimiz bir müzik yapıyor. Bence Dave ayrılmasaydı And Justice For All.. One, Fade To Black, Nothing Else Matter ... gibi sayısız efsaneler çıkmazdı.

İyiki de ayrılmış yoksa Metallica hala kill em all daki gibi hadi dönün kıçınızı tekmeliycem gibi şarkı yapıyor olurdu
  • Favorim "One".
  • Arkadaşlar grubun vasat şarkısı yok. Ama bana göre en iyi şarkıları For whom the bell tolls. Zaten tide the lightning ve ...And justice for all albümlerindeki her parça mükemmel.

• Fade to black solosu muthiştir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Arkadaşlar grubun vasat şarkısı yok. Ama bana göre en iyi şarkıları For whom the bell tolls. Zaten tide the lightning ve ...And justice for all albümlerindeki her parça mükemmel.

Metallica' ya sadece metal grubu olarak bakarsan, bir sürü vasat şarkısı var ama Metallica sadece tek bir türde yapmıyor. Bazen Hard Rock' a da kayıyor ama o türünde hakkını veriyor.
  • quote:

Aslında Dave'nin ayrılması bence çok iyi olmuş. Dave'nin tarzı zaten ortada bence James ile Dave tarz olarak birbirlerine uyuşmayan 2 insan. Dave çok sert seviyor trash'ın dibine vurmak isteyen adam. James ise trashdan daha sade tam Heavy Metal diyeceğimiz bir müzik yapıyor. Bence Dave ayrılmasaydı And Justice For All.. One, Fade To Black, Nothing Else Matter ... gibi sayısız efsaneler çıkmazdı.

Aynen yoksa Megadeth gibi bir grup çıkmaz,Rust in Peace gibi bir albüm çıkmaz,In My Darkest Hour gibi bir şarkı çıkmazdı.Daha niceleri.Herkes olaya farklı açıdan bakıyor.Metallica da kendi alanında başarılı bir grup saydığım ve kimi şarkılarını dinlediğim bir grup yanlış anlaşılmasın sakın.Burada fanatizmcilik yapmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili

quote:

Aynen yoksa Megadeth gibi bir grup çıkmaz,Rust in Peace gibi bir albüm çıkmaz,In My Darkest Hour gibi bir şarkı çıkmazdı.Daha niceleri.Herkes olaya farklı açıdan bakıyor.Metallica da kendi alanında başarılı bir grup saydığım ve kimi şarkılarını dinlediğim bir grup yanlış anlaşılmasın sakın.Burada fanatizmcilik yapmıyorum.

Yalnız farkındaysan ben burda Dave'yi kötülemedim. Yani son cümlelerinde not düşmeseydin ben şuanda bana iğleneyici bir mesaj atmışsın düşüncesine girecektim. Dave süper adamdır severim fakat Metallica'ya uyan bir adam değil yani.

• quote:

quote:

quote:

Yalnız farkındaysan ben burda Dave'yi kötülemedim. Yani son cümlelerinde not düşmeseydin ben şuanda bana iğleneyici bir mesaj atmışsın düşüncesine girecektim. Dave süper adamdır severim fakat Metallica'ya uyan bir adam değil yani.

Doğru söylüyorsun.Şu anki haliyle Metallica ya uymazdı.Bazen diyorlar ya işte Dave ayrılmayaydı neler olurdu neler falan.Aslında tamamen yanlış.Dave olsaydı hep aynı çizgide ilerlenecek ve haklı olaraktan bir süre sonra dinleyiciler de sıkılacaklardı.Dave ayrıldı,Big 4 dan biri olan Megadeth i kurdu.Metallica ise kendi anlayışında ilerledi ve Heavy Metal türünden güzel eserler verdiler.Megadeth ise uzun bir süre Thrash akımını ilerletmeye çalıştı ve sonra Risk albümünü çıkardı,yeni bir arayış içerisine girişti.Ama o Metallica gibi bir başarı gösteremedi,belki o tarzın adamı değildi ki bu doğrudur.Ya da belki Metallica kadar tanınmış olmayışı yeni hayran kitlesi kazanmasına engel oldu.Sonra da eskisi kadar güzel olmasa da yine sert albümleri çıkardı Dave.

Ayrıca Dave Metallica dan ayrılarak ne kadar iyi bir söz yazarı olduğunu da kanıtladı bizlere.Anlayana.

• quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Not:Yanlışıkla attım.Bu boş mesajım admınler tarafından silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Mustaine -- 16 Aralık 2012; 23:24:00 >

• aynen bencede the unforgiven II en iyi şarkısı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.