Şimdi Ara

Metallica - Hardwired...To Self-Destruct (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.118
Cevap
9
Favori
29.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Telefonunu kaybettiği için 250 riff fikri çöpe giden Kirk Hammett, şu anda 500′den fazla yeni (ve harika) riff fikri olduğunu açıkladı

    10 yıl sonra çıkacak yeni albümde 2-3 tanesini duyarız artık.


    “Hardwired… To Self-Destruct“ın yazım süreci öncesinde telefonunu kaybeden ve telefonun içindeki 500 adet riff’lik ses kayıtlarını da yitiren Kirk Hammett, bu olaydan ders aldığını ve şu anda 500′den fazla yepyeni ve çok iyi riff fikri olduğunu ve bu sefer bu kayıtları güvenceye aldığını söyledi. Telefon kaybetme olayının detaylarını şuradaki devasa haber içerisinden telefon diye aratarak okuyabilirsiniz.



    Hatırlanacağı üzere bu konu James Hetfield’a da sorulmuş ve Hetfield olayı “albüm yazım zamanı geldi ve Kirk’ün elinde herhangi bir riff yoktu” şeklinde yorumlamış, hatta katıldığı bir radyo programında şöyle konuşmuştu:

    “Telefonunun kaybolduğunu söylüyor. Eminim öyle olmuştur, ama o dosyaları bilgisayarına atmamış olması saçma bir durum. Her neyse… Evet, Kirk’ün sunduğu bazı riff’ler vardı, ama elle tutulur pek bir şey de yoktu. Telefonu kaybolduysa, ya da her ne olduysa…“


    http://www.pasifagresif.com/2017/11/telefonunu-kaybettigi-icin-250-riff-fikri-cope-giden-kirk-hammett-su-anda-500den-fazla-yeni-riff-fikri-oldugunu-acikladi/




  • quote:

    Kirk Hammett’tan Ürkütücü Açıklama: “İçimde Beni Öfke ve Üzüntüye Sevk Eden Bir Boşluk Var”



    Metallica’nın lead gitaristi Kirk Hammett, bir Metallica fanı tarafından gerçekleştirilen ve Metallica’nın resmi hesabından yayımlanan bir röportajda korkutucu açıklamalar yaptı.

    Adeta kendisinin depresyon başlangıcından veya direkt olarak içinde olduğunu ima eden bu açıklamaları aşağıdan okuyabilirsiniz:

    “Gerçek bir problemim var. İçimde içini yalnızca öfke, hayal kırıklığı ve üzüntü ile doldurabildiğim kocaman bir boşluk var. Uzun zamandır orada. Bu konuyu bir çok profesyonelle görüştüm ve bir çoğu bu boşluğu hep orada olacağını söylediler. Ben de bununla yaşamaya çalışıyorum.

    Bu benim bir parçam ve uzun süredir ona ulaşabiliyorum. Gitar çalmaya başlamamın nedenlerinden biri, içimdeki yaratığı yatıştırıyor olmasıydı.

    15 yaşındayken yetişkin bir genç olarak kendimi korku filmleri, çizgi romanlar ve kitapların arasında kaybediyordum, daha sonra ise müzik yaparak da aynı moda girmeyi öğrendim. Müzik yaparak başkalarının dinleyebileceği ve etkileşime geçebileceği şeyler yaratmaya başladım.”

    Kirk Hammett’ın bu ifadeleri, nedense bana biraz depresif geldi. Son dönemde çok fazla bu tarz bir durum içine düşen; ve içindeki boşluğu bir türlü dolduramadığı için intihar eden rock yıldızı olduğu için olsa gerek, hemen aklıma intihar edebileceği gibi bir fikir geldi. Umarım öyle bir şey olmaz tabii ki.


    https://turkgitar.net/kirk-hammetttan-urkutucu-aciklama-icimde-beni-ofke-ve-uzuntuye-sevk-eden-bir-bosluk-var/




  • Henüz izleyemedim ama aynı gün 3 tane video paylaşmışlar. İnterneti çok etkin kullanıyorlar.
  • Sabaha karşı 04.30'da konser canlı yayını varmış.

  • Satın mı aldın?
  • Dosyayı indirmeye çalıştım ama inmiyor.
  • ''Dosyayı indir...'' yazısına tıklamak gerekiyormuş

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 16 Kasım 2017; 2:52:34 >
  • quote:

    Lars Ulrich, Metallica’yı Beş Yıl Sonra Nerede Gördüğünü Açıkladı

    Metallica davulcusu Lars Ulrich, 92Y tarafından yapılan röportajda konuştu ve Metallica’yı beş yıl sonra nerede gördüğünü anlattı. İşte röportajın o kesitindeki demeç:

    “Umuyorum ki bu albümün (Hardwired albümü) üzerine bir kaç turne daha yaparız. Daha sonra yeni bir albüm yapar ve devam ederiz.

    Yavaşlamamız fiziksel bir problem olmadığı sürece hiçbir sebep yok. Omuz, boyun, diz ve boğaz… Hepsi sağlıklı olursa mental olarak iyiyiz.

    Eğer fiziksel olarak iyi durumda olursa 20 yıl daha müzik yapıyor olacağımız umuyorum. Ve umuyorum ki şu andan beş yıl sonra yeni bir albüm çalışmasının içinde oluruz.”

    Umut veren açıklamalar. 20 yıl daha Metallica’nın aktif olarak müzik yapacağını düşünmek keyif verici.

    Bu açıklamadan anlıyoruz ki yeni bir Metallica albümü için beş yıl kadar daha beklememiz gerekecek.



    https://turkgitar.net/lars-ulrich-metallicayi-bes-yil-sonra-nerede-gordugunu-acikladi/






  • Burada biraz daha iyi çalmışlar. James'in sesi daha güçlü çıkıyor.



    Albümün çıkmasının üzerinden tam 1 sene geçti ama o kadar geçmiş gibi gelmiyor.
  • Siyasetçiler olmasa insanların arasında pek bir sorun yok.
  • quote:

    James Hetfield METALLICA’nın “Load” ve “ReLoad” döneminden tam olarak memnun olmadığını açıkladı

    “Beklediğim kadar iyi olmadı.”


    James Hetfield kısa süre önce verdiği bir röportajda, “Load” ve “ReLoad” döneminde METALLICA’nın yaptıklarının tam olarak içine sinmediğini ifade etmiş.

    Hetfield şöyle konuşmuş:

    “Bir grupta dört kişi varsa, bazı durumlarda ödün vermeniz gerekebiliyor. Her şeyi yönlendiren iki kişi var, Lars ve ben. Bir fikir ayrılığı olduğunda birisinin ödün vermesi gerekiyor. Bunun daha da ötesinde, yapmanın doğru olmadığını düşündüğünüz bir şey olduğundaysa olay başka yerlere gidiyor. Biz birkaç kez böyle şeyler yaşadık; “Load” ve “ReLoad” dönemi benim için öyleydi. Olan bitenden %100 memnun değildim, ama kendimden ödün verdim ve yapılanlara uymaya çalıştım. “Bu konuda Lars ve Kirk’ün vizyonuna güveniyorum” diye düşündüm. “İkiniz de bu konuda çok tutkulusunuz, o yüzden ben de size eşlik edeceğim” dedim, çünkü dördümüz de katkıda bulunursak, ortaya çıkacak şey daha iyi olacaktı. Ben de elimden gelenin en iyisini yaptım, ancak beklediğim kadar iyi olmadı. Yine de pişman değilim, çünkü o sırada doğru olanın o olduğunu düşünüyordum. Dolayısıyla, grubun ilerlemesi ve bütünlüğü adına ödün vermem gerekirse, bunu yaparım.”


    Hetfield geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda da, “Cliff Burton yaşasaydı “Load”, “ReLoad” ve “St. Anger” konusunda ne düşünürdü?” şeklindeki bir soruya şöyle cevap vermişti.

    “Bence belli bir karşı gelme mutlaka olurdu. Bence “Siyah Albüm” çok iyi bir albümdü ve onu yapacak cesaretimizin olmasından da memnunum… “Load” ve “ReLoad” konusundaysa, Cliff yaşasaydı onların yapılmasına, METALLICA’nın yeniden keşfedilmesine veya METALLICA’nın U2 versiyonuna kesinlikle karşı olma konusunda iyi bir müttefikim olmuş olurdu.“



    http://www.pasifagresif.com/2017/11/james-hetfield-metallicanin-load-ve-reload-doneminden-tam-olarak-memnun-olmadigini-acikladi/




  • Onları daha anlaşılır şekilde koyayım.

    quote:

    Danimarka Başbakanı, Endonezya Başkanına Metallica Albümü Hediye Etti

    Sanırım bir çoğunuz Endonezya Başkanı Joko “Jokowi” Widodo’yu tanıyor olmalı. Kendisi tam bir metalhead. Başkan seçilmesinin ardından yabancı medyada gündem olmuştu ve kendisini sıkı bir Metallica, Lamb Of God ve Megadeth fanı olarak tanıtmıştı.

    Bu durumu bilen Danimarka Başbakanı Lars Lokke Rasmussen, Widodo ile olan görüşmelerine eli boş gitmemiş ve Metallica’nın geçtiğimiz haftalarda yayımladığı yeni Master Of Puppets box set’ini götürmüş. Hem de Lars Ulrich tarafından imzalanmış şekilde.

    Widodo’nun hediye görünce verdiği tepki “başbakan Lars müzik zevkimi iyi biliyor” olmuş. Danimarkalı başbakanın Twitter üzerinden paylaştığı gönderiyi aşağıdan görebilirsiniz.









    https://turkgitar.net/danimarka-basbakani-endonezya-baskanina-metallica-albumu-hediye-etti//embed" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_top">.


    (
    )








    Kaynak:https://turkgitar.net/danimarka-basbakani-endonezya-baskanina-metallica-albumu-hediye-etti/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 29 Kasım 2017; 17:47:51 >




  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Twitter ve Instagram bağlantılarını aynı anda koyunca biri gözükmedi.




    Ekleme: Twitter gözükmüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 29 Kasım 2017; 17:51:20 >
  • Bu sene de tüm albüm için En İyi Hard Rock Albümü dalında, Atlas Rise ile de En İyi Rock Şarkısı dalında Grammy ödülüne aday olmuşlar.








    .


    (
    )








  • Şubat'ta açılmış ama yeni farkına vardım. All Within My Hands adında bir vakıf kurmuşlar:


    https://allwithinmyhands.org/
  • Arkadaşlar Master of Puppets'ın Remastered versiyonunu beğendiniz mi? Ses kalitesi ve atmosferi hakkında yorumunuz nedir?






  • .


    (
    )








  • Yeni albüm mü geliyor yoksa?
  • Muhtemelen bir anlamı yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.