Yepyeni makina , 40 GB ve daha içine Blu-Ray , DVD , CD sürülmedi . Yanında Metal Gear Solid 4 NTSC Kutulu kitapçıklı , Gran Turismo 5 Prolouge , F1 Championship Edition verilecektir . DualShock 3 vereceğim ve DS3'ün de PS3'ün de rengi Siyah değil , Gun Metal'dir . Kısacası özel olacaksınız . Fiyat konusunda esnek olmam mümkün değil , aşırı pahalıya aldım makinamı . 900'den satışa sunuyorum , daha da inebilirim . Ciddi alıcı olursa foto'larım .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Hayırlı satışlar hocam. Ben de ps3 almadan önce bu versiyonu çok aramıştım ama bulamadım ne yazık ki :) Benim bildiğim konsol (gun metal gray olarak) sadece japonyada limitied edition olarak çıktı. Yani bunu kolay kolay bulamazsınız. Ama pal değil ntscj olması lazım. Yanında mgs4 özel set de olmaası lazım(koimanın yorumları, making of gibi şeyleri içeren 1-2 bluray), sadece oyun değil. avrupa ve amerikaya "gelecek gelecek" diye çok duydum ama geldiğini görmedim. Bu arada neden satıyorsun? Mgs fanatiği olan biri kolay kolay satmaz bunu.
Bende 2. MGS4 Konsolu Satacağım Cihaz NTSC'dir evet . Dediklerin var , Kojima'dan yorumların yapılış aşamasının videoları olan blu-raylar var 2 tane .