Şimdi Ara

Metal Gear Solid 3 Chokehold ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ne olur yardım edin adamı chokehold pozisyonuna nasıl getircez.Düşmanın arkasına gidip yuvarlağa basılı tutuyorum ama adamı zırraaaaaaaank diye yere çarpıyor.Lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 11 Ekim 2005, 17:19:22 >

• ya orayı bilmiyorumda bu oyunu pc de oynamıyosun dimi pc ye çıktımı yoksa ??
  • Yok kardeş pc için mgs 2 den sonrası yok.
  • abi oynadım ben bunu ama hatırlamıyom
  • krıtoz sna katılıyorummmm aynı durumdayım burda hatırlaak için kafayı yedim kanka sende şöyle akılda kalır yanlarından sor yaaww
  • www.mgsturkiye.com dan cok genıs acıklamalar bılabılırsın.
    thermal gozluk yada mıcrofon işine yarayabılır.
    ayrıca bulundugun ortama gore mutlaka kamuflajını ıyı ayarlaman gereklı
    basarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 1 Ekim 2005, 11:05:34 >
  • Yaw eskiden adamın arkasına gidip yuvarlağa basınca adamı kapıyodu artık kapmıyo tekme tokat vuruyo.Bıçağı da seçiyorum aynı silahı da seçiyorum aynı.Bu arada snake vs monkey de maymunları nasıl yakalıycam vuruyorum maymunlara bayılıyolar ama yakalıyamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metal Gear Solid 4 Yama İstek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar oyunda bi şeyi çözemedim yardım ederseniz sevinirim.

Bu silk troath hareketi nasıl yapılıyor.Basic moves dan bakıyorum önce adamı chokehold pozisyonuna getir diyo.Bunun için de yuvarlağa basılı tutmamı söylüyor bende adama arkasında sinsice yaklaşıp yuvarlağa basılı tutuyorum ama bu sefer adamı draaank diye yere çarpıyor adam bayılıyor ve bi zaman sonra tekrar ayağa kalkıyor lütfen yardım edin.Şu chokehold nasıl yapılır söyleyin gerisini zaten biliyorum.
  • Yaa arkadaşlar ne olur cevap verin.Hakkaten çözemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.