Şimdi Ara

Metal Gear Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar playstation 2 nin ilk zamanlarında almıştım ve metal gear solid 2: sons of liberty ile bu seri ile tanısmıstım. Fakat oyunu bitirmek nasip olmadı ve diger oyunlarını da oynamadım hiç. Şimdi seriye başlamak istiyorum. Hangi oyunları oynamalıyım sırasıyla? Legacy Collection varmıs heralde onda olmayan oyunlar var mı? Elimdeki platformlar PC ve PSP. Yardımcı olursanız cok mutlu olurum. Mümkünse Türkçe yama yapabilecegim platformlar önceligimdir.

• Oyunların geçtiği yıllar ve kronolojik sırası şu şekildedir. Ama sen çıktığı sırada oynayabilirsin.

1964 – Metal Gear Solid 3: Snake Eater - Çıkış Yılı: 2004 PS2
    1970 – Metal Gear Solid: Portable Ops - Çıkış Yılı: 2004 PSP
    1974 – Metal Gear Solid: Peace Walker - Çıkış Yılı: 2010 PSP
    1975 – Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - Çıkış Yılı: 2014 PS4
    1984 – Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Çıkış Yılı: 2015 PS4
    1995 – Metal Gear - Çıkış Yılı: 1987 MSX2
    1999 – Metal Gear 2: Solid Snake - 1990 MSX2
    2005 – Metal Gear Solid - Çıkış Yılı: 1998 PS1
    2007/09 – Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - Çıkış Yılı: 2001 PS2
    2014 – Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - Çıkış Yılı: 2008 PS4
    2016/18 – Metal Gear Rising: Revengeance - Çıkış Yılı: 2013 PS3

Dediğin gibi Legacy Collection alarak başlayabilirsin. Revengeance, Portable Ops ve tabiki PS4'e çıkan oyunlar harici tüm oyunlar mevcut bu sette. Bazıları disk olarak bazıları dijital indirme ile. Revengeance ve Portable Ops zaten yan oyun.

Yalnız son yazdığını görmemiştim. Legacy Collection sadece PS3 için var. Bunun dışında oyunların PC versiyonları olanları PC'de oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 1 Temmuz 2015; 13:35:13 >

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    PS3 alıveririz olmazsa bir tane. Ben bir konsoldaki mutlaka oynanılması gereken oyunları oynamadan digerine geçmiyorum ve ps3 cıktıgından beri cok yabancı kaldım. Eski tarihli Metal Gear oyunları grafikleri yenilenmiş hali falan mı var Legacy Collectionda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cholo -- 1 Temmuz 2015; 13:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeTissier

PS3 alıveririz olmazsa bir tane. Ben bir konsoldaki mutlaka oynanılması gereken oyunları oynamadan digerine geçmiyorum ve ps3 cıktıgından beri cok yabancı kaldım. Eski tarihli Metal Gear oyunları grafikleri yenilenmiş hali falan mı var Legacy Collectionda?

MGS 2, MGS 3 ve Peace Walker'ın PS3 için elden geçen HD Collection versiyonları mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 1 Temmuz 2015; 13:54:56 >
    Msx2 oyunları dahil değil yani? Emülatör falan yükleyip oynasam diyeceğim ama değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTissier

Msx2 oyunları dahil değil yani? Emülatör falan yükleyip oynasam diyeceğim ama değer mi?

Yok dahil değil. Zaten o oyunları bu saatten sonra ancak yeniden yapılırsa Re-Make paklar o da çok zor. Tabi Kojima bir çılgınlık yapmazsa.
    Yapması çok zor zaten yakında kovulacak Phantom Pain son işi olacak onun. O zaman hikayelerini okuyup geçmek en mantıklısı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metal Gear serisine giriş
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.