Şimdi Ara

Metal Dinleyenlerin Bulustugu Yer!.. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.195
Cevap
0
Favori
107.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: nerazzuri

bu arada coal chamber'ın chamber music ve coal chamber dışında başka albümü war mi?bilen warsa içinizde bi yardim ediwersin...warsa nerden indirebilirim bi el atiwerin arkadaşlar...

var abi albumun adı da dark days link icin pm atıyorum

http://eselmetal.wz.cz/index.php?modul=albums&lang=en

linki silent_scream yolladi bana değil ona teşekkür edersiniz artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 13 Ocak 2005, 23:41:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

tamam bekliyorum saolasin...bu arada silent link için sağol sende ama kusura bakmassan werdigin linki buraya koyuyorum herkes yararlansın

http://eselmetal.wz.cz/index.php?modul=albums&lang=en

linki silent_scream yolladi bana değil ona teşekkür edersiniz artık :)

bu linkten nası indircez albumleri
  • ben yasak diye eklememistim.ama ekliyim. audiofind.ru
  • hadi arkadaşlar ben kaçtım hepinize iyi akşamlar...
  • önemli değil arkadaşlar .Evet bu arada Iron Maiden bass çısı Steve Harris eski bir futbolcu , West Ham United taraftarı , hatta gitarında sağ üst köşede west ham in amblemi var.Yarın Judas Priest bekliyoruz birisinden.

Bu arada yarın arşivi cok geniş bir arkadaşıma gidiyorum.Orphaned Land'den Megadeth'e bir sürü yeni isimle dolacak harddiskim.Discmanimin ve cd-rw'min Allah yardımcısı olsun...Ayrıca Pentagram Biyografisi de hazırlanıyor.Muhtemelen hafta sonu burda.İyi geceler kardeşler.

Iriver Clix 2 8GB RedLine
  • quote:

Orjinalden alıntı: arabian night

Beyler bana iyi bir lyric sitesi lazım.Boyle her aradıgımı kolayca bulabilecegim.Ozellikle album olarak sınıflandırılmıs sekilde.Bilen var mı?

Bu arada yarın arşivi cok geniş bir arkadaşıma gidiyorum.Orphaned Land'den Megadeth'e bir sürü yeni isimle dolacak harddiskim.Discmanimin ve cd-rw'min Allah yardımcısı olsun...Ayrıca Pentagram Biyografisi de hazırlanıyor.Muhtemelen hafta sonu burda.İyi geceler kardeşler.

www.darklyrics.com
  • walla arkadaşlar biyografiler için sağolunda battı balık yan gider hepsinin babası black sabbath ıron butterfly vb.... gibi hard rock gruplarınada saygı göstersek unutmayın geçmiş olmassa gelecek hiç olmaz :-)

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

önemli değil arkadaşlar .Evet bu arada Iron Maiden bass çısı Steve Harris eski bir futbolcu , West Ham United taraftarı , hatta gitarında sağ üst köşede west ham in amblemi var.Yarın Judas Priest bekliyoruz birisinden.

Geliyo yolda...

1970 yılında ingilternin birmingham şehrinde gitarist K.K downing ile yakın arkadaşı basçı Ian hill tarafından kuruldu.vokalde Alan Atkins ile davulda John ellis tarafından tamamlanan kadrosuyla ilk konserini 1971 de Essington da veren grubun adı Atkinsin eski grubunun adıydı.1971 sonunda Ellisin yerine Chric chambell ve 1972 yılını tümünü yollarda geçiren gruptan bu kez 1973 yılında Atkins ile Chambell birlikte ayrıldı.bu ayrılık sonrası grubun kaderide değişecekti.onların yerine hiroşima isimli gruptan vokalist Rob Halford ile davulcu John hinch geldi.bu kadroyla küçük bir ingiliz plak şirketi olan gull records ile anlaşma imzaladılar.

ilk albümleri ROCKA ROLLA yı 1974 yaptılar. bu albümün kaydından önce gruba 2. gitarist olarak Gleen Tipton katılmıştı.eylül 1974 de yayınlanan albüm pek başarılı olamadı. 1975 te Hinch in yerine gelen Alan Moore ile grup 2. albümü SAD WİNGS OF DESTİNY(1976)piyasaya verdi.oldukça ii tepkiler alan albüme rağmen grubun parasal durumunda değişiklik olmadı. ancak albümün başarısı sonucu CBS records ile anlaşma imzaladı ve bu kez Simon Philipsin yer aldığı SİN AFTER SİN i yaptı.daha sonra çıkan STAİNED CLASS(1978),KILLING MACHINE(1978),ANLEASHED IN THE EAST(1979)gibi albümlerle ismini büyük kitlelere duyurdu

1982 de SCREAMİNG FOR VEBGEANCE ile başarısının zirvesine çıktı.plati plak ödülleri kazandı.heavy meatlin büyük gruplarından biri olma özelliğini kazandı.davulcu bakımından değişiklikler yaşamaya devam etti.ancak 1984 tarihli DEFENDERS OF THE FAiTH ile sertliğinin en aşırı ucunu ortaya koydu. öte yandan ticari çizgide görünen TURBO(1986)yumuşak ve ticari görünsede bir kaç yıl sonra yeniden gündeme geldi ve heavy metal içinde yer alan techno pop kolunun çıkış kaynağı oldu.

1990da yayınlanan son stüdyo albümüPAİNKİLER ile grup en sert çalışmasını yaptı,gitaristlerinin virtiöz olarak ortaya koydukları gövde gösterileri basla davulun alışılanın dışında öne çıkışları ve vokalin genç solistleri utandıracak yorumuyla judas priest HEAVY METAL GODS sıfatını kazandıkları kariyerini zirvede noktaladı.kariyerine sert başlayan ve sonradan yumuşayan grupları aksine giderek sertleşen tek grup oldu.yaptığı çalışmalarla heavy metalin gelişiminde büyük rol oynadı.kariyerlerinin ileriki zamanlarında heavy metal tanrıları olarak kutsandılar.20. yy sonunda kariyerini sonladığında heavy metalin en bÜyük grubu olmuşlardı.

• helal metalized her neyse bende bi kaç grup ekleyeyim

senfonik olarak darzamat ve stille volku tawsiye ederim (her ne kdr stille volk ta fazla bas davul bulunmasada :D)

death metal olarak death darl tranquility carpatian forest menhir ve moonsorrow

black metal olarak saymaya başlarsam çokkkk ama çokkk uzun olur

trash
    OVERKİLL
    ANTHRAX
    TESTAMENT
    AXEL RUDİ PELL

AKLIMA ŞİMDİLİK BU KDR GELDİ :-)
  • Judas Priest ın ilginç bir özelliğide sound olarak sert başlayıp yumuşamalarından ziyade yumuşak bir soundla başlayıp giderek sertleşmesidir bilginize

Orjinalden alıntı: metalized

VE İŞTE JUDAS PRIEST...

1970 yılında ingilternin birmingham şehrinde gitarist K.K downing ile yakın arkadaşı basçı Ian hill tarafından kuruldu.vokalde Alan Atkins ile davulda John ellis tarafından tamamlanan kadrosuyla ilk konserini 1971 de Essington da veren grubun adı Atkinsin eski grubunun adıydı.1971 sonunda Ellisin yerine Chric chambell ve 1972 yılını tümünü yollarda geçiren gruptan bu kez 1973 yılında Atkins ile Chambell birlikte ayrıldı.bu ayrılık sonrası grubun kaderide değişecekti.onların yerine hiroşima isimli gruptan vokalist Rob Halford ile davulcu John hinch geldi.bu kadroyla küçük bir ingiliz plak şirketi olan gull records ile anlaşma imzaladılar.

ilk albümleri ROCKA ROLLA yı 1974 yaptılar. bu albümün kaydından önce gruba 2. gitarist olarak Gleen Tipton katılmıştı.eylül 1974 de yayınlanan albüm pek başarılı olamadı. 1975 te Hinch in yerine gelen Alan Moore ile grup 2. albümü SAD WİNGS OF DESTİNY(1976)piyasaya verdi.oldukça ii tepkiler alan albüme rağmen grubun parasal durumunda değişiklik olmadı. ancak albümün başarısı sonucu CBS records ile anlaşma imzaladı ve bu kez Simon Philipsin yer aldığı SİN AFTER SİN i yaptı.daha sonra çıkan STAİNED CLASS(1978),KILLING MACHINE(1978),ANLEASHED IN THE EAST(1979)gibi albümlerle ismini büyük kitlelere duyurdu

1982 de SCREAMİNG FOR VEBGEANCE ile başarısının zirvesine çıktı.plati plak ödülleri kazandı.heavy meatlin büyük gruplarından biri olma özelliğini kazandı.davulcu bakımından değişiklikler yaşamaya devam etti.ancak 1984 tarihli DEFENDERS OF THE FAiTH ile sertliğinin en aşırı ucunu ortaya koydu. öte yandan ticari çizgide görünen TURBO(1986)yumuşak ve ticari görünsede bir kaç yıl sonra yeniden gündeme geldi ve heavy metal içinde yer alan techno pop kolunun çıkış kaynağı oldu.

1990da yayınlanan son stüdyo albümüPAİNKİLER ile grup en sert çalışmasını yaptı,gitaristlerinin virtiöz olarak ortaya koydukları gövde gösterileri basla davulun alışılanın dışında öne çıkışları ve vokalin genç solistleri utandıracak yorumuyla judas priest HEAVY METAL GODS sıfatını kazandıkları kariyerini zirvede noktaladı.kariyerine sert başlayan ve sonradan yumuşayan grupları aksine giderek sertleşen tek grup oldu.yaptığı çalışmalarla heavy metalin gelişiminde büyük rol oynadı.kariyerlerinin ileriki zamanlarında heavy metal tanrıları olarak kutsandılar.20. yy sonunda kariyerini sonladığında heavy metalin en bÜyük grubu olmuşlardı.

geldi bile eline saglık

• quote:

Orjinalden alıntı: wincih

trash
    OVERKİLL
    ANTHRAX
    TESTAMENT
    AXEL RUDİ PELL

AKLIMA ŞİMDİLİK BU KDR GELDİ :-)

böyle başladıysa ii gider zaten....
    iii de slayer ı ismide geçmesi lazım buralarda di mi ?

herne kdr slayer ı çok sevmesemde orada olması lazım :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincih -- 14 Ocak 2005, 2:15:33 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.