Şimdi Ara

Metal Dinleyenlerin Bulustugu Yer!.. (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.195
Cevap
0
Favori
107.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: ardagoth

quote:

Orjinalden alıntı: Respediance

1-cof
    2-cob
    3-dimmu
    4-opeth
    5-katatonia
    6-sabbath
    7-in flames
    8-dark tranqulity
    9-kalmah
    10-burzum
    11-venom
    12-anathema
    13- (korn yazmştm vazgeçtm)
    14-marduk
    15-arch enemy
    16-Iced Earth

Gerisini size havale ediorum önerilerinizi bekliorum Zannetmeyin ki bunlarn hastasıyım yoq az şarkılarını dinlerm bazı grupların Zaten bu cd i de onun için çektiriyorum ya sabah başlıcam akşama kadar bi grup hepsini yalayıp yutucam Felsefesini ne kadar anlarım bilemiyorum

Penumbra
    Edguy
    Lake Of Tears
    Amon Amarth
    Draconian

Tristania
    Therion
    Stratovarius
    Ozzy Osbourne
    Moonspell
    Morbid Ange
    Lacuna Coıl
    Grave Digger
    Enslaved
    Epica
    Running Wild
    Slayer
    Sepultura
    Benediction
    Axel Rudi Pell

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..

• Çok saolun
    Six feet deep is the incision In my heart, that barless prison Discolors all with tunnel vision Sunsetter Nymphetamine Sick and weak from my condition This lust, this vampyric addiction To her alone in full submission None better. . . Nymphette
  • quote:

Orjinalden alıntı: Respediance

Çok saolun

ni dimag

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • sakallı sende biraz gurur olsa bu forumdan uzak dururdun.
    kaçıncı bu,sölesene.
    sen git biraz kendin gibi olanlarla takılsana. senin yüzünden olanları hatırla.
    buralardan da uzak dur.

Biz iki hırsız arasında kendimizi feda ederiz. Düne ait üzüntülerle yarına ait korkular. (Fulton Cursier)

Fo+oğraf | 6GEN Fotoğraf Dergisi
  • arkadaşlar Megadeath & Metallica - Hunger (Unreleased) şrksının tabını nerden bulabilirm................bütün arama programlarını denedim olmadı.............................yardımcı olursanız sevinirim..................::S:S:S:S:S:S:s.teşekkurler

Orjinalden alıntı: ercixxfear

arkadaşlar Megadeath & Metallica - Hunger (Unreleased) şrksının tabını nerden bulabilirm................bütün arama programlarını denedim olmadı.............................yardımcı olursanız sevinirim..................::S:S:S:S:S:S:s.teşekkurler

şunlara bi bak istersen

http://www.heavymetaltr.com/News-new_topic-11.html

http://www.metaltr.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=41

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..

• D&R 'daki EMI albümlerinin indirimi acaip işime yaradı, bir Iron Maiden fanatiği olarak, eksik olan bütün orijinal cdlerini hem de enhanced (albümler 1994'te tekrar elden geçirilmiş ve içlerine videolar vs eklenmiş, kitapçıkları da zenginleştirilmiş) olmaları da cabası. Tabi ben bu CD'lerin senelerdir farkındaydım ama CD fiyatları her geçen gün daha uçarken zordu. Ama tanesi 15 milyona üstelik internetten 12 milyona inince durmadıım

Yeni albümleri bence çok kaliteli, özellikle enstrumanların tonlarını muhteşem ayarlamışlar. For The Greater Good Of God favorim.
    DVD fiyatlarını da düşürdü D&R,
    IRON MAIDEN - Early Days Part 1 harika arkadaşlar, hem eski konserler hem de en önemlisi 90 dakikalık belgesel tadında Iron Maiden tarihi var, taaa en baştan ( Gipsy's Kiss - Iron Maiden'ın ilk hali) bütün eski grup üyeleri ile röportajlarla. Ben çıktığı zaman Amazondan almıştım.
    Ayrıca Visions Of The Beast'i de kesinlikle tavsiye ediyorum. Bütün video klipler var.
    Rock In Rio ve Death On The Road DVD'leri de 1 numara.
    Haftaya amazon'dan Bruce Dickinson Anthology DVD'si geliyor. 3 DVD, Bruce'un solo kariyerini baştan aşağı konserlerle, dökumanlarla anlatıyor.

Iron Maiden Bruce'un dönüşünden sonra tekrar inanılmaz günlerine geri döndü bence ve hiç bir grup yanına hala yaklaşamıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

Iron maiden ının yeni albümünden ilk parça
    Parça yasaldır resmi sitesinde video olarakta mevcut.
    http://www.ironmaiden.com/homepage.php?section=0&subsection=0

Metal Dinleyenlerin Bulustugu Yer!..

Iron Maiden - The Reincarnation Of Benjamin Breeg
    http://files.filefront.com/Iron_Maiden_New_Song/;5276443;;/fileinfo.html

• madem konu metalden açıldı sizlerle duygularımı paylaşmak istiyorum
    ben sinirli stresli olduum zaman metal,punk dinlerim çünkü beni kendime getirio moralim düzelio rahatlatıo metalin üzerinede tanımam abi

• iced earth ın ana riffini çalmam gerçekten imkansızmı=?

baya bir zor

http://www.youtube.com/watch?v=QOb6JSQd-Qw (süpppperrrr!!!)
  • Bnede lınkın park dınlerım ama metale gırermı bılmıyom.
  • pandacuum , metalnotdead fln kemik tayfa gidince bitti topic yaw çok duygulandım şimdi ne günlerimiz geçti burda

Orjinalden alıntı: nerazzuri

pandacuum , metalnotdead fln kemik tayfa gidince bitti topic yaw çok duygulandım şimdi ne günlerimiz geçti burda

Birçok kişi gitti memetcuum,e haliyle eski muhabbet olmayınca insanın da pek yazası gelmiyor
    ASUS ROG Swift PG279q 27" IPS Monitor - ASUS Maximus Hero VIII Z170 - Intel i7 6700K 4.0GHz CPU - 16GB DDR4 3200MHz Corsair Dominator - EVGA 8GB GeForce GTX 1070 SC GPU - 256GB SanDisk SSD - CREATIVE Sound Blaster ZX Ses Karti --- PEUGEOT 308 1.2 130hp EAT6 Allure - Premium Pack Tekno Gri (2015)
  • hortttttttttttttttttttt

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.