arkadaşlar merhaba, quest 3 alacağım malum ülkemizde garantisi yok muhtemelen bir satıcıdan buluşup test ederek alacağım, nelere dikkat etmem gerekiyor acaba alırken ? Cihazın nereden alındığının ve faturasız olmasının bi önemi var mıdır? |
Meta Quest 3 [ANA KONU] (25. sayfa)

-
-
2 ucu L 5 metre olanı stokta var.
amazon
ORICO USB C - USB C Kablosu, 20Gbps USB 3.2 Gen2X2 Veri Kablosu Tip C Hızlı Şarj Kablosu 100W Destek 4K@60Hz Uyumlu Dizüstü Bilgisayar Cep Telefonu Hub'ları Bağlantı İstasyonları 90 Derece 5Mhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B7NQ6XC9/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A9FK9VU45WQ56&psc=11 ucu düz 1 ucu L 3metre olan da var.
amazon
ORICO USB C Kablosu, 20Gbps USB 3.2 Gen2X2 Veri Kablosu USB C'den USB C'ye Şarj Kablosu 100W Destek 4K@60Hz Uyumlu Dizüstü Cep Telefonu Hub'ları Yerleştirme İstasyonları 90 Derece 3Mhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B7NQTT9S/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A9FK9VU45WQ56&psc=1
-
Teşekkür editörüm desteğin için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Q2 için bu kabloyu almıştım, kullanmaya devam ediyorum ama kafama takıldı şimdi, bu kablolarla değiştirsem mi diye.
Hatta anakartta USB-c de var, iki tarafı usb-c yapsam daha iyi olacak gibi. En azından USB çıkışına da kalmam. O da 3.0 destekli gerçi ama bilemedim.
Bu arada dün Virtual Desktop'ı açıp denedim biraz, almıştım ama neredeyse hiç kullanmamıştım, mekanı sinema salonu olarak ayarladım ve bir dizi açtım. Gerçekten de çok iyi oldu. Bununla bu şekilde oyun falan da oynanır. Küçük monitörü olanlar için de biçilmiş kaftan vallahi.
Görüntü nasıl bozulmuyor onu anlayamadım, monitörüm 2k, şimdi gözlükte görüntü büyüyünce netlik gider diyordum, gözlükte gördüğüm görüntü de birebirdi, direkt aktarım mı yapıyor bozmadan?
Programın yorumlarda biri "monitörler tarih mi olacak" demiş, vallahi ona doğru gidebiliriz. İlginç.
-
İyi günler ürünü yeni aldım, hediye kredi için yapmam gereken işlemler nedir?
Pm attım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, geçen hafta aldığım 512 lik MQ3 ile aranıza yeni katıldım.
Kendi Meta hesabımı açtım, quest for developer hesabımı açtım, organization kurdum.
PC de Develper Hub, Rookie Sidelooder ve Sidequest uygulamalarını kurdum.
Quest i developer moda aldım.
Kendi kablosu ile bağlantı sağladım.
Şu anda Rookie ile quest üzerinde kendi hesabıma (sahip) "bilinmeyen kaynaklardan yüklenen uygulamalar" kısmından yüklediğim oyun ve uygulamalara erişim sorunsuz çalıştırabiliyorum.
Aynı zamanda 10 ve 12 yaşında ki çocuklarım için de Meta hesabı açtım ve ebeveyn denetimli olarak alie yönetim merkezini kullanarak 2 çocuğu ek profil olarak kaydettim.
Şu anda yetki vs uygulama indirme satınalma kısmında tam denetim yapabiliyorum.
Soru:
Rookie ile quest e attığım oyunları ana profilin "bilinmeyen kaynaklardan yüklenen uygulamalar" kısmında görmeme rağmen diğer profillerde göremiyorum.
Rookie ile ayrı br ayar mı yapmam gerekiyor?
Profilin erişim hakları ile ilgili bir sorun mu var?
-
Ana hesap ayarlarında "uygulamalarımı paylaş" açık olduğu zaman diğer profiller yüklediğiniz her şeyi görebiliyor. Hala göremiyorsanız diğer hesapların da geliştirici hesabı olarak aktivasyonlarını yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 28 Şubat 2024; 10:41:38 > -
Evet, resmi uygulama mağazasında ki herşeyi görebiliyor dediğiniz gibi, ancak "bilinmeyen kaynaklardan yüklenen uygulamalar" kısmı gözükmüyor. 🤷♂️
-
Reddit'te "yalnızca telefona bağlı olan ana hesap geliştirici modunu ve bilinmeyen kaynakları kullanabilir, diğer hesaplar kullanamaz" diye yazmışlar. Haliyle kurduğunuz diğer hesaplardan birini geliştirici moduna getirip ayrıca kurmayı deneyebilirsiniz ancak başaralı olamayabilirsiniz.
-
Merhaba geçen hafta quest 3 ile aranıza yeni katıldım br sorum olacak skybox uygulamasını galiba ücretsiz alabiliyomuşuz 30 dolarlık bir promosyon varmış nasıl oluyor acaba bir de bigscreen uygulaması iyi midir bu oyun oynarken ve her filmi izlerken kullanılabilir mi Amazondan dizi falan izlerken de bunları açabilme olanağımız oluyor mu
abi sen ne yaptın yaaaa, teknolojiyi nirvanasında yaşıyorsun:)))
-
hocam ne demek istediğinizi anlamadım
-
Mesaj attım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günaydın arkadaşlar.
Bu VR olayına oldukça mesafeli olarak yaklaşmaktaydım. Taa ki geçen hafta kuzene gidene kadar. Meta Quest 3 almış. Deneyimledim ve ben de almaya karar verdim. Ama şuan değil.
Sorum şu:
Konunun ilk mesajlarında bir karma muhabbeti dönmüştü. Nedir o?
Bir de VR ile oyun program geliştiren için tester lık yapabilirim
-
-
Hocam yanlışlıkla oldu ben aslında bu cevabı göktuğ arkadaşa yazacaktım özür dilerim:)
-
Amazon Prime uygulaması var zaten. Ekstra bir şeye gerek yok.
Skybox,4xVR ücretli uygulamalar. Bunlar ağ üzerinden yada başlığa atacağınız indirilmiş filmler için.
DeoVR ücretsiz. BigScreen Ücretsiz. Big Screen içinde ayrıca entegre Youtube ve amazon da var.
-
Ben bunun için yazmadım hocam Sanal Gerçeklik gözlüğü ile yaratmış olduğunuz arkadaş yorumunuzu okudum yok artık dedim:)) tebrik ederim walla. Bu Meta Quest 3 almayı düşünüyorum bende ama bende pc olarak Macbook M3 Pro var onunla kullanabilirmiyim? Birde yurtdışından gelen 128 gb cihazlar en ucuzu bir sıkıntı çıkarmı onlarda
-
Cihaz kendi donanımı ve işletim sistemi ile çalışan bağımsız bir sistem. Cep telefonunun gözlük hali gibi düşünün. Tüm uygulama ve oyunlar kendi mağazasında var.
Ekstra olarak bilgisayara bağlayıp PCVR deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Oculus ve Steam bu desteği veriyor ama PC oyunlarının hepsi MacOS'de çalışmayabilir.
Burada satılan ürünlerin hepsi yurt dışı zaten. Ben 1ay kullanılmış 2.el aldım. Dolap'ta peşin fiyatına 9 taksitle alınabiliyor. Oraya göz atın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X