Bildirim
Mesut Çevik'in her dediğini tekrar edenler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
o bir idol -
mesut reyiz Ericson T10 tam bir f/p ürünü desin gider anında alırım şimdi. o bir efsane o bir fenomen.
edit: marka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bradley Cooper -- 24 Ocak 2014; 13:48:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bradley Cooper
mesut reyiz sony ericson t10 tam bir f/p ürünü desin gider anında alırım şimdi. o bir efsane o bir fenomen
-
Mesut çevik bir bildiği var ki söylüyor herkesin onu onun dediklerini söylemesi de doğruyu söylediği anlamına gelmez mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekrem71 forever
Forum Mesut çevik'i taklit edEBİLİR
Herkes istediğini yapABİLİR
Şaka saka hepsi forever
Mesut reyis istesin hadım ederim kendimi. "In Mesut We Trust"
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen
Mesut reyis istesin hadım ederim kendimi. "In Mesut We Trust"
-
quote:
mesut reyiz sony ericson t10 tam bir f/p ürünü desin gider anında alırım şimdi. o bir efsane o bir fenomen
baboş, ericsson olcak. daha birleşmemişlerdi o zamanlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vash The Stampede
quote:
baboş, ericsson olcak. daha birleşmemişlerdi o zamanlar.
olmasa bile bulurdum o derece
-
Tamam biz de seviyoruz da adamin her dedigini papagaN gibi tekrarlamiyoruz
meraba ben taylan. -
adam haklı ki bizde ona hak verip o kanıya varıyoruz bu papağan gibi konuşmak değildir. -
Merhaba, ben Mesut Çevik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 24 Ocak 2014; 14:54:58 > -
ya bu ses yapan arkadaşları atın ya
-
Konunun açılma zamanı manidar. Elbet gün gelecek bu millet bizi meclise de taşıyacak o zaman hesaplaşacağız. -
Konunun açılma zamanı manidar. Elbet gün gelecek bu millet bizi meclise de taşıyacak o zaman hesaplaşacağız. -
Bunlar dış mihrakların oyunudur. Bunlara itibar etmemeliyiz, edemeyiz! -
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
Konunun açılma zamanı manidar. Elbet gün gelecek bu millet bizi meclise de taşıyacak o zaman hesaplaşacağız.
Abi millet diye hitap ettiğin kişiler 13-18 yaş arasında sivilceli çocuklarama sizi destekliyorum sonuna kadar
Benzer içerikler
- areka mint breeze zararları
- kenetlenmişsin kalbime ilmek ilmek kimin şiiri
- bir ayda 10 kilo aldiran karışım
- ıslık nasıl çalınır
- operaya giderken ne giyilir
- google çizim yap
- zara indirim ne zaman 2025
- en ilginç rekorlar
- huawei boykot mu
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X