Şimdi Ara

Messinin 20 prime dönem çalım sayısı =Ronaldonun 10 senelik çalım rakamı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-007D66956

ATM kim? Barca’yı elediyse ne yapayım? Klasik dönemlik takımlardan.

2010 Inter, 2009 Barca, 2013 Bayern, 2012 Chelsea, 2019 Liverpool, 2007 Milan gibi hangi rakip vardı? Real Madrid tek iyi takımdı o dönemler.
    2009 Barça, son 10 yilin en iyi takimi, 2013 Bayern, son 10 yilin en iyi 2.takimi olarak gösteriliyor futbol oteriteleri tarafindan.

2013-2018 Reali diğer takimlarin hepsinden çok daha kaliteydi.Chelsea, 2012de ŞLyi 11 kişi defans yaparak, oynadiği her maçta oyun olarak ezilerek aldi.

2015 Barçasini da 4.sirada sayarim.

Ronaldo, 2009da Unitedi birakip, Reale geldi. Realin ŞLde iddiali kadro kurmasi 2013ü buldu.Ronaldonun kariyerinden 4 senesi boşa gitti. Messiyse, kariyer başlangicindan 2016ya kadar uzun sure ŞLyi kazanacak kadrolarda yer aldi. Ne zaman Xavi, iniesta ve Alves ayrildi, Messi Camp Nouda aslan kesilip, deplasmanda kediye dönen bir oyuncuya dönüştü. O zamandan beri ŞLde başari da yok.

Ronaldo, Modric ve Marcelo sayesinde Ronaldo olmadi. Ronaldo, Unitedtayken de dünyanin en iyilerden biriydi. Fakat, Messiyi Messi yapan Xavi, iniesta ve Alvestir. Onlar ayrildiktan sonra Messinin durumu da ortada.

Önceleri Messiye imrenirdim. Ne kadar harika bir oyuncu derdim.Xavi, iniesta ve Alves ayrildiktan sonra o kadar da harika bir oyuncu değilmiş, Ronaldo daha iyiymiş demeye başladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KyouKai

2009 Barça, son 10 yilin en iyi takimi, 2013 Bayern, son 10 yilin en iyi 2.takimi olarak gösteriliyor futbol oteriteleri tarafindan.

2013-2018 Reali diğer takimlarin hepsinden çok daha kaliteydi.Chelsea, 2012de ŞLyi 11 kişi defans yaparak, oynadiği her maçta oyun olarak ezilerek aldi.

2015 Barçasini da 4.sirada sayarim.

Ronaldo, 2009da Unitedi birakip, Reale geldi. Realin ŞLde iddiali kadro kurmasi 2013ü buldu.Ronaldonun kariyerinden 4 senesi boşa gitti. Messiyse, kariyer başlangicindan 2016ya kadar uzun sure ŞLyi kazanacak kadrolarda yer aldi. Ne zaman Xavi, iniesta ve Alves ayrildi, Messi Camp Nouda aslan kesilip, deplasmanda kediye dönen bir oyuncuya dönüştü. O zamandan beri ŞLde başari da yok.

Ronaldo, Modric ve Marcelo sayesinde Ronaldo olmadi. Ronaldo, Unitedtayken de dünyanin en iyilerden biriydi. Fakat, Messiyi Messi yapan Xavi, iniesta ve Alvestir. Onlar ayrildiktan sonra Messinin durumu da ortada.

Önceleri Messiye imrenirdim. Ne kadar harika bir oyuncu derdim.Xavi, iniesta ve Alves ayrildiktan sonra o kadar da harika bir oyuncu değilmiş, Ronaldo daha iyiymiş demeye başladim.

Alıntıları Göster
    Ronaldo bir daha yarı final göremeyince aynı aynı şeyleri Ramos,Marcelo,Modric için demeni bekliyorum ama o kapasite yok sizin gibilerde.

Manu da bir kakaya tokatlanıp bir messiye tokatlanıp reale gelen ve 5 sene sonra ilk cl sini alan adamın eminim takımdan bağımsız bir performansı vardır,tek başına almıştır kupaları

• quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Nedense konu açıp Ronaldo’ya saldıranlara pek sözün yok gibi duruyor ? Ronaldo sizde aşağılayıcı bir kompleks bırakmış. Ronaldo oynadığı her alanda ağırlığını koymuş bir futbolcu bak tekrar ediyorum istese Real Madrid’de kalıp rahat şekilde gerekeni yapmaya devam ederdi ancak o farklı bir yerde gene başarı peşinde koşmayı tercih eden bir hayvan.. senin ise dediğin şu; Ronaldo tamam Madrid’de United’de Portekiz’de major kupalar aldı hadi Juve’de de alsın görelim. Şaka mısınız siz ? Siz bizimle kafa mı geçiyorsunuz ? Savunduğunuz futbolcular milli takımını bırakacak kadar bu şuurdan uzak ahlak kavramına sahip olmayan futbolcular savunduğunuz futbolcular 1 kulüp dışında kupa alabilmiş değil. Ronaldo Juventus’ta mangal dahi yapsa tarihin en büyüğü olarak tarihe geçmiştir ve tekrar ediyorum Messi 2. Değil ilk 10’da bile kendine yer bulamaz. Barça’nın Dahi en büyüğü değildir bir Cruyff gibi iz bırakamaz. Arjantin’in dahi en büyüğü değildir bir Maradona olmadı olamaz. Farkı anladın mı ?
    Milleti ronaldo kompleksiniz var diyip suçluyorsun ama Messi ilk 10 a bile giremez diyorsun. Kırılmadık rekor bırakmayan ve 6 tane ballon dor almış bi adam bu, yazdığın mesaj baştan aşağı çelişkilerle dolu. Ronaldo, Messiden iyi diyebilirsin ona bir şey diyemem saygı duyarım ama Messi ilk 10 a bile giremez demek çok daha büyük bi kompleksin göstergesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Ballon d'or konusunda objetif olmak gerekirse durumların ya 6-5 veya 5-4 Ronaldo lehine ya da 4'e 4 ya da 5'e 5 olması lazımdı. 2018'de Modric'e verildiyse 2019'da Van Dijk'a, 2019'da Messi'ye verildiyse de 2018'de Ronaldo'ya verilmeliydi. Ayrıca 2010 Ballon d'or Sneijder, 2016 Ballon d'or'un sahibi de Ramos olmalıydı(Bunu Ronaldo Euro da aldı diye tolere edebiliriz gerçi. Bana kalsa Ramos'a verirdim eşit olurdu bugün.).

Alıntıları Göster
    saydıklarının hangisi messiden çok çalım attı? olması gereken: 1. messi 2. neymar 3. hazard

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -BurakBey kullanıcısına yanıt
    gereksiz tartışmalar işte cevap vermeye bile gerek yok

üstteki de oyun kurmayı asistle bağdaştırmış

Suarez'in bugün Iniesta'dan fazla asisti var.

ona göre Suarez daha iyi oyun kurucu demek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.