Şimdi Ara

Messenger Plus! Live ve Eklentileri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
0
Favori
16.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normal bir MSN'de kayıt tutmak veya tutmamak için kayıt log kutusunu işaretlemek yeterli.
    Şunu sormak istiyorum, bu kutu işaretli olmadığı halde sanırım MSN Plus konuşmaları html formatında tutabiliyor.
    Bu doğru mu? Bu durumda kullanıcının haberi olmadan kişisel birçok bilgsi ele geçirilebilir. Örneğin, internet kafelerde. Bu konuda bilgisi olanlardan detaylı bilgi rica ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Saolun çok işime yaradı uplayıp üstte tutmak gerekir konuyu

Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: serkansi

Merhaba,
    Normal bir MSN'de kayıt tutmak veya tutmamak için kayıt log kutusunu işaretlemek yeterli.
    Şunu sormak istiyorum, bu kutu işaretli olmadığı halde sanırım MSN Plus konuşmaları html formatında tutabiliyor.
    Bu doğru mu? Bu durumda kullanıcının haberi olmadan kişisel birçok bilgsi ele geçirilebilir. Örneğin, internet kafelerde. Bu konuda bilgisi olanlardan detaylı bilgi rica ediyorum..

İnternet Kafelerde Ele Geçmesi İstemiyosan Sil O İleti Geçmişinin Bulunduğu Dosyaları. İnternet Kafelerde Bi Sorun Olcağını Düşünmüyorum Zaten Benim Bildiğim Kadarıyla PC'ye Yüklenen Şeyler Otomatik Siliniyordu Yanlışmıyım ?

• Hayır yani ben MSN Plus'un bu tür bir özelliğinin olduğunu ve ayarının nereden yapıldığını sormak istedim, ben de kullanmak isterim..
  • teşekkürler sagolasın
  • 16/05/2007

4.21.270 çıkmış
  • Msn plus live winampta dinlediğim müziği kişisel ileti olarak göstermesi gibi bir özelliği yokmu.
    yoksa Ne tavsiye edersiniz.
  • Messenger Plus! Live 4.23.276 05/06/2007

yeni sürüm çıkmıştır.
  • Gmail Checker bu süper oldu
  • Eyw Kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

Messenger Plus! Live 4.23.276 05/06/2007

yeni sürüm çıkmıştır.

sağol haber verdiğin için
  • pencere işi gzl
  • bu gmail ayarlarını nasıl yapıyoruz

e posta adresimi ekleyeceğim ama bir türlü olmuyor
    add diyorum kayıt etmiyor
  • up

benim sorunun cevabını bilen birirsi yokmu acaba????
  • Saol dostum
  • ya bu convo yu gözden kaçırmışım süpermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

bu gmail ayarlarını nasıl yapıyoruz

e posta adresimi ekleyeceğim ama bir türlü olmuyor
    add diyorum kayıt etmiyor

kullanıcı adı ve şifre yazdıktan sonra ne diyo kabul etmiyo bende sorun çıkmadı
  • otomatik qoruntu resmi degi$tirme oLayi harika yararLi bi topic te$ekkurLer paYLa$im iCin
  • ya arkadaşlar ben bu convoyu yapamadım,bende hiç bir uyarı vermiyo neden ya,nedeeennyardım lütfeennn
  • SAol ! Yararlı Paylaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: The{ROCK}ula

arkadaslar ben convo_notifier i kurdum. ama bunun türkçesini nerden bulabilirim..???

biligim kadarıyla onun tükçesi yok ama aynı işi yapan hatta dahada iyisi Messenger discovery var sana konuşma penceresi açtıgında kapattıgında uyarı veriyor hemde türkçe ayarları felan türkçe
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.