Bildirim
Messenger de webcam sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Web Cam driverlerından meydana gelen bir sorun olabilir. Bu yüzden veriyi iletmemezlik yapabilir. -
@Şirinler Ülkesi
ilgilendiğin için teşekkürler, bu ihtimali düşünüp başka bir usb girişine taktım ve driver i tekrar yükledim.. fakat aynı sorunu tekrar yaptı.
yaklaşık 4 kişiye cam açmayı denedim, uzun süre bekledi ve yine aynı hatayı verdi, sonra 1 kişide sorunsuz bağlandı. fakat koparıp bağlantıyı tekrar denedim yine aynı sorun..
cfosspeed yüklüydü pc de onu da kaldırıp denedim aynı sorun devam ediyor -
Başka bir neden de firewall olabilir. Birde ona bakmaya çalış. Çünkü sık sık firewall msn'nin internete girişini engeller. Ya da son aklıma şu anlık gelen neden internette meydana gelen doluluk olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şirinler Ülkesi -- 31 Aralık 2005 0:23:18 > -
firewall olarak zone alarm kullanıyorum, ordan gereken izni vermiştim.
acaba neden olabilir gerçekten garip bir olay, Msn işte! diyip geçmek istiyorum ama halletmem gereken bir sorun fikirlerinizi bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X