Şimdi Ara

~~ mesleklerin ortalama maaşları güncel 2020 eylül ~~ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
5.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ceng trollerini kudurtan maaşlardır :)) ORTALAMA MAAŞ BUNLAR. Gelipte 50k kazanan ceng örneği vermeyin bi ameliyat ile o paradan daha fazlasını alan doktorlar var... Her mesleğin min max maaşını örnek vermek yerine böyle ORTALAMA rakamlar üzerinden gitmek daha iyi olur :))
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Maaşı takan kim?Şu haftada forumda tıp öğrencileri icin gördüğüm yorumlar
    Vizyonsuz
    Beyinsiz
    Alt sınıf insan
    Çağ dışı meslek
    Ağlak
    Gelir adaletsizliğine yol açan
    Suratsız
    Kibirli,diğer meslekleri hor gören
    Teyzelerin makatiyla ugrasan
    Paragöz
    Iletisimsiz(bu yüzden dayak yiyormuş)
    Ömrü ezberle geçen
    Rekabetten kaçan,korkak
    Daha neler göreceğiz bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:3:57 >
  • Kazanamadıkları için ya da içlerinde ukte kaldığı için yazıyorlar hocam :) Mesleğin insandan götürüsü çok 6 sene olmasından belli zaten (ayrıntıya girip boğmak istemiyorum kısaca en zor bölümlerden biri belkide en zoru) ama bunun yanında getiriside çok :))))) onlar birazda bu noktada kuyruk acısı çekiyorlar :)
    Pratisyen bir hekimin 6 yıllık emeği sonucundaki getirilerini özetleyebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ,]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:3:49 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Sana sormadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC547EB8D

Pratisyen bir hekimin 6 yıllık emeği sonucundaki getirilerini özetleyebilir misiniz?
    5 bin lira (bekçi maaşı) + ilkokul terk kişilerin karşılarında ceket iliklemesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    Bu kadar acımasızca elestirirseniz bir gün ihtiyaç duyduğunuzda başarılı bir doktor bulamazsınız.O zaman başarılı cerrah aramakla meşgul olmayın hatta hiç gitmeyin doktora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:4:8 >
  • kamuajans
    Bölgelere Göre 2020 Yılı Pratisyen Hekimlerin (Doktor) Temmuz Ayı Tazminat Miktarları ve Maaşları Ne Kadar?
    http://www.kamuajans.com/maaslar/bolgelere-gore-2020-yili-pratisyen-hekimlerin-doktor-temmuz-ayi-tazminat-miktarlari-ve-maaslari-ne-kadar-h546567.html

oku bakayım ne yazıyormuş Temmuz 2020.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-44FE223FB

Bu kadar acımasızca elestirirseniz bir gün ihtiyaç duyduğunuzda başarılı bir doktor bulamazsınız.O zaman başarılı cerrah aramakla meşgul olmayın hatta hiç gitmeyin doktora
    Eleştirmedim ki ?Ben gerçekleri söyledim.

Hatta 5-6 bin alan karakterli, iş ahlakına sahip pratisyen hekimler için üzülüyorum. En az 10 bin olması lazım maaşları.

6 yıl+doğu görevi+günde 100-200 hasta+nöbet = 6 bin TL

Neyse akıllı adam her türlü parayı kazanır. Onların da bir planı vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:4:34 >
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:4:16 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    işe başlangıç maaşı 6966. benim attığım şeyde bununla paralel zaten.
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:3:43 >
    7 binden aşağı aldığını iddia eden doktorlarımız yalancı o zaman.

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:3:33 >
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Mart 2021; 20:4:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.