Şimdi Ara

Meslek seçimi hakkında kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sınavdan 50-40k arası sayısal 20-30k arası eşit ağırlık geliyor. Bu ülkede hiçbir şey olmak istemiyorum ama ikinci sınavdan 20-30k sayısal 5-15k eşit ağırlık yapabilecek seviyedeyim. Hukuka mı yönelsem Gazi'de Hacettepe'de mühendis mi olsam karar veremedim. Bi yandan Hacettepe bilgisayar elektrik elektronik makine okusam ne yapabilirim ki diye düşünüyorum
    diğer yandan hukuk seçsem siyasi görüşlerimden dolayı hakim olamayacağım düşüncesi aklıma geliyor çok arada kaldım düşüncelerinizi bekliyorum.

• Peki ya senin istediğin meslek kolu hangisi? Bir yatkinligin var mi? Sevmeyen birisi için hukuk; ömür törpüsüdür diyebilirim. Isteklerini ön plana çıkar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macaulay

Peki ya senin istediğin meslek kolu hangisi? Bir yatkinligin var mi? Sevmeyen birisi için hukuk; ömür törpüsüdür diyebilirim. Isteklerini ön plana çıkar bence.

Dediğim gibi bu ülkede hiçbir şey olmak istemiyorum yurt dışına da babam izin vermiyor şu an için istediğim bir meslek yok yani.
  • Gelecek sen istemesen bile geliyor ama. Her zaman bir planın olmalı. Öyle düşünmen doğru değil. Diğerlerine nazaran bir tık dahi olsa daha mutlu olacağın şeye yönel. Haddizatında herkesin işi zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pdr veya psikolojiye ne dersin yakışıklı?
  • Yalnız bilmişim ha tam olarak sayısal 50 ea 30 geldi fdssd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.