Şimdi Ara

Meslek Lisesindeki Kavgacı&Serseri Tipler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanamıyorum ya.Bir adam ortaokulu zorla bitirir,lise 1'de kalır ve 2.sene kendinden 1 yaş küçük öğrencilerle birlikte okula gelir ve işin tuhaf yanı bu adamlar okula okumak için gelmiyor Geçen yıl niye kaldın diyorum,derslere çalışmadım diyor,peki bu yıl çalışıcakmısın diyorum,Yok diyor.Eee daha niye okula geliyorsun ? Öğrencilerden para topluyor,mont vs.lerini alıyorlar,hocalara diklenip,dalga geçiyorlar,dersi kaynatıyorlar.Hele hele bir tanesi var çelimsiz sıska bir şey afedersiniz g.tünde pantolon durmuyor milletin elinde bir kahve vb. görsün hemen gelip "ver bakıyım onu bana,vermezsen üstüne dökerim daha tanımıyorsun beni bak sor bunlara" dediğine duydum ve işin en sinir bozucu tarafıda etrafta 4 kişide "Evet olum doğru söylüyor yapar,ben geçen sene suyu vermedim bütün üstüme döktü" dedi Neden ? Neden ? Neden? bu adamları okula alıyorlar ?

• Ortaokulda 2-3 kitap açıp kazanıcaktın o zaman kardeş okulunu, her yer anadolu lisesi oldu; en kötü bir düz lise kazanmalıydın. Bu kadar zor değil bunları yapmak. Meslek lisesini ortamı bellidir, 4 seneni yakmak istemiyorsan kimseyle muhattap olmadan üniversiteyi kazanmaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

Ortaokulda 2-3 kitap açıp kazanıcaktın o zaman kardeş okulunu, her yer anadolu lisesi oldu; en kötü bir düz lise kazanmalıydın. Bu kadar zor değil bunları yapmak. Meslek lisesini ortamı bellidir, 4 seneni yakmak istemiyorsan kimseyle muhattap olmadan üniversiteyi kazanmaya bak.

düz lise kazanılıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

Ortaokulda 2-3 kitap açıp kazanıcaktın o zaman kardeş okulunu, her yer anadolu lisesi oldu; en kötü bir düz lise kazanmalıydın. Bu kadar zor değil bunları yapmak. Meslek lisesini ortamı bellidir, 4 seneni yakmak istemiyorsan kimseyle muhattap olmadan üniversiteyi kazanmaya bak.

düz lise kazanılıyor mu

Sistem hakkında bilgim yok pek fazla, fakat düz lise ortamı ortalama bir meslekten daha iyidir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

İnanamıyorum ya.Bir adam ortaokulu zorla bitirir,lise 1'de kalır ve 2.sene kendinden 1 yaş küçük öğrencilerle birlikte okula gelir ve işin tuhaf yanı bu adamlar okula okumak için gelmiyor Geçen yıl niye kaldın diyorum,derslere çalışmadım diyor,peki bu yıl çalışıcakmısın diyorum,Yok diyor.Eee daha niye okula geliyorsun ? Öğrencilerden para topluyor,mont vs.lerini alıyorlar,hocalara diklenip,dalga geçiyorlar,dersi kaynatıyorlar.Hele hele bir tanesi var çelimsiz sıska bir şey afedersiniz g.tünde pantolon durmuyor milletin elinde bir kahve vb. görsün hemen gelip "ver bakıyım onu bana,vermezsen üstüne dökerim daha tanımıyorsun beni bak sor bunlara" dediğine duydum ve işin en sinir bozucu tarafıda etrafta 4 kişide "Evet olum doğru söylüyor yapar,ben geçen sene suyu vermedim bütün üstüme döktü" dedi Neden ? Neden ? Neden? bu adamları okula alıyorlar ?

Yil boyunca bu adam tarafindan rahatsiz edilmek istemiyorsan ilk gordugun yerde agzina bir tane yapistirican bak bakalim daha geliyomu :)) Bende meslek lisesi mezunuyum hemde metel bolumu okulda ne kadar amele serseri adam var dusuk puan yuzunden hepsini metale sallamislar :)) cocugun teki geldi ilk gunden bak dedi kardesim derslerde kopya vercen. dedim niye. Nasil niye vericen o kadar yoksa ben karismam dedi. Lan dedim senmisin bana artislik yapan bekledim ders bitti herkez kantine indi ama icersi baya kalabalik bilerek kantine gitmesini bekledim sonra buna bir yapistirdim daha kalkamadi tehtidler savurarak gitti :)) bende pesinden yav he he yapiyom ancak laf :)) sonra baktim haftaya gelmis okula bana diyorki abi ben sana ne yaptimda sen bana vurdun lan amele birde benden duyuk ha bir sene kalmis abi diyor :)) o gunden sonra yazililarda hep sorar abi .. sorunun cevabi A varmi yapamadigin felan diye yag cekiyor :)) zaten okuluda bitiremedi :)) ama kantinde rezil ettim o kadar kisinin arasinda birdaha artislik yapamasin millete diye :)) mazlumu koru zalime vur :)))

• Aynen okul değil ahır meslek lisesi. Ben bıktım 1 senemi verdim düz liseye geçtim.
  • "en azından bir mesleği olsun" dersen böyle olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitelerdeki Kızlar
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk eğitim sisteminin amacı boş öğrenci yetiştirmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne desen haklısın dostum ne diyeyim.8.sınıfta aklıma başıma geldi ama biraz geç kaldım.Bu yıl dahada düzelteceğim,aynen dediğin gibi yapıyorum bir kaç tane arkadaşım var o kadar öyle çevre falan yapmıyorum ki derslere yoğunlaşabileyim diye.Ayrıca kızlar devamlı olarak bana asılıyor,laf atıyor,sürekli beni izliyor fakat hiç takmıyorum hem derslere olan ilgimi azaltmamak hemde kıskançlıktan dolayı kavga çıkmaması için.Ayrıca artık düz lise yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: {engineer}

"en azından bir mesleği olsun" dersen böyle olur.

Hocam ben yazılım mühendisi olmak istiyorum yoksa bir dakika durmam zaten.İşin kötü yanı çevremde bilişim bölümü olan iki lise var biri şuan gittiğim diğeride burdan 2 kat daha kötü hap+uyuşturucuda var orda.Yani yapacak hiçbir şeyim yok,aksi taktirde bu sene hayvan gibi çalışacağım zaten sene sonu otel ve turizmcilik lisesine geçiş yapardım.Oralar tertemiz
  • Ezdirme kendini. Başka diyecek lafım yok gerçekten yapacak bişey de yok gibime geliyor.

Sistemde saçma sapan düzenlemeler yapacaklarına ... neyse ya şimdi yazıcak vaktim yok.

Ha birde meslek liselerinde niye disiplin yönetmeliğine uymazlar bilmem. Anadolu lisesinde benzer olaylar olursa 2 kere kınarlar 3.de vururlar g*tüne tekmeyi gözünün yaşına bakmazlar. Keşke bütün okullar aynı disiplinde olsa.
  • arkadaşlar alınmasın ama hayvan barınağı orası ve onları kafeste tutuyor istisnalar çok ama meslek liselerinin çoğu serserilerden oluuşyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_123

İnanamıyorum ya.Bir adam ortaokulu zorla bitirir,lise 1'de kalır ve 2.sene kendinden 1 yaş küçük öğrencilerle birlikte okula gelir ve işin tuhaf yanı bu adamlar okula okumak için gelmiyor Geçen yıl niye kaldın diyorum,derslere çalışmadım diyor,peki bu yıl çalışıcakmısın diyorum,Yok diyor.Eee daha niye okula geliyorsun ? Öğrencilerden para topluyor,mont vs.lerini alıyorlar,hocalara diklenip,dalga geçiyorlar,dersi kaynatıyorlar.Hele hele bir tanesi var çelimsiz sıska bir şey afedersiniz g.tünde pantolon durmuyor milletin elinde bir kahve vb. görsün hemen gelip "ver bakıyım onu bana,vermezsen üstüne dökerim daha tanımıyorsun beni bak sor bunlara" dediğine duydum ve işin en sinir bozucu tarafıda etrafta 4 kişide "Evet olum doğru söylüyor yapar,ben geçen sene suyu vermedim bütün üstüme döktü" dedi Neden ? Neden ? Neden? bu adamları okula alıyorlar ?

Yil boyunca bu adam tarafindan rahatsiz edilmek istemiyorsan ilk gordugun yerde agzina bir tane yapistirican bak bakalim daha geliyomu :)) Bende meslek lisesi mezunuyum hemde metel bolumu okulda ne kadar amele serseri adam var dusuk puan yuzunden hepsini metale sallamislar :)) cocugun teki geldi ilk gunden bak dedi kardesim derslerde kopya vercen. dedim niye. Nasil niye vericen o kadar yoksa ben karismam dedi. Lan dedim senmisin bana artislik yapan bekledim ders bitti herkez kantine indi ama icersi baya kalabalik bilerek kantine gitmesini bekledim sonra buna bir yapistirdim daha kalkamadi tehtidler savurarak gitti :)) bende pesinden yav he he yapiyom ancak laf :)) sonra baktim haftaya gelmis okula bana diyorki abi ben sana ne yaptimda sen bana vurdun lan amele birde benden duyuk ha bir sene kalmis abi diyor :)) o gunden sonra yazililarda hep sorar abi .. sorunun cevabi A varmi yapamadigin felan diye yag cekiyor :)) zaten okuluda bitiremedi :)) ama kantinde rezil ettim o kadar kisinin arasinda birdaha artislik yapamasin millete diye :)) mazlumu koru zalime vur :)))

Bilmiyorum dostum bu sene bir şeyler olacak galiba inşallah olmaz ama.

• böylelerine pabuç bırakanda asıl kabahat. affedersiniz ama hayvan zaten hayvandır. o konuda değiştirecek birşey yok, ama sen ona pabuç bırakırsan kendini ezdirirsen o zaman daha çok türer bunun gibiler. keşke kimse ezdirmese kendini, gerektiği yerde cevap verebilse o zaman bunlar zaten tükenir zamanla. millet sesini çıkarmazsa, kendini ezdirirse, korkarsa, bunlara parasını eşyasını kaptırırsa, lafı yerse, e o zaman bu zibidiler daha da artar daha da gaz alır. dayak yiyeceğini bilsen bile kapatacan 2 tane suratına bak bakalım birdaha karışan oluyor mu. deli olacaksın, yürekli olacaksın. daha bakışınla gözdağı vericeksin. bi mevzu oldumu bağırıp çağırıcaksın dağıtıcaksın etrafı saldırıcaksın ölümüne o zaman sopa yesen bile bak bakalım daha karışıyorlar mı. öyle şerefsizler hep vardı, olucaktır da. önemli olan siz madem o pislik yuvasına bir kere düşmüşsünüz, kendinizi ezdirmeyin. efendi olun ama delikanlı olun.

• Bende meslek çıkışlıyım ama Allah'tan böyle bir ortamda değildim.

En çokta meslek liselerinin puansız herkesin girebileceği yer olmasına üzülüyorum.Puanla alınsın belli seviyede eleman yetiştir piyasaya...

Okulda kendini ezdirme yeter.Böyle liselerde hocalar pek söz geçiremiyor böyle tiplerin kaybedeceği bir şey yok zaten bu hayatta.
    Sen dediğim gibi kendini ezdirme bunu yaparsan zaten onlar kendi halinde gezinirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

arkadaşlar alınmasın ama hayvan barınağı orası ve onları kafeste tutuyor istisnalar çok ama meslek liselerinin çoğu serserilerden oluuşyor

İyide arkadaşım bak şimdi,sen niye markete gidiyorsun ? Beslenme ihtiyacın var ve bu ihtiyacı marketten yemek alarak gideriyorsun.Bu adamların okumaya ihtiyacı yok,neden okula geliyorlar/bunları okula alıyorlar işte biri bana bunun cevabını versin allah aşkına ya ?
  • o meslek lisesinden meslek lisesine değişir, bizim okul hiç öyle değildir kabadayı tipler de yok, disiplinli bir okuluz, zaten il'de en çok üni. kazananı veren meslek lisesiyiz ( istanbul anadolu yakası )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

böylelerine pabuç bırakanda asıl kabahat. affedersiniz ama hayvan zaten hayvandır. o konuda değiştirecek birşey yok, ama sen ona pabuç bırakırsan kendini ezdirirsen o zaman daha çok türer bunun gibiler. keşke kimse ezdirmese kendini, gerektiği yerde cevap verebilse o zaman bunlar zaten tükenir zamanla. millet sesini çıkarmazsa, kendini ezdirirse, korkarsa, bunlara parasını eşyasını kaptırırsa, lafı yerse, e o zaman bu zibidiler daha da artar daha da gaz alır. dayak yiyeceğini bilsen bile kapatacan 2 tane suratına bak bakalım birdaha karışan oluyor mu. deli olacaksın, yürekli olacaksın. daha bakışınla gözdağı vericeksin. bi mevzu oldumu bağırıp çağırıcaksın dağıtıcaksın etrafı saldırıcaksın ölümüne o zaman sopa yesen bile bak bakalım daha karışıyorlar mı. öyle şerefsizler hep vardı, olucaktır da. önemli olan siz madem o pislik yuvasına bir kere düşmüşsünüz, kendinizi ezdirmeyin. efendi olun ama delikanlı olun.

Hocam tabi ki kendimi ezdirmek istemiyorum ve gerekirse kavgada ederim ama durumu bir gözden geçirelim,elemanların çoğu okula 1 yıl geç yazılmış+1 yılda sınıfta kalmış yani çoğu 16-17 yaşında,ceplerinde bıçak var olmasa bile 1 kere dövdüğünü varsayalım 2.gün bıçakla gelecektir,çevreleri var ve çevreleride kendileri gibi yapılı,yaşça büyük,bıçak vs. taşıyan tipler.Dolayısıyla durumu gözden geçirdiğimiz zaman bu işin sonu kan davasına kadar uzar yani hiç şansımız yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

o meslek lisesinden meslek lisesine değişir, bizim okul hiç öyle değildir kabadayı tipler de yok, disiplinli bir okuluz, zaten il'de en çok üni. kazananı veren meslek lisesiyiz ( istanbul anadolu yakası )

Bölümüm olsa sene sonu geçiş yaparım bir yerlede yok işte büyük sıkıntı orda,ayrıca arkadaşda edindim.
  • Bu sene meslek lisesinden mezun olucam 4 sene boyunca bana kimse öyle birşey yapamadı ya da bizim okulda öyleleri yoktu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.