Şimdi Ara

Meslek lisesinde okuyup 4 yıllık kazanan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar meslek lisesinde okuyup 4 yıllık üniversite kazanan var mı ?

• ben hem kpss de 1. oldum inşaat alanında hemde kazanmaya yakınım inşaat muhendisliği inşALLAH TERCİH YAPIP HEM MEMUR OLUP HEMDE UNİVERSİTE OKUCAM İSTEYİNCE OLUYOR MESLEK BAHANE GEZMEK ŞAHANE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretakbas73

ben hem kpss de 1. oldum inşaat alanında hemde kazanmaya yakınım inşaat muhendisliği inşALLAH TERCİH YAPIP HEM MEMUR OLUP HEMDE UNİVERSİTE OKUCAM İSTEYİNCE OLUYOR MESLEK BAHANE GEZMEK ŞAHANE.

sanırım m.t.o.k istiyorsun bildiğim kadarıyla imza yetkisi yokmuş mühendisler durmadan dava açıyorlarmış.acaba günde kaç saat çalışıyorsun ygs lysden kaç aldın. sayısal alanlarından.
  • evet mtok istiyorum .bildiklerinin hepsini unut yalan dolan imza yetkisi var. puandan emin değilim ama sıralamam 90k ile 120 k arasında gelecek...
  • quote:

evet mtok istiyorum .bildiklerinin hepsini unut yalan dolan imza yetkisi var. puandan emin değilim ama sıralamam 90k ile 120 k arasında gelecek...

şimdi baktım inş. müh. 257 puan gazi üni. dostum bende inşaat mühendisliği istiyorum.meslek lisesi çıkışlıyım bu sene bitti 176 puan aldım.Hiç çalışmadım denilebilir.2016 için çalışcam bu sefer hırs falan yaptım adam gibi çalışcam seneye iyi bir şeyler olur inşallah en kötü yüzde 50 burslu inş müh
  • Martinez55 M kullanıcısına yanıt
    kardeş avantajı zamanında kullanman çok önemli bizim okulda inşaatlardan bir tek ben kazanacam gibime geliyor. çünkü millet fizik mat geo yapamıyordu daha doğrusu uğraşmıyorlardı yan gelip yatmaya alışmışlardı buda onların sonu oldu. sende şimdiden başlayıp güzel bir çalışmayla kazanabilirsin. Benim sana önerim Fizik mat geo dan konuyu 1defa bitirdikten sonra geri dönme web destekli denemeler var onları al çöz çözemediğine ordan bak sana inanamayacağın derecede bilgi katar buna emin ol ben geometride bayağı bişiler öğrendim onun sayesinde. seninde öğrenebileceğine inanıyorum ha şunuda unutma çalışırken niçin çalıştığını unutma geleceğini düşün... selametle kal başarılar...
  • barajı geçsen zaten 4 yıllık üni. kazanıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martinez55

evet arkadaşlar meslek lisesinde okuyup 4 yıllık üniversite kazanan var mı ?

Gecen sene edbiyat kazandm. Dondurdum. Bu sene tekrar girdim. Egitim fakultesi sos ve turkce ogr. geliyor

- meslek liseliyim hemde acikogretim meslek lisesi. Anadolu lisesine giden arkadasim benden dsuk yapti , yani istedigin surece istedigin bolumu kazanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael.

barajı geçsen zaten 4 yıllık üni. kazanıyorsun.

o nasıl oluyor? ücretli mi ?
  • quote:

kardeş avantajı zamanında kullanman çok önemli bizim okulda inşaatlardan bir tek ben kazanacam gibime geliyor. çünkü millet fizik mat geo yapamıyordu daha doğrusu uğraşmıyorlardı yan gelip yatmaya alışmışlardı buda onların sonu oldu. sende şimdiden başlayıp güzel bir çalışmayla kazanabilirsin. Benim sana önerim Fizik mat geo dan konuyu 1defa bitirdikten sonra geri dönme web destekli denemeler var onları al çöz çözemediğine ordan bak sana inanamayacağın derecede bilgi katar buna emin ol ben geometride bayağı bişiler öğrendim onun sayesinde. seninde öğrenebileceğine inanıyorum ha şunuda unutma çalışırken niçin çalıştığını unutma geleceğini düşün... selametle kal başarılar...

yazın için teşekkürler.Bu sefer kendi kendime hırs yaptım ve arkabalarımda diyor yine kazanamazsın falan filan arkadaşlarımda aynı şekilde ama bu beni daha fazla hırlandırıyor.HAYATTA EN BÜYÜK EĞLENCE BAŞKASININ YAPAMAZSIN DEDİKLERİNİ YAPMAKTIR.

• Martinez55 M kullanıcısına yanıt
    takma kimseyi yalnız birşeyi asla unutma ALLAHI DOST Edin yoksa hiçbirşeyi başaramazsın. Başarırsında hayırlı olmaz. selametle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.